De herfst van… Nicole (Meisje-Eigenwijsje): Spaanse koffie en paddenstoelenjacht

Vandaag weer een nieuwe editie van ‘De herfst van…’ waarin een nieuwe blogger vertelt over zijn of haar beleving van de herfst. Vandaag is Nicole aan de beurt van Meisje-Eigenwijsje, moeder van twee kinderen (Fay van 3 en baby Milo). Herfst betekent voor haar vooral lekker wegkruipen onder je dekentje, stampen in de plassen en verlangen naar december. 

De herfst van… Nicole

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Mijn naam is Nicole en ik blog op www.meisje-eigenwijsje.nl. Ook ben ik te vinden op vrijwel alle socials zoals Twitter, Facebook, Instagram en YouTube!

2. Wat zijn je plannen voor deze herfst?

De herfst is al in volle gang en ik heb al best veel gedaan. Toch heb ik nog wel plannen want ik wil al weken een appeltaart bakken bijvoorbeeld. En verder ben ik nog van plan om met mijn dochter naar de bioscoop te gaan en wil ik ook nog foto’s in het bos maken!

3. Welke feestdag(en) vind jij het leukst van de herfst? En hoe geef je daar invulling aan?

De enigste feestdag in de herfst die ik leuk vind is Sinterklaas. Met Halloween of Sint Maarten heb ik echt niks. Sinterklaas is dit jaar nog leuker dan voorgaande jaren omdat onze dochter er helemaal in geloofd en er enorm naar uitkijkt. Ik kan niet wachten tot ik haar snoetje zie zodra de goedheiligman er is!

4. Wat is de beste vakantiebestemming in de herfstmaanden?

Poeh ik denk dat vrijwel alles wel zijn charmes heeft… Zelf ben ik wel eens in de herfst naar Texel, Spanje en Scheveningen geweest. Alle drie heel anders maar wel erg leuk.

5. Binnen- of buitenmens in de herfst?

Vooral toch een binnenmens omdat de herfst doorgaans vooral uit regen bestaat. Mij vind je dan ook regelmatig voor een haardvuur of lekker naast de verwarming met een kop thee of iets sterkers, onder een dekentje naar een film kijkend of een boek lezend.

6. Hoe vul jij de herfstvakantie het liefst in?

Als het droog is maak ik het liefst wandelingen met mijn kinderen of ga ik op paddenstoelenjacht met mijn dochter. Maar regent het dan vind ik het leuk om spelletjes te spelen of te knutselen met mijn kinderen.

7. Waar moeten we deze maanden zeker naartoe?

De meeste aanraders die ik heb zijn eigenlijk al geweest, zoals de pompoendagen in de herfstvakantie en de oktoberfesten. Maar momenteel is er ook GLOW in Eindhoven tot en met 18 november. Dat is echt een prachtig lichtfestival die bovenaan mijn must do lijstje staat.

8. Wat is je beste herfstherinnering?

Dan zeg ik toch mijn tripje naar Spanje samen met mijn man. Dat was nog in de tijd dat we geen kinderen hadden. Het was hier in Nederland koud en erg guur met veel regen en daar liepen we lekker in een T-shirt rond!

9. Wat is volgens jou de beste manier om lekker op te warmen?

Heerlijk met een Spaanse koffie en een stuk warme appeltaart met slagroom!

10. Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?

Dan blijf ik het liefst heel lang in bed liggen (al komt dat er nu maar weinig van) of ik kruip met een dekentje op de bank. Heel cliché misschien, maar het liefst heb ik dan mijn kinderen heel dicht bij me. Net als mijn man!

11. Als ik zeg herfst, dan zeg jij?

Prachtige kleuren, stampen in de plassen en vooral verlangen naar de decembermaand 😉

Wat vind jij het leukst aan de herfst?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

One thought on “De herfst van… Nicole (Meisje-Eigenwijsje): Spaanse koffie en paddenstoelenjacht

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten