Kerstswap | Een speciaal kerstpakket voor bloggers

Ik miste mijn kerstpakket

Veel mensen zeuren zodra hun kerstpakket binnen is. Ik niet. Ik vond het een feest wanneer die grote doos werd binnengedragen vol cadeautjes. Wat maakte het uit dat je in vrijwel elk pakket een zak pasta vond en potje met tomatensaus? Het maakte me blij dat ik zomaar iets kreeg. De ene keer een grote wokpan, het jaar erop een slakom. Ik vond het wel makkelijk, zelf zou ik het niet snel kopen, maar ze waren echt heel handig in de keuken. De afgelopen jaren miste ik mijn werk niet zozeer, maar dat kerstpakket wel. Vooral die kinderlijke spanning wanneer die doos openging.

Een kerstpakket voor bloggers

Via Facebook zag ik een oproep van Linda (Mamaliefde.nl) om mee te doen aan een soort ‘kerstswap’: alle deelnemers kopen voor een vastgesteld bedrag cadeaus voor elkaar, pakken dat op een bijzondere manier in en versturen dat voor kerst. Ik was meteen enthousiast. Toch nog een kerstpakket! Al snel had ik een lootje binnen en kon zelf ook aan de slag. Maar wat is dat moeilijk! Cadeaus kopen voor iemand die je niet goed kent. Eenmaal op de post volgde een nieuwe uitdaging: ik kreeg mijn kerstpakket binnen en moest nog een paar dagen wachten! Op de verpakking zag ik al wel dat Linda van Mamaliefde mijn pakket had samengesteld. Leuk! Extra fijn omdat ik zij iemand is waar ik echt enorme bewondering voor heb (waarom kun je uitgebreid lezen in mijn Bedank de Blogger Tag). Terug naar het kerstpakket: mijn handen jeukten… Helemaal omdat het zo gaaf verpakt zat:

kerstpakket

Wat zou erin zitten?

Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat ik het niet haalde tot de afgesproken datum (16 december). Maar wie zou dat wel kunnen met zoveel leuke doosjes? En ik kan niet anders zeggen dan dat we enorm verwend zijn! armbandjes, notitieblaadjes, ondergoed, een uilenkaarsje, opbergdoosje, sleutelhanger, verschillende verzorgingsproducten, een mini kledingroller, maskertje, crème, zeep, geurparels voor in je kledingkast, strandbal, een button en broches, gelukspoppetje, pleisters in handig opbergdoosje, proefmonsters, handige stickers en ‘echte’ winegums in de smaken Merlot en Chardonnay. Vooral die laatste vond ik echt zo grappig! Ontzettend bedankt Linda, voelde me bijna jarig!

kerstpakket

Mijn kerstpakket voor Bianca

Ik heb volgens mij nog nooit zo mijn best gedaan op het kopen van cadeaus voor iemand die ik (nog) niet echt kende. Wil je weten wat ik stuurde? Kijk dan bij Bianca van Pinkit.nl. De naam van haar blog verraadt al dat ze DOL is op roze (vandaar dus toch roze cadeaupapier met kerst). Op Pinkit vind je vooral heel veel informatie over beauty in de breedste zin van het woord. Ook schrijft ze soms persoonlijke artikelen, wat ik echt een mooie toevoeging vind aan haar website. Kortom, ben je dol op beauty en wil je weten wat zij heeft gekregen? Surf dan snel door!

kerstpakket

De thee uit bovenstaand pakket heb ik gekocht bij WAAR, een lokaal winkeltje waar je alleen duurzame cadeaus kunt kopen. Dit is geen gesponsorde post, maar ik vind het zo’n fantastische zaak dat ik hem wilde daarom nog even in het zonnetje wilde zetten.

Wat zit er dit jaar in jouw kerstpakket?

 

 

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (13), Rose (5) en May (4).

9 thoughts on “Kerstswap | Een speciaal kerstpakket voor bloggers

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten