lampenonline

LampenOnline | Warmwitte, knusse kerstverlichting voor mijn ouders *

lampenonline

Met de kerstdagen in het verschiet, kunnen lampjes niet ontbreken in je interieur. In samenwerking met Lampenonline.com mocht ik een nieuwe set uitzoeken. Omdat we zelf voorzien zijn, besloot ik deze aan mijn ouders te geven. Vandaag vertel ik welke lichtjes we uitkozen en hoe ze die in huis hebben gebruikt. Kijk je mee? 

Decemberdagen: knus en warm!

Kijk jij ook uit naar de decemberdagen? Ik vind het altijd zo heerlijk knus. Terwijl de dagen korter, kouder en donkerder worden, maak je het binnen licht en gezellig met je eigen tradities. Lekker samen met je familie eten, cadeaus uitpakken onder de boom en samen een heerlijk kerstontbijt eten; van mij mag het morgen al beginnen. Maar om het huis mooi te kunnen verlichten en in de sfeer te brengen, heb je natuurlijk wel goede kerstverlichting nodig. Ik vond deze bij Lampenonline.

Lees ook: Kerstdiner op school | 31 lekkere hapjes om samen te maken!

Lampenonline

Op deze website kun je terecht voor werkelijk alle soorten verlichting die je maar kunt bedenken. Ze zijn dan ook de grootste aanbieder in grote, bekende merken. Behalve lampen, vind je hier ook achtergrondinformatie en antwoord op nagenoeg al je vragen over dit onderwerp. Erg leuk voor deze periode is natuurlijk de afdeling kerstverlichting. Naast de gewone kerstlampjes, kun je ook kiezen voor lichtslangen en kerstdecoratie. Voordeel vond ik zelf dat vrijwel alles led is en daarmee energiezuiniger.

80 nieuwe lampjes!

Ik bestelde een lichtsnoer met 80 bolletjes warmwitte lampjes. Binnen een dag na betaling was de bestelling al in huis, bovendien stevig verpakt. Zeker wanneer je de kerstboom wil opzetten en je verlichting blijkt dit jaar niet meer te willen meegaan, is het handig dat je op korte termijn vervanging kunt regelen – althans, ik maak liever in één keer af waarmee ik bezig ben. Door de grote hoeveelheid heb je genoeg om je boom lekker op te vullen.

img-20161125-wa0003

Kerstboom pas na Sinterklaas

Nu hebben we hier één ‘regel’ – althans, daar kiezen mijn ouders voor en wij inmiddels ook: de boom mag pas opgetuigd nadat Sinterklaas terug is naar Spanje. We ontvingen de lampjes natuurlijk midden in de Sintperiode en dus besloot mijn moeder ze te gebruiken als decoratie onder een glazen stolp. Dat brengt de kerstsfeer dus alvast lekker in huis. Het warmwitte vind ik daarbij echt een toevoeging, omdat het niet te fel oogt. Lekker knus! Mijn moeder vond bovendien dat het snoer goed ‘plooibaar’ is, je kan hem precies zo schikken als je fijn vindt. Dat komt straks in de kerstboom dus ook weer goed van pas – alhoewel ik het zoals hierboven ook heel erg leuk vind.

Wil je ook deze lichtjes hebben? Surf naar Lampenonline, bestel en ga snel aan de slag!

Ben jij ook al klaar voor de kerst?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Dit blog is een samenwerking. met Lampenonline
Voor meer informatie omtrent samenwerkingen verwijs ik je graag door naar mijn Disclaimer.

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *