Kidizoom Selfie Cam

Kidizoom Selfie Cam van VTech | Aanrader voor de feestdagen!

Selfiesticks op de Tinadag

Tijdens de afgelopen Tinadag XL in Duinrell, waar ik voor Mamaliefde.nl naartoe mocht met June en één van haar beste vriendinnen, waren ze al niet meer weg te denken: overal zag je selfiesticks. Jonge meiden die gillend B-Brave probeerden te filmen (superhandig natuurlijk, je hebt totaal geen last meer van lange mensen voor je neus – mocht je het volledige concert missen, kun je het in elk geval thuis nog bekijken), maar ook met een groep vriendinnen op de foto zonder dat A. haar voorhoofd mist en I. haar mond en kin. Fantastische uitvinding, had ik als tiener zeker willen hebben!

Kidizoom Selfie Cam

Vtech kon niet achterblijven en komt daarom nu met de Kidizoom Selfie Cam op de markt, genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016 in de categorie 6 en 7 jaar. Het leuke aan deze camera is dat je de foto’s zelf kunt bewerken met kaders en effecten. Je kunt -zoals je van de VTech camera’s gewend bent- gelijk je foto terugzien op het LCD-scherm en via een bijgeleverd USB-kabeltje overzetten op de computer.

193705-cat-kidizoom-seflie-cam

Maar er is meer!

Je kunt op de Kidizoom Selfie Cam niet alleen foto’s maken met de lens die 180 graden kan draaien; ook staan hier drie spelletjes op. Je dochter (of zoon natuurlijk) kan zijn eigen foto’s bewerken met een ingebouwde make-up- en kapsalon. Of wat dacht je van een muzikale diashow waarbij ze hun eigen foto’s kunnen voorzien van achtergrondmuziek?

Belangrijk om te weten

De Kidizoom Selfie Cam heeft een oplaadbare accu. Het geheugen is uit te breiden met een microSD geheugenkaart tot 32 GB. De adviesverkoopprijs voor deze camera is € 59,95.


Dit blog is geschreven naar aanleiding van een persbericht van Vtech. Dit is dus geen betaalde advertentie, maar mijn eigen keus hier aandacht aan te schenken, omdat ik zelf denk dat het een heel leuk cadeau is voor meiden in deze leeftijdscategorie.

Author: Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

2 Replies to “Kidizoom Selfie Cam van VTech | Aanrader voor de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge