Kerstcircus Ahoy 2017 | Maak nu kans op 4 toegangskaarten!

KERSTCIRCUS AHOY – Een tijdje terug kondigde ik al aan dat we deze maand 4 tickets mogen weggeven voor het Kerstcircus in Ahoy, Rotterdam. Hoe tof is dat? Op 24, 25 of 30 december zit jij misschien wel met je gezin of goede vrienden in de bekende Rotterdamse evenementenhal ademloos te genieten van de knapste stunts! Wat je daarvoor moet doen? Lees snel verder! 

Dol op het circus

Ik maak er geen geheim van dat het een langgekoesterde wens was om nog eens met het gezin naar dit speciale circus te kunnen gaan en dit jaar is het dan zover. Het brengt voor mij toch een stukje nostalgie met zich mee, omdat ik als klein kind een paar keer ben geweest. Ik genoot nog het meest van de acrobatische stunts die mensen uithaalden. Zo verschrikkelijk knap! Dat wilde ik ook als ik later groot was.

Nog steeds vind ik het prachtig

Nu is het er nooit van gekomen natuurlijk, anders had ik nu waarschijnlijk niet zitten bloggen. Maar de fascinatie en liefde voor het circus verdween niet. Daarom ben ik des te enthousiast dat we dit jaar ook mogen gaan. En natuurlijk dat ik iemand van jullie heel erg blij mag gaan maken.

Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy. Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater.| Foto © Charles Batenburg

Wat is er te zien in Kerstcircus Ahoy 2017?

Dit jaar treden 11 verschillende acts op in Kerstcircus Ahoy:

 1. The Astronauts (acrobatiek: luchtbalans)
 2. Shannon Mooni (acrobatiek: sphere act)
 3. Lilian Cheban Troupe (acrobatiek: springers on big tires)
 4. Lilian Cheban Troupe (acrobatiek: Russian swing)
 5. Duo Kvas (evenwichtsact: head to head)
 6. Troupe Assa (paarden en acrobatiek: Kozakken)
 7. Artem Yefimov (acrobatiek: fast track springers)
 8. Duo Daring Jones (trapeze: aerial act)
 9. Family Stoliarov (clowns)
 10. Sandro Frank (paarden: vrijheidskuur)
 11. Angelo Frank (kamelen, buffels en lama’s)

Waar ik het meest naar uit kijk?

Shannon Mooni

Deze Italiaanse dame toont haar lenigheid terwijl ze zich bevindt in een enorme, in de lucht hangende kunststof kogel.

Lilian Cheban Troupe

Zes Oekraïense mannen tonen hun kunsten tijdens twee acts. Vooral de Russian swing lijkt me prachtig, waarbij ze (de naam zegt het al) op een metershoge schommel door de lucht vliegen en landen op een groot kussen met pirouetten en meervoudige salto’s.

Dieren in het circus?

Zoals je kunt lezen krijg je bij het Kerstcircus ook dierenacts te zien. Mocht je even niet meer weten hoe het zit? Op 15 september 2015 is een wet aangenomen waarin staat dat wilde dieren niet langer mogen optreden. Het gaat dan echt om grotere zoogdieren als olifanten, leeuwen en tijgers. Voor een aantal diersoorten is een uitzondering gemaakt, zoals paarden, konijnen, lama’s, maar ook reptielen en insecten. (Bron)

Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy. Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater.| Foto © Charles Batenburg

Kerstcircus Ahoy 2017

Algemene informatie

Waar?

Van 23 tot en met 30 december kan je in Ahoy genieten van de spectaculairste acts uit de circuswereld tijdens de 47e editie van het Kerstcircus Ahoy.

Wanneer?

23 december 2017 15:00
24 december 2017 10:30 14:00
25 december 2017 10:30 14:00
26 december 2017 11:30 15:00
27 december 2017 11:30 15:00
28 december 2017 11:30 15:00
29 december 2017 11:30 15:00
30 december 2017 11:30 15:00

Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy. Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater.| Foto © Charles Batenburg

Prijzen

1e rang € 25,00
Goldseats € 28,00
Logeplaats € 32,00
VIP arrangement volwassenen € 75,00
VIP arrangement kinderen  € 55,00

Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis, mits ze op schoot zitten
VIP arrangementen kan je in de ochtend boeken op 26 en 30 december en 23, 24, 25, 26 en 30 december in de middag. 

Social Media

Klik hier om via Facebook op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes rondom het Kerstcircus. Verder kan je de laatste ontwikkelingen volgen via Instagram: @kerstcircusahoy.

Impressie van het Kerstcircus

Beelden zeggen uiteindelijk nog veel meer dan woorden.

WINNEN!

En dan nu natuurlijk de winactie! Ik mag 4 tickets weggeven aan een lezer. Deze zijn geldig op:

 • 24 december 10.30 uur
 • 25 december 10.30 uur
 • 30 december 15.00 uur

Voorwaarden winactie

Wil je ook dolgraag naar het Kerstcircus Ahoy? Dan wil ik je graag vragen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 1. Laat in een reactie (hier of op Facebook) achter op welke datum je graag zou willen gaan
 2. Like mijn Facebookpagina, zodat je op de hoogte kan blijven van de laatste nieuwtjes en trends, herkenbare columns over het ouderschap en de tofste winacties.
 3. Tag vrienden en/of vriendinnen die dit ook fantastisch zouden vinden.

Heel veel succes! Over twee weken (op 20 december) maak ik de winnaar bekend.

Wil jij ook graag naar het Kerstcircus Ahoy 2017?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

35 thoughts on “Kerstcircus Ahoy 2017 | Maak nu kans op 4 toegangskaarten!

 1. Ooooooh wat gaaf! Dit stond altijd op mn lijstje. Wat zou het tof zijn als ik dit zou winnen! Ik ga voor 30 december en ik zou mn schoonzusje en mn lieve nichtjes meenemen, die zouden daar ook heel erg van genieten.

 2. Gaaf zeg wij zijn vorig jaar naar het kerstcircus op het malieveld geweest en Féline vroeg al of we weer gingen
  Ik wil graag mee doen voor eerste kerstdag dan kunnen we mijn moeder verrassen!

 3. Oh super graag zeg! Vorig jaar naar een circus geweest dat de naam circus eigenlijk niet mag dragen 😉 Beetje teleurstellend. Maar dit is een écht circus. Te gek! De datum maakt eigenlijk niet uit. Ik kan alle 3 de dagen, maar als ik iets moet roepen doe dan maar zaterdag de 30e.

 4. Supertof! Wij gingen vroeger met ons gezin ook altijd heen en het lijkt me fantastisch om deze traditie met mijn Eigen gezin voort te zetten. Ik zou graag op 24 december gaan.

 5. Super! Mijn dochter van 6 is nog nooit naar een circus geweest, ze wil daar zo graag heen. Wat zou dat geweldig zijn. 25 of 30 december zou fantastisch zijn.

 6. Gaaaf …. hier zou ik graag naartoe gaan met mijn man en kids. Het liefste zouden wij 30 december gaan (maar de 24e kunnen we ook).

 7. 😍😍😍😍❤❤❤❤
  25 of 30 december!!
  Super gaaf!!
  Op fb heb ik mensen getagd!! En je bericht gedeeld ❤

 8. Nog niet eerder met de kinderen naar het Kerstcircus Ahoy geweest en ik woon op 5 min van Ahoy. Dit zou ik geweldig vinden voor mijn kinderen.

 9. Superleuk op 24 of 30 december zou dit heel erg leuk zijn met onze kinderen! Ik ben heel erg benieuwd naar het Kerstcircus.

 10. Ja 4 kaarten voor het kerstcircus wat zou dat ontzettend gaaf zijn. Onze kindjes zijn nog nooit naar het circus geweest dus wat zou dit super gaaf zijn.
  Graag zouden wij naar de voorstelling van 25 december willen.

 11. Ja, ik was meteen even zo van… he dieren in het circus? Maar deze dieren kunnen het dus wel aan. Dat is maar goed dan! Ik hou zelf voornamelijk van mensen in het circus en ben daarom ook fan van cirque du soleil !

 12. Wat lijkt me dat magisch om mee te mogen maken met mijn gezin! Een superleuk uitje voor in de Kerstvakantie. Ik waag een kansje voor 24 december! Fingers crossed!

 13. super leuk lijkt het me ik probeer ook al jaren mezelf voor te nemen om naar de show in de rai te gaan met al die paarden dat is ook zo rond de kerst..

 14. Superleuk!!
  Graag op 24 december.
  Dit zullen mijn meiden zo gaaf vinden!
  Fijne feestdagen alvast!
  Groetjes van Saskia van der Heijden

 15. oh wat gaaf! Ons favoriete circus, en lekker in de buurt.

  Wij zouden heel graag met zijn viertjes naar het kerstcircus in Ahoy willen op 30 december

 16. Leuk! Ik ben wel eens geweest toen ik zelf nog heel klein was. Ik zou graag nu eens met mijn dochters gaan. Ik zou op 24 december kunnen (maar andere dagen ook)

 17. Ik zou graag met mijn gezin de 24ste gaan.Dan ben ik namelijk vrij.Met kerst werk ik namelijk in de verpleging.
  Zo hebben we toch nog een leuk uitje met het gezin samen.

 18. Ik zou heel graag 30 december gaan met onze kids. Sinterklaas feest is hier een beetje in het water gevalken doordat mijn man ineens op zakenreis moest. En papa dus niet thuis was op pakjesavond. Leuk als we dan zo’n leuk gezins uitje mogen meemaken

 19. Wauw!! Dat lijkt me echt zooooo waanzinnig gaaf. En ik denk dat onze meiden Sienna en Lotus dit zooooo mooi en bijzonder gaan vinden. Dus ik hoop heel hard dat ik m’n lieve meiden en man mag verassen op 25 dec😍 en 20 Dec is m’n mama jarig dus wie weet is dat m’n lucky day🍀🍀

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten