30dayblogchallenge 25: ik kan niet zonder…

In de maand september verschijnt dagelijks een blog, omdat ik meedoe aan de #30dayblogchallengeNL. Deze veelzijdige lijst is bedacht door Maris van HareMaristeit.nl. Vandaag: ik kan niet zonder deze 5 dingen. 

Laat voorop staan dat ik Ro en de kinderen niet onder de noemer ‘dingen’ wil scharen. Daarom staan zij niet in de lijst.

Ik kan niet zonder…

 1. Mijn telefoon

  Niet alleen verlengde van mijn computer (ik kan bloggen, mailen, reageren en lezen waar ik ook ben), maar ook mijn fototoestel en camera, GPS en middel voor een ontspannen spelletje patience of Wordfeud. Als eerder gezegd wel een haat-liefdeverhouding mee, maar over het algemeen overheerst de liefde.

 2. Kohlpotlood

  Een opvallende uitspraak voor iemand die er prat op gaat geen make-up te gebruiken, maar wel waar. Kohlpotlood geeft je ogen net dat beetje meer uitstraling zonder dat je ‘s avonds moeite hoeft te doen alles weer te verwijderen. Gemak dient de mens, zullen we maar zeggen.

 3. Leesvoer

  Van boeken tot tijdschriften, blogs en de Quest scheurkalender (echt een aanrader trouwens, je komt telkens wijzer van de wc af); als ik niets zou kunnen lezen, zou me dat echt heel ongelukkig maken.

 4. Computer/laptop

  Sluit eigenlijk aan op het vorige. Ik kan niet zonder lezen, maar ook niet zonder schrijven. Dus zelfs als er geen boeken bestonden, zou ik graag de uitdaging aangaan er zelf eentje te schrijven. En zonder elektronica kom je tegenwoordig niet ver. Bovendien lijkt dat gekras op losse blaadjes me totaal niet praktisch, één goede windvlaag en je bestseller ligt in de sloot.

 5. Televisie

  Omdat ik anders niets heb om naar te kijken wanneer ik ‘s avonds uitgeblust op de bank lig. Zo simpel is het eigenlijk. Bovendien kijken we hier graag naar Jamie Oliver en anderen op 24Kitchen, waardoor we steeds iets beter leren koken. Echt, ik kan niet zonder mijn geliefde hersendodende scherm…

Waar zou jij niet zonder kunnen?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

12 thoughts on “30dayblogchallenge 25: ik kan niet zonder…

 1. Ik zou echt niet zonder mijn camera kunnen, toch vrij voor de hand liggend als fotograaf, maar het is ook gewoon mijn passie en uitlaatklep. Daarnaast is mijn laptop dan wel essentieel om de foto’s te delen en te bewerken waar nodig. Verder zou ik echt niet zonder boeken kunnen, ik vind ze mooi en ik lees behoorlijk veel. Mijn e-reader wordt ik trouwens helemaal gelukkig van. Een telefoon vind ik wel heel fijn, maar zou ik wel zonder kunnen als het zou moeten. Ik vind het op vakantie ook altijd heerlijk om die telefoon even te laten voor wat het is. Een televisie heb ik niet eens meer, ik kijk vooral films en series op mijn laptop via Netflix en kijk programma’s die ik echt wil zien terug op internet 🙂 Leuke blogpost!

  1. Mooi dat je van je passie ook je beroep hebt kunnen maken. En inderdaad, laptop of computer is dan minstens zo belangrijk.
   Bijzonder dat je geen tv meer hebt, heb ik nog niet eerder gehoord maar eigenlijk logisch. Zeker als je toch alles via je laptop kijkt.
   Telefoon op vakantie is hier ook een no go, heerlijk om even niet bereikbaar te zijn.

  1. Kan me voorstellen, als je eenmaal een goede camera hebt, wil je volgens mij niet anders meer. Zeker met kinderen is het fijn om ze heel mooi te kunnen vastleggen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten