Kidizoom Selfie Cam

Kidizoom Selfie Cam van VTech | Aanrader voor de feestdagen!

Selfiesticks op de Tinadag

Tijdens de afgelopen Tinadag XL in Duinrell, waar ik voor Mamaliefde.nl naartoe mocht met June en één van haar beste vriendinnen, waren ze al niet meer weg te denken: overal zag je selfiesticks. Jonge meiden die gillend B-Brave probeerden te filmen (superhandig natuurlijk, je hebt totaal geen last meer van lange mensen voor je neus – mocht je het volledige concert missen, kun je het in elk geval thuis nog bekijken), maar ook met een groep vriendinnen op de foto zonder dat A. haar voorhoofd mist en I. haar mond en kin. Fantastische uitvinding, had ik als tiener zeker willen hebben!

Kidizoom Selfie Cam

Vtech kon niet achterblijven en komt daarom nu met de Kidizoom Selfie Cam op de markt, genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016 in de categorie 6 en 7 jaar. Het leuke aan deze camera is dat je de foto’s zelf kunt bewerken met kaders en effecten. Je kunt -zoals je van de VTech camera’s gewend bent- gelijk je foto terugzien op het LCD-scherm en via een bijgeleverd USB-kabeltje overzetten op de computer.

193705-cat-kidizoom-seflie-cam

Maar er is meer!

Je kunt op de Kidizoom Selfie Cam niet alleen foto’s maken met de lens die 180 graden kan draaien; ook staan hier drie spelletjes op. Je dochter (of zoon natuurlijk) kan zijn eigen foto’s bewerken met een ingebouwde make-up- en kapsalon. Of wat dacht je van een muzikale diashow waarbij ze hun eigen foto’s kunnen voorzien van achtergrondmuziek?

Belangrijk om te weten

De Kidizoom Selfie Cam heeft een oplaadbare accu. Het geheugen is uit te breiden met een microSD geheugenkaart tot 32 GB. De adviesverkoopprijs voor deze camera is € 59,95.


Dit blog is geschreven naar aanleiding van een persbericht van Vtech. Dit is dus geen betaalde advertentie, maar mijn eigen keus hier aandacht aan te schenken, omdat ik zelf denk dat het een heel leuk cadeau is voor meiden in deze leeftijdscategorie.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

2 Replies to “Kidizoom Selfie Cam van VTech | Aanrader voor de feestdagen!

  1. Groot gelijk. Lijkt me ook heel leuk. Ik heb heel twijfelachtig naar de selfiesticks in intertoys gekeken (ander merk). Wieweet komt het nog eens in huis…

    En ohja, ‘(stel dat je het hele concert zou missen)’; 😂
    Ramona (Kijk, mama!) onlangs geplaatst…Review: YogiTeaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge