Herfst en winter 2017 | De belangrijkste trends voor kinderkleding

Ben je benieuwd waar je op moet letten als je gaat shoppen voor komende herfst en winter? Wij bezochten afgelopen juli de nieuwe locatie van PR4Kids en zagen allerlei nieuwe trends voorbij komen voor herfst en winter 2017. Lees dus snel verder als je meer wil weten! 

Trends proeven bij PR4Kids

Terwijl het buiten heerlijk zomerweer was, mochten wij op uitnodiging van PR4Kids al een kijkje nemen bij de nieuwste herfst en winter collecties 2017. Ik werd er meteen hebberig van natuurlijk, maar we moesten nog even wachten. Inmiddels hangen ze al gedeeltelijk in de winkels. Met de kinderbijslag in aantocht geef ik je dé trends van komend seizoen, zodat je de hipste items voor je kinderen kan halen!

Lees hier wat de trends van 2018/2019 zijn!

Opvallende kledingtrends voor het komende seizoen: herfst en winter 2017

Ik licht vandaag de, wat mij betreft, leukste voor je uit!

Herfsttinten

Komend seizoen zie je veel kleding in aardetinten. Wat dacht je bijvoorbeeld van warm okergeel of roodbruin en oranje? In eerste instantie moest ik er wel een beetje aan wennen, maar inmiddels ben ik helemaal om! Als dit niks voor je is, dan kan je gelukkig ook genoeg items vinden in donkerblauw en rood. Je ziet dit vooral terugkomen bij Prénatal, die naast de populaire newborn collectie met een heuse peutercollectie op de markt komt! Zenner sluit hier trouwens helemaal op aan met hun nieuwste collectie Blooming, die ook veel okergeel, rood en blauw bevat.

Ruitjes

herfst en winter 2017

Zelfs de Schotse ruitjes zag ik ook een aantal keer terugkomen. Ik vond ze vroeger fantastisch en dat is er niet minder op geworden. Dit is bovendien een trend waarmee ik bij June kan aankomen. Ze wil heel graag een geruit overhemd en ik vermoed dat we die wel gaan vinden! Behalve overhemden zie je ook hele toffe geruite broeken terugkomen, zoals deze van Le Chic. 

Plissé

Eigenlijk trok ik de eerste keer mijn wenkbrauw op toen ik deze trend voorbij zag komen. Ik kende hem alleen van mijn oma, die sinds jaar en dag plissérokken draagt. Inmiddels is het dus helemaal hot and happening. Zag je de rokken afgelopen zomer al een beetje voorbij komen, nu nog meer. Wat dacht je van deze opvallende combinaties van Like Flo?

Bomberjacks

Die blijven hot, ook deze herfst en winter. Een van mijn favoriete kindermerken van het moment is SUPERREBEL: stoer, maar toch ook meisjesachtig. Ze hebben aan het bomberjack deze winter wel een heel eigen invulling gegeven: knalroze, aaibaar én comfortabel.

Twinning

Net als het bomberjack gaat ook de twinning-trend een nieuw seizoen in. Bepaalde merken richten zich hier zelfs grotendeels op in, zoals Miss Guilty. Hier vind je uiteenlopende maten, van de allerkleinste maat tot volwassenen. De items zijn stoer en vrouwelijk. En matching dus! Iets voor jou?

herfst en winter 2017

Studio Maison

Speciale aandacht was er voor schoenenmerk Studio Maison, die ook komend seizoen weer een fantastische lijn uitbrengt. Extra leuk is dat de schoenen er voor zowel mama als kind zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stoere boots? Ik zie Rose ze al dragen!

herfst en winter 2017

Wat vind jij de leukste trends voor herfst en winter 2017?

Volg jij Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

9 thoughts on “Herfst en winter 2017 | De belangrijkste trends voor kinderkleding

  1. Leuk blog! De mode is zo leuk dit seizoen, echt een feestje! De leukste trend vind ik ROOD. Haha ik haatte rood altijd, ergens nog wel een beetje maar vind het ineens zo leuk wb fashion.

  2. Supertoffe kinderkleding! Benieuwd voor jongenskleertjes eerlijk gezegd 😉 De meisjeskleertjes vind ik er allemaal wel erg tof uit zien!

  3. Dat is waar ook, kinderbijslag. Ik was het een beetje vergeten. Miss Guilty is cool. De Schotse ruitjes kan leuk zijn maar dat moet ik aan zien, denk ik. Binnenkort shoppen dus. Dank voor de inspiratie 🙂

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten