De herfst van… Marieke (Babybanjo.nl) over gezelligheid en warme chocolademelk!

Wekelijks vertelt een blogger in De herfst van… over zijn of haar herfstplannen. Vandaag is het de beurt aan Marieke van Babybanjo.

De herfst van… Marieke

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Ik ben Marieke en ik blog op www.babybanjo.nl.

Facebook
Instagram

2. Wat zijn je plannen voor deze herfst?

In de herfst wil ik vooral gaan genieten van de mooie herfstkleuren in het bos, heerlijke wandelingen maken en daarnaast vind ik het wel gezellig dat het iets sneller donker wordt. De kaarsjes kunnen dan weer gezellig aan op tafel!

3. Welke feestdag(en) vind jij het leukst van de herfst? En hoe geef je daar invulling aan?

Mijn favoriete feestdagen zijn eigenlijk altijd de kerstdagen. Gezellig samen zijn met familie en cadeautjes uitpakken naast de kerstboom. De komende jaren zal ook Sinterklaas wel bijzonder gaan worden. Komend jaar maakt mijn zoontje de feestdagen voor het eerst mee. Dat maakt dat ik er nog veel meer zin in heb.

4. Wat is de beste vakantiebestemming in de herfstmaanden?

Een vakantie naar de zon is natuurlijk altijd heerlijk. Toch voel ik nu veel meer voor een weekje weg in Nederland. Heerlijk ergens een huisje in de bossen, lekker zwembadje erbij. Met een kleintje vind ik dit zelf toch veel fijner.

5. Binnen- of buitenmens in de herfst?

Volgens mij ben ik echt een combinatie van beiden. Ik vind het heerlijk om een lekkere wandeling te maken en ook een beetje regen vind ik niet zo erg. Daarnaast geniet ik er ook van om met een grote kop thee en een bakje pepernoten op de bank onder een dekentje Netflix te kijken.

 

6. Hoe vul jij de herfstvakantie het liefst in?

Deze herfstvakantie was mijn zoontje helaas ziek, dus zijn we veel thuis geweest. Het allerliefst ga ik een weekje weg met het hele gezin om lekker even samen bij te komen en echt even NIETS aan het huishouden te doen.

7. Waar moeten we deze maanden zeker naartoe?

Is de winterefteling al open? Dat moet namelijk echt op de lijst! Anders vast kaartjes bestellen in de herfst 😉! Lekker iets om naar uit te kijken…

8. Wat is je beste herfstherinnering?

De boswandelingen op zondagmiddag met mijn ouders. We gingen dan kastanjes zoeken en daar thuis spinnenwebben van maken. Ook zochten we kabouters. Ik zag ze dan natuurlijk ook altijd 😉.

9. Wat is volgens jou de beste manier om lekker op te warmen?

Onder een dekentje op de bank met een lekker kop thee of een grote mok chocolademelk. Ik heb van die mega ‘Blond’ mokken. Heerlijk! Hoef ik ook maar 1 keer te lopen.

10. Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?

Netflix kijken of lekker in bad met een goed boek. Daarnaast vind ik even bijslapen (als dat gaat) ook altijd heerlijk als de regen op het dak tikt!

11. Als ik zeg herfst, dan zeg jij?

Gezelligheid en prachtige natuur. Hopelijk niet al te veel regen dit jaar… dan duurt dit seizoen soms een beetje te lang!

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten