De herfst van… Sonja (Twinstyleblog), over buiten zijn en warme chocomel

In De herfst van… vertellen bloggers over hun plannen voor deze herfst. Sonja vertelt in deel 2 dat ze het liefst lekker naar buiten gaan, over haar komende vakantie in eigen land én een lekkere kop warme chocomel! 

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Ik ben Sonja, blogger op www.twinstyleblog.nl

Facebook
Instagram

2. Wat zijn je plannen voor deze herfst?

Vooral genieten van het veranderende seizoen. Lekker veel shoots buiten doen (hopen dan dat dat prachtige oranje blad nog even hangt voordat het weer doorweekt is door de regen).

3. Welke feestdag(en) vind jij het leukst van de herfst?

En hoe geef je daar invulling aan? Ik ga dit jaar voor het eerst echt Sinterklaas vieren met de twins, en ik kan niet wachten!

4. Wat is de beste vakantiebestemming in de herfstmaanden?

Ik ga dit jaar nog een keertje met ons gezin naar Drenthe, ik denk dat ik onze kids niet blijer kan maken dan een plek in het bos. Ik kijk er nu al naar uit!

5. Binnen- of buitenmens in de herfst?

Oeh goeie vraag. Ik haat wind en regen en ben dan binnen te vinden, maar bij de eerste zonneschijn of als het alleen maar droog is zijn wij dagelijks buiten te vinden. Gelukkig heb ik twee kids die graag buiten spelen dus wij zijn elke dag buiten!

6. Hoe vul jij de herfstvakantie het liefst in?

Ik heb het geluk straks twee weken vrij te zijn, waarvan we dus een paar dagen op vakantie gaan. De andere dagen vul ik met de kids, waarvan we lekker een dagje naar Intratuin gaan (hoezo ik houd van het najaar. Kom maar op met die kerst!) maar ook lekker vaak naar buiten!

7. Waar moeten we deze maanden zeker naartoe?

Ik denk dat je niet ver van huis hoeft. Het bos met dit weer is ideaal voor kids, en stiekem ook voor als je geen kind meer bent, toch 😉.

8. Wat is je beste herfstherinnering?

Ik denk dat dat na een flinke boswandeling thuiskomen is met een heerlijk kop warme chocomel!

9. Wat is volgens jou de beste manier om lekker op te warmen?

Warme chocomel! Voor mij écht nostalgie.

10. Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?

Vaak er toch op uit, maar dan wel op een indoor (speel) plek.

11. Als ik zeg herfst, dan zeg jij?

Warme jas aan en naar buiten gaan!

Hoe warm jij het liefst op?

Vorige week vertelde Nathalie van Unicorn & Fairytales hoe zij de herfst zo ‘hygge’ mogelijk maakt. 

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

One Reply to “De herfst van… Sonja (Twinstyleblog), over buiten zijn en warme chocomel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge