June | Hoe het is om kind van een blogger te zijn?

kind van blogger

Hoe het voor Ro is om samen te leven met een blogger, kon je al eerder lezen. Maar hoe is het voor de kinderen? Vinden die het leuk of saai? Zijn er voordelen aan? June vertelt vandaag (op mijn verzoek, ik geef het eerlijk toe) hoe zij het ervaart! 

Gastblog

Na veelvuldig aandringen de vraag van mijn moeder besloot ik maar weer eens een gastblog te schrijven. Als het dan gaat over ‘als je moeder blogger is’, dan is dit wel een mooi voorbeeld: zodra je zelfstandig kan schrijven, mag je meteen aan de slag… Andere kinderen vinden het vaak wel leuk. Ik ook meestal hoor, maar niet altijd. Waarom? Ik vertel je vandaag hoe het is om kind van een blogger te zijn!

Hoe is het om kind van een blogger te zijn?

Je moet vaak wachten

Laatst kreeg ik een hele mooie bluetooth koptelefoon. Maar voor ik hem kon uitpakken, moest mama eerst een foto maken. Daarna nog even van links, rechts, bovenaf, uitkijken dat haar lichaam geen schaduw vormde op het plaatje, half liggend op de grond. Dat je blij bent dat je klasgenoten niet voorbij fietsen. En daarna kon ik hem pas uitpakken en testen. Aan de ene kant heb je natuurlijk heel veel geluk dat je zo’n mooie koptelefoon krijgt, aan de andere kant is het wachten dus niet altijd leuk.

Ze knipt je hoofd eraf

Eigenlijk hoeft het niet, maar we vinden het zelf ook leuk om op de foto te gaan. Enige is dat je soms een mooie foto van jezelf ziet en dat ze zonder twijfel je hoofd eraf knipt. Omdat ze niet willen dat we met ons gezicht in beeld komen. Toch een beetje jammer!

We eten lekkerder

Het gebeurt niet zo heel vaak, maar we mogen ook weleens iets eetbaars testen. Of mama bedenkt een recept naar aanleiding van iets dat ze had gezien en deelt dat dan via haar blog. En dat vind ik erg leuk, want het is allemaal erg lekker. Behalve die olijven een tijdje terug.

We doen meer samen

Een paar maanden terug gingen we met zijn tweetjes naar Europa-Park. Dat was zo ontzettend leuk! Ik maakte nieuwe (achtbaan)vrienden, we hadden urenlange gesprekken in de auto en in de blokhut en we hebben heel veel gelachen. Daarnaast komen we gewoon op plekken waar je normaal niet snel zou komen: LEGOLAND®, Julianatoren of het theater. Dan is het wel voor haar werk, maar tegelijkertijd genieten we heel erg.

Je krijgt veel mooie spullen

Al is het niet echt krijgen, volgens mama. Ze moet er gewoon voor werken natuurlijk. Maar het is wel leuk meegenomen. Soms kleding, dan weer speelgoed, haarbandjes, een bluetooth box of handige accessoires voor mijn smartphone. Superleuk toch?

Ik mag op kamp in de zomer

Komende maand mag ik samen met één van mijn beste vriendinnetjes gaan zeilen in Friesland. Dat heb ik nog nooit gedaan hoor, maar het lijkt me erg leuk om te doen. Lekker veel op het water zijn, varen en nieuwe vrienden maken. Ik kijk er erg naar uit!

Mijn moeder werkt veel

En ik weet niet goed wat ik daarvan moet vinden. Het is heel fijn, om wat ik hierboven al vertelde, maar tegelijkertijd soms ook gewoon saai.

Wat vindt jouw kind van je werk?

Volg je Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest? Like en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

About June

Familie | Vriendinnen | 11 | Dansen | Shoppen Hoi! Mijn tweede naam is June en onder die naam schrijf ik weleens blogs voor Lotuswritings.nl. Lees je mee?

2 thoughts on “June | Hoe het is om kind van een blogger te zijn?

  1. Mijn kinderen worden niet zoveel betrokken bij mijn blog. Op mijn werk zijn ze allebei weleens mee geweest, mochten ze leuk helpen met archiveren enzo. 😉
    Maar als ik June’s gastblog zo lees, dan mag die oudste van mij ook weleens wat voor mij gaan schrijven. Die heeft al moeite met een schoolopdracht waar ze aan 300 woorden moet komen, dat bloggen zou een goede oefening zijn!
    June zet echt een mooi stukje neer, krijgt ze daar nog hulp bij van jou, of doet ze dit helemaal zelf?

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten