Vriendenboekjes tag | Ingevuld door June (10)

vriendenboekjes tag

June vroeg me of ze ook weleens mocht bloggen. Harstikke leuk natuurlijk! Om haar voor te stellen, bedacht ik dat het misschien wel leuk was dat via een tag te doen. De vriendenboekjes tag leek me hiervoor het meest geschikt. Vandaar 🙂 Lezen jullie mee? 

Vriendenboekjes tag

Ik zal vanaf nu vaker gaan bloggen voor Lotus Writings als gastblogger. Vandaag stel ik me eerst even aan jullie voor. Mijn moeder vond het een goed idee om dat te doen in de Vriendenboekjes tag, dus dat doe ik. Hieronder mijn antwoorden! Hopelijk vinden jullie het leuk.

Vriendenboekjes tag Q&A

Naam

June (dit is mijn tweede naam)

Leeftijd

10

Broertjes/ Zusjes

twee zusjes: Rose en May

Kleur ogen

bruin

Kleur haar

zwart/bruin

Lengte

1,35

Het liefste eet ik

Pasta! Kan er geen genoeg van krijgen en zou dat het liefst elke dag eten. Bijvoorbeeld penne met spinazie, spekjes en boursin. Ik hou ook heel erg van patat, poffertjes en pannenkoeken en ben dol op melkchocolade!

Mijn lievelingskleur is

Zeeblauw, turquoise en andere lichte kleurtjes!

Mijn lievelingsdier is

een olifant en een muis (knuffelmuis hoor, anders sta ik gillend op de bank!)

Mijn favoriete popgroep/zanger/band

Fifth Harmony, Beyoncé.

Mijn lievelingsliedje

ik weet niet hoe die heet maar wel dat die van de radio is en een hele lange naam heeft

Mijn lievelingsfilm

favoriete films zijn Minoes de poes en Marry Poppins

Mijn leukste vak

Wiskunde, tekenen, gym en knutselen!

Mijn favoriete tv-programma is

Streetlab, Spangas, Dance dance dance, Alles mag op vrijdag, Bij ron op het pension/camping natuurlijk en Utopia

Mijn lievelingsboek

De Gorgels

Naar een onbewoond eiland neem ik mee

een fatsoenlijke boot om mee terug te varen naar de bewoonde wereld, chocolade en genoeg anderen lekkere dingen .

Waar ik het meest van hou

mijn gezin en mijn familie (plus chocolade)

Mijn hobby’s zijn

schrijven, tekenen, films kijken en muziek luisteren, spelletjes spelen.

De sport die ik doe is

acro (acrobatiek )/streetdance/turnen

Ik hou niet van

spruitjes en ruzie !!!!!!!!!!!!

Mijn favoriete website

YouTube: altijd handig als je een beeld voor je ziet.

Later word ik

weet ik niet, als ik maar goed terecht kom .

Mijn grootste droom

dat iedereen die ik liefheb gelukkig is en blijft.

Mijn wens

dat iedereen gelukkig is en blijft!

Volg je Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest? Like en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

About June

Familie | Vriendinnen | 11 | Dansen | Shoppen Hoi! Mijn tweede naam is June en onder die naam schrijf ik weleens blogs voor Lotuswritings.nl. Lees je mee?

2 thoughts on “Vriendenboekjes tag | Ingevuld door June (10)

  1. Super leuk!
    En die boot meenemen is het beste antwoord ooit dat ik al las/hoorde op die vraag. Heel slim!

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten