De herfst van… Merel (Missclumsy.com) over Parijs en Netflix

In ‘de herfst van…’ vertelt wekelijks een andere blogger over zijn of haar beleving van de herfst. Deze week is het woord aan Merel van Missclumsy.com, die van plan is om lekker naar Parijs te gaan en een heel handige tip heeft voor iedereen die dat ook van plan is! Lees dus snel verder. 

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Ik ben Merel Revet en heb mijn eigen blog www.missclumsy.com. Daarnaast ben ik te vinden op Facebook, Twitter en Instagram als Missclumsy96.

2. Wat zijn je plannen voor deze herfst?

Deze herfst ben ik druk bezig met mijn studie journalistiek en daarnaast ben ik regelmatig in Parijs omdat mijn vriend daar woont. Voor de herfstvakantie staat een bezoek aan de catacombes gepland.

3. Welke feestdag(en) vind jij het leukst van de herfst? En hoe geef je daar invulling aan?

Ik vind Sinterklaas de leukste feestdag. Pepernoten zijn echt mijn favoriete snoepgoed en op Sinterklaasavond gourmetten met de familie is een hoogtepunt. Mijn meest memorabele Sinterklaas was in 2013 toen ik het in Amerika vierde met Amerikaanse familie. Heel erg leuk om Sinterklaasliedjes te zingen met mensen die geen Nederlands spreken.

4. Wat is de beste vakantiebestemming in de herfstmaanden?

Ik vind Parijs in de herfst heel erg fijn. De stad is een stuk rustiger dan in de zomer en de temperatuur is vaak nog redelijk warm. Ideaal om dingen te bezoeken.

5. Binnen- of buitenmens in de herfst?

Stiekem ben ik toch best een binnenmens. Met een dekentje op de bank Netflixen terwijl het buiten regent is het ultieme moment van genieten.

6. Hoe vul jij de herfstvakantie het liefst in?

In de herfstvakantie ben ik in Parijs te vinden en vind ik het heerlijk om nieuwe plekken te bezoeken.

7. Waar moeten we deze maanden zeker naartoe?

Als je de mogelijkheid hebt raad ik je aan om naar Parijs te gaan voor een weekendje. Met de bus kost dat je zo’n €40 retour en vanaf €70 kun je vliegen. Wist je dat iedereen onder de 26 met een Europees paspoort/ID kaart heel veel toeristische plekken gratis kan bezoeken? Het Louvre, de Notre Dame beklimmen, de Arc de Triomphe en nog veel meer.

8. Wat is je beste herfstherinnering?

Als kind ging ik met mijn ouders het bos in om kastanjes en eikels te zoeken. Thuis maakten we daar allerlei figuren van.

9. Wat is volgens jou de beste manier om lekker op te warmen?

Met warme chocolademelk of een kop thee met een dekentje op de bank.

10. Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?

Op de bank zitten of iets lekkers koken.

11. Als ik zeg herfst, dan zeg jij?

Netflix

Hoe was jouw herfstvakantie?
Of wat ben je nog van plan komende week?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

One thought on “De herfst van… Merel (Missclumsy.com) over Parijs en Netflix

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten