GESLOTEN Hoesjes Outlet | Maak kans op € 30,00 shoptegoed

hoesjes outlet

Telefoonhoesjes zijn tegenwoordig meer dan alleen een bescherming voor je smartphone. Daar weten ze bij Hoesjes Outlet alles van. Je vindt hier niet alleen de leukste cases om mee op te vallen, maar ook tal van handige accessoires. Wat dacht je van een powerbank of screenprotector?

Telefoonhoesje

Tegenwoordig kan je eigenlijk niet meer zonder grappig telefoonhoesje. Niet alleen om je telefoon (en de vaak kwetsbare glazen voorkant) te beschermen, maar ook gewoon om op te vallen. Je telefoon als fashion statement. Dat weten ze bij Hoesjes Outlet als geen ander. Voor iPhones, Samsung en Huawei kan je hier echt hele toffe hoesjes bestellen.

Verschillende soorten

Van stoer en robuust tot een spiegelend smartphonehoesje, je kan op deze website terecht voor heel uiteenlopende soorten. Wat dacht je van de hightech versie waarbij je het hoesje opzij schuift? Of ga je liever voor een (leren) insteekhoes?

Mooi design

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kom niet heel vaak iets tegen wat ik écht mooi vind. Vaak neem ik genoegen met minder of kies voor een eigen ontwerp, omdat het design me niet bevalt. Maar bij Hoesjes-Outlet kwam ik zulke mooie tegen, dat ik baalde geen iPhone, Samsung of Huawei te bezitten. Onderstaande hoesjes zijn geschikt voor de iPhone 7, maar in een aantal gevallen ook verkrijgbaar voor de andere telefoons.

Dromenvanger

Ik hou van de dromerige Ibiza-stijl met veel veertjes en dromenvangers. Deze drie waren mijn favoriet!

Retro

Ga je liever voor een retro look (misschien ook leuk voor Vaderdag)? Dan is één van deze hoesjes misschien iets voor je.

Eenhoorn, marmer en mint

Helemaal van nu!

Niet alleen telefoonhoesjes

Misschien vraag je je af waarom ik zo enthousiast ben over een webshop waar ik op gebied van hoesjes in feite niet veel aan heb als het om mijn eigen telefoon gaat (Sony Xperia). Maar dat heeft ermee te maken dat ze ook accessoires verkopen. Wat dacht je van opladers, docks, houders, oordopjes en powerbanks. Dus ook dan is er keus genoeg.

Powerbank

Hoe vaak het me niet gebeurt dat ik ergens ben en de accu van mijn telefoon op is… Vaak als je nog net wat batterij nodig hebt om de weg richting huis te vinden of gewoon omdat je heel veel foto’s wil maken. Ik vind dat oprecht één van de vervelendste dingen, zeker aangezien de batterij van de Sony Xperia nogal hard gaat. Daarom bestelde ik twee powerbanks, één voor mezelf en één voor Ro of June – afhankelijk van wie hem nodig heeft. Daarbij kreeg ik een kabeltje (normaal gesproken moet je die apart bestellen).

Hoe werkt een powerbank?

Je laadt de powerbank op dezelfde manier als je telefoon: gewoon via het stopcontact. Zodra hij vol is, kan je hem meenemen en de opgeslagen energie elders gebruiken om je telefoon weer te laden. Heel simpel dus. Hij is handzaam en past prima in je (hand)tas, waardoor hij ook perfect is voor de festivals deze zomer.

Hoesjes Outlet

De Rotterdamse Hoesjes Outlet is een succesvolle online web-shop waar je een onderscheidende smartphonehoesjes kunt komen. Service en snelle levering staan hoog in het vaandel. Dat bleek wel uit het feit dat niet alleen mijn producten binnen een dag binnen waren, maar ook via e-mail verliep het contact prettig en vlot. Wat ik ook een pluspunt vind, is dat je op de website kan zien hoeveel producten ze nog op voorraad hebben. Zo grijp je nooit mis.

WINACTIE

Ik mag van de Hoesjes Outlet € 30,00 shoptegoed weggeven aan één van jullie. Wat moet je hiervoor doen?

 1. Vertel in een reactie (gebruik hiervoor een geldig e-mailadres) onder dit bericht en/of op Facebook wat jij zou doen met je shoptegoed.
 2. Like mijn pagina en die van Hoesjes-Outlet
 3. Optioneel: tag in het Facebookbericht vrienden die ook graag kans zouden maken op zo’n hoesje en deel het bericht.
Veel succes!

Volg jij Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

28 thoughts on “GESLOTEN Hoesjes Outlet | Maak kans op € 30,00 shoptegoed

 1. Van de shoptegoed ga ik zeker een hoesje aanschaffen voor mijn (nieuwe) smartphone eentje met een vakje voor mijn pinpas, heb gisteren mijn smartphone laten stuiteren toen ik deze in mijn achterzak wilde stoppen er bleek een grote gat in te zitten, veel schade aan de randen maar gelukkig doet die het nog, wel erg geschrokken!

 2. Ik doe heel graag mee! Ik wil graag een hoesje winnen voor de telefoon van mijn man. Hij gebruikt zijn telefoon heel vaak en ik vind een mooi stoer hoesje om zijn telefoon erg leuk. En hij wordt er ook heel blij van!

 3. Wauw om dit shoptegoed zou echt geweldig zijn zou heel graag en nieuw hoesje en powerbank willen aanschaven voor mijn nieuwe telefoon waag graag mijn kans en heb deze schitterende actie met veel liefde laten stralen op mijn tijdlijn nu maar hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen #DuimpjesDraaien fijn weekend alvast liefs Wanda

 4. Leuk! Ik heb een oudje, maar mijn zusje zou graag een hoesje voor haar iphone uitkiezen. En een extra oplader is nooit weg :).
  Ik heb helaas geen Facebook, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr).

 5. Ik doe graag mee om een nieuw hoesje uit te zoeken voor mijn mobiel. Mijn hoesje nu bevat ern scheur en is lelijk geworden.

 6. IK heb eigenlijk nooit een hoesje om mijn telefoon, is al wel 100x gevallen maar hij blijft het doen. Heb het wel gehad maar had er altijd ruzie mee 😉 Een powerbank is zeker handig. Heb er vaak 1 in mijn tas. Just in case;)

 7. Mijn hoesje is van leer en niet kapot te krijgen, ik ben voorlopig dus nog niet toe aan een nieuw hoesje. Wel leuk om alles op een rijtje te zien 🙂

 8. Ik vind die retro-hoesje echt super! Ik doe niet mee aan de winactie omdat ik eigenlijk geen hoesjes meer gebruik. Zonder werkt toch lekkerder, Ik moet nu alleen extra voorzichtig zijn. 😉

 9. Ik zou voor mijn man een powerbank kopen zodat hij geen excuus meer heeft dat hij niet kan bellen als zijn accu leeg is 😉

 10. Ik heb zelf al een super mooi hoesje met foto van mijn man en zoon en alles wat daarbij hoort. Ik gun iemand anders deze leuke prijs. Maar raad iedereen een powerbank aan! Beste uitvinding ooit voor een verslaafde social media moeder :p

 11. Wat een leuke winactie! Ik zou toch gaan voor zo’n powerbank. Ik zit zoveel op social media dat de foon wel eens leeg is ook als ik niet thuis ben. Dan is de powerbank erg handig.

 12. Jaaaaaaaaa handig! Volgende maand mag ik een nieuwe telefoon uitzoeken dus een hoesje moet er dan ook weer komen. Zelf zou ik voor de retro gaan denk ik.

 13. Mijn hoesje is helaas heel snel beginnen slijten en ziet er nu helemaal niet meer zo mooi uit 🙁 Met deze wedstrijd zou ik dus een mooi en stevig nieuw hoesje willen kopen! 😀

 14. Wat een gave hoesjes zeg!! ik zou van dat tegoed de volgende hoesjes kopen 😀
  Hardcase Gravure iPhone 6 / 6s Roze
  Hardcase Gravure iPhone 6 / 6s Mintgroen
  Hardcase Gravure iPhone 6 / 6s Zwart
  Heb ik meteen 3 gave hoesjes voor mijn nieuwe telefoon. Die mag wel beschermd worden tegen onze ondernemende tweeling hahaha

 15. Een powerbank! Hoesjes genoeg inmiddels hier, maar die powerbank is altijd leeg, of door een ander in gebruik, Dus nodig aanvulling voor nodig. Saai, maar zoals je zelf ook al aangaf, heel handig…..

 16. Ik hou van afwisseling, dus een paar nieuwe hoesjes aanschaffen doe ik dan sowieso of toch een powerbank, dat lijkt me wel nuttig voor mij, telefoon is nog wel eens leeg 😉

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten