vriendenboekjes tag

Vriendenboekjes tag | Ingevuld door June (10)

vriendenboekjes tag

June vroeg me of ze ook weleens mocht bloggen. Harstikke leuk natuurlijk! Om haar voor te stellen, bedacht ik dat het misschien wel leuk was dat via een tag te doen. De vriendenboekjes tag leek me hiervoor het meest geschikt. Vandaar 🙂 Lezen jullie mee? 

Vriendenboekjes tag

Ik zal vanaf nu vaker gaan bloggen voor Lotus Writings als gastblogger. Vandaag stel ik me eerst even aan jullie voor. Mijn moeder vond het een goed idee om dat te doen in de Vriendenboekjes tag, dus dat doe ik. Hieronder mijn antwoorden! Hopelijk vinden jullie het leuk.

Vriendenboekjes tag Q&A

Naam

June (dit is mijn tweede naam)

Leeftijd

10

Broertjes/ Zusjes

twee zusjes: Rose en May

Kleur ogen

bruin

Kleur haar

zwart/bruin

Lengte

1,35

Het liefste eet ik

Pasta! Kan er geen genoeg van krijgen en zou dat het liefst elke dag eten. Bijvoorbeeld penne met spinazie, spekjes en boursin. Ik hou ook heel erg van patat, poffertjes en pannenkoeken en ben dol op melkchocolade!

Mijn lievelingskleur is

Zeeblauw, turquoise en andere lichte kleurtjes!

Mijn lievelingsdier is

een olifant en een muis (knuffelmuis hoor, anders sta ik gillend op de bank!)

Mijn favoriete popgroep/zanger/band

Fifth Harmony, Beyoncé.

Mijn lievelingsliedje

ik weet niet hoe die heet maar wel dat die van de radio is en een hele lange naam heeft

Mijn lievelingsfilm

favoriete films zijn Minoes de poes en Marry Poppins

Mijn leukste vak

Wiskunde, tekenen, gym en knutselen!

Mijn favoriete tv-programma is

Streetlab, Spangas, Dance dance dance, Alles mag op vrijdag, Bij ron op het pension/camping natuurlijk en Utopia

Mijn lievelingsboek

De Gorgels

Naar een onbewoond eiland neem ik mee

een fatsoenlijke boot om mee terug te varen naar de bewoonde wereld, chocolade en genoeg anderen lekkere dingen .

Waar ik het meest van hou

mijn gezin en mijn familie (plus chocolade)

Mijn hobby’s zijn

schrijven, tekenen, films kijken en muziek luisteren, spelletjes spelen.

De sport die ik doe is

acro (acrobatiek )/streetdance/turnen

Ik hou niet van

spruitjes en ruzie !!!!!!!!!!!!

Mijn favoriete website

YouTube: altijd handig als je een beeld voor je ziet.

Later word ik

weet ik niet, als ik maar goed terecht kom .

Mijn grootste droom

dat iedereen die ik liefheb gelukkig is en blijft.

Mijn wens

dat iedereen gelukkig is en blijft!

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Author: June

Familie | Vriendinnen | Kunstschaatsen | Shoppen | June is 16 jaar, altijd op de hoogte van de beste beauty- en fashion tips en de laatste trends. In haar vrije tijd doet ze aan kunstschaatsen, is ze dol op shoppen met vriendinnen en gaat graag iets doen met familie.

2 Replies to “Vriendenboekjes tag | Ingevuld door June (10)

  1. Super leuk!
    En die boot meenemen is het beste antwoord ooit dat ik al las/hoorde op die vraag. Heel slim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *