KreaDoe 2017 | Winactie (GESLOTEN)

KreaDoe

Begin november vindt KreaDoe plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Elke dag kan je van 10.00-17.00 uur inspiratie opdoen, kletsen met andere liefhebbers van DIY en natuurlijk zelf bezig zijn met verschillende workshops. Vanaf vandaag mag ik 3 sets van 2 vrijkaarten weggeven! Wat je daarvoor moet doen? Lees snel verder! 

KreaDoe

Over een paar weken vindt KreaDoe weer plaats: een fantastisch evenement voor iedereen die dol is op DIY en lekker creatief bezig zijn. Naast materiaal shoppen kan je ook een workshop doen en jezelf eens onderdompelen in een heel andere tak van knutselen dan je misschien gewend bent.

Dit jaar ga ik voor het eerst. Op 2 november ga ik lekker rondstruinen en inspiratie opdoen. Helemaal handig met de nieuwe peuterkamer, waar best nog wat nieuwe accessoires bij kunnen. Hoe leuk zou het zijn als mama die hoogstpersoonlijk gemaakt heeft? Al kreeg ik enig commentaar op mijn getimmerde kistje van laatst, maar goed, wie weet kan ik wel iets moois schilderen…

Het zit in de familie

Daarmee maak ik meteen het familiaire cirkeltje rond: mijn oudoom stond vroeger ook op de beurs, vertelde mijn moeder laatst – die er vroeger eens is geweest. En ik kijk ernaar uit om in haar voetsporen te treden. Ik mag dan niet de beste knutselaar zijn, zoals jullie misschien inmiddels wel weten, ik vind het wel leuk om van niets iets te maken. Ook al is het dan misschien geen kunst met een grote K, ik heb er plezier in. Dat is uiteindelijk de kern van DIY: iets met liefde maken.

Mama Maakt

Belangrijke vragen over KreaDoe 2017

1. Wat is er allemaal te doen?

Uiteraard kan je voor veel meer informatie terecht op de website, maar kort gezegd kan je op KreaDoe terecht voor de volgende dingen:

  • Inspiratie
  • Trends spotten
  • Heel diverse DIY workshops
  • Vragen stellen aan experts

Het leukste lijkt me dat je niet één keus hoeft te maken, zoals met reguliere workshops natuurlijk wel het geval is. Je kan overal een beetje van proeven. Die diversiteit en het grote aanbod maakt de beurs uniek.

2. Welke workshops ga jij doen?

Tot mijn grote vreugde zag ik een aantal workshops die met eten te maken hadden. Om precies te zijn: zoet eten. En laat ik daar nu net helemaal gek op zijn! Dus ik hoop in elk geval een spoedcursus eenhoorncupcakes maken te kunnen doen of anders bonbons maken. Daarnaast waren er een aantal schilderworkshops, waar ik graag even aansluit. Vooral shadowpainting vond ik heel mooi. Ergens vond ik het jammer dat je werkt met vooraf bedachte patronen, maar eigenlijk is dat veel beter voor mij: anders zit ik waarschijnlijk een uur lang twijfelend naar een leeg doek te staren.

3. Wie, wat, waar, hoe laat?

Van woensdag 1 tot en met zondag 5 november kan je in de Jaarbeurs Utrecht genieten van KreaDoe. Elke dag openen de deuren om 10.00 uur en sluiten 17.00 uur, dus je hebt genoeg tijd om rond te wandelen.

4. Hoeveel kost een kaartje?

Per persoon betaal je € 13,00 entree (€ 10,50 wanneer je de toegangskaarten online bestelt – excl. eenmalig € 1,00 transactiekosten). Daarnaast betaal je ook geld voor de parkeergarage bij de Jaarbeurs wanneer je met de auto komt. Kies je echter voor de trein, dan krijg je een speciale korting voor de beurs.

5. Kan je elke dag dezelfde workshops volgen?

Simpel: nee. Het aanbod varieert iets. Kijk dus vooral op je dag naar keuze welke workshops dan plaatsvinden en waar je het meest zin in hebt. Bij elke workshop staan apart de prijzen vermeld.

6. Wat houdt ‘Mama Maakt’ in?

Nieuw dit jaar is het plein ‘Mama Maakt’. De naam zegt het eigenlijk al. Je kan hier lekker bezig zijn met DIY projecten voor de kinderkamer, maar ook inspiratie opdoen en kaarten vinden. Ideaal dus als je de slaapkamer van je kinderen net dat persoonlijke tintje wil meegeven.

7. Is de beurs alleen voor volwassenen?

Nee, zeker niet. Er is zelfs een speurtocht voor kinderen waarbij ze langs verschillende stands worden geleid. Overal moeten ze een raadsel oplossen om zo tot de oplossing te kunnen komen. Als alle antwoorden goed zijn mogen ze een cadeautje grabbelen. Daarnaast kunnen ze ook meedoen aan een aantal workshops onder de naam KreaKids.

Filmpje!

Op deze beelden krijg je vast een impressie van KreaDoe 2017!

Winactie (gesloten)

Volg jij Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest

Veel succes!
En hopelijk tot ziens op 2 november 🙂

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

7 thoughts on “KreaDoe 2017 | Winactie (GESLOTEN)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten