sans-online

Shoptip | Omdat ik wel iets nieuws kan gebruiken

 Jezelf op de laatste plaats zetten

Volgens mij kennen bijna alle moeders dit wel: je gaat kleding shoppen voor jezelf en eindigt met iets voor de kinderen. Zonde, want er is zoveel moois te koop! Zeker nu de zon steeds zo heerlijk schijnt. Ik ben bijvoorbeeld helemaal fan van deze toffe Only jassen bij Sans-Online, vooral de stoere zwarte denim bikerjas. En wat dacht je van nieuwe shirts? Ik heb een plank in de kast die inmiddels behoorlijk echoot, die behoefte heeft aan stapels kleding.

Waarom doen we dat eigenlijk?

Nou, bijvoorbeeld omdat:

  • kleding hen sowieso beter staat
  • je jezelf schuldig voelt om iets voor jezelf te halen
  • je ‘op het moment’ niet blij bent met je lijf en kleding hen beter staat
  • ze van die superschattige jurkjes en/of stoere broeken hadden en voor je het wist was je budget op
  • … (vul zelf maar in)

Je eindigt dus met kinderen die een vollere kast hebben dan jij. Zo ook ik.

Oplossing: Sans-Online

Hoe voorkom je dat je toch weer de mist ingaat en je complete budget opmaakt aan je dochters? Daar heb ik gelukkig de oplossing voor gevonden! Op Sans-Online vind je namelijk alleen kleding voor dames en heren. Denk aan merken als Only, EDC en Esprit, Vero Moda voor de vrouwen en PME Legend, Jack & Jones, Matinique en Pierre Cardin voor de mannen. Het gebrek aan leuke spulletjes voor de kinderen betekent dus automatisch: weg verleiding én dus eindelijk voor jezelf shoppen! En toevallig viel ik laatst met mijn neus in de spreekwoordelijke boter toen ik mijn shopsessie begon. Afgelopen weekend vierde de kledingzaak haar dertigjarig bestaan en gaf 30% korting op het hele assortiment! Daar heb ik gelijk grif gebruik van gemaakt natuurlijk. Het resultaat? Twee broeken en drie shirts voor in totaal nog geen € 60,00!

Veel te sexy?

Op het moment van tikken is mijn pakket nog niet binnen, maar zodra deze op de mat valt, laat ik het jullie zien op mijn Instagramaccount (als je me nog niet volgt, wees vooral welkom)! Ik kan vast verklappen dat het twee shirts zijn van Vero Moda en één van Garcia, met daarbij een blauwe broek Jacqueline de Yong en een zwarte van Noisy May. Toen ik die laatste aan June liet zien, merkte ze recht voor haar raap op dat ik geen vrijgezel meer ben en ze hem te sexy vond voor me. ‘Ik bedoel het niet verkeerd hoor, maar je hebt best wel vrouwelijke vormen. En dat zie je in zo’n broek.’ Ik zie het maar als een compliment geloof ik – en hoop dat hij in het echt niet inderdaad veel te uitdagend is.

Verzending

Waar ik heel blij van werd, waren de lage verzendkosten (€ 1,50) en dat je direct een Track & Tracecode ontvangt per mail. Zo kan je gelijk in de gaten houden wanneer je pakketje onderweg is. Scheelt toch weer (althans, voor iemand met zo’n ongeduldig karakter als ik); zo’n kokosmat ligt niet echt lekker tijdens het wachten voor de brievenbus.

Hou jij van online shoppen?
(En vind je het ook zo lastig om jezelf te beheersen zodra je kinderkleding ziet?)

Kledingwinkel – Shutterstock

Van Sans-Online mocht ik kleding uitzoeken voor een bepaald bedrag. Een deel van de bestelde kleding heb ik zelf betaald. Voor meer informatie over samenwerkingen, verwijs ik je naar mijn Disclaimer.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

4 Replies to “Shoptip | Omdat ik wel iets nieuws kan gebruiken

  1. Voor mijn kinderen is het ook vaker echt noodzakelijk. Die groeien en slijten hun kleren. Ik kan vier jaar op dezelfde schoenen lopen, maar mijn kinderen moeten drie keer per jaar nieuwe schoenen. Meestal is het budget voor kleding dan op 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge