cadeautips keuken kerst

Keukencadeaus: dit wil je krijgen deze kerst!

cadeautips keuken kerst

Komende kerst is anders dan anders. Dat betekent echter niet dat we niks te wensen meer hebben! Wat dacht je van deze geweldige keukenaccessoires (die we stiekem toch allemaal wel zouden willen hebben?) Ideaal om in te slaan voor komende feestdagen. En, mocht de post het niet redden, dan is het toch perfect om het nieuwe jaar mee te starten? Shoppen dus!

De leukste luxe keukencadeaus

Keukenmachine of foodprocessor

Afhankelijk van je wensen (ben je meer van het bakken, of heb je een goede machine nodig die kan raspen en snijden?) is dit echt een musthave voor in je keuken.

Messenblok

Eigenlijk kan je in de keuken niet zonder goede messen. Het is de basis van je keukengerei en de moeite waard om in te investeren. Door te kiezen voor een messenblok zorg je er niet alleen voor dat alles bij elkaar blijft en dat ze mooier blijven, ook is het veiliger (met oog op kinderen) dan wanneer je ze in de keukenla legt. Het ideale cadeau dus, mocht je er nog geen hebben.

Blender

Wil je komend jaar gaan afvallen? Dan kan je anno 2021 niet meer zonder goede blender. Het makkelijke is dat je alles ineens bij elkaar gooit, op de knop drukt en er binnen no time een lekkere smoothie voor je neus staat. Ook handig als je dol bent op ijs en een gezonde variant wil proberen trouwens.

Leren schort

Waan jezelf een echte chefkok met een leren schort omgebonden. Helemaal mooi als je dol bent op het bakken van goed vlees. Onze favoriet? Biologische ossenhaas met funghisaus (alle ingrediënten te koop bij Jumbo!) en ouderwets lekkere kreukelfriet. Simpel, maar altijd een schot in de roos. En als je dan toch niet uit eten kunt…

Mooie schalen

Je eet toch lekkerder als je iets moois in huis hebt. Gun jezelf af en toe iets meer luxe in de vorm van mooi serviesgoed! De feestdagen zijn hier helemaal voor geschikt, omdat je ze dan meteen aan het diner in gebruik kan nemen.

Wat zou jij wel willen voor kerst (voor in de keuken)?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Afbeelding, Elizaveta Starkova – Shutterstock

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *