De herfst van… Dewi (Firmamama) over boswandelingen en warme chocomel

In De herfst van… vertellen bloggers over hun plannen voor deze herfst. In deel 3 vertelt Dewi van Firmamama over haar favoriete invulling van de herfst (al vliegt ze het liefst naar een tropische bestemming). 

De herfst van… Dewi

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Mijn naam is Dewi, getrouwd en mama van twee meiden op mijn blog www.firmamama.nl leest je persoonlijke herkenbare verhalen hoe het is om een echte meidenmama te zijn, maar ook tips, reviews, recepten, shoplogs etc. kortom een gezellige lifestyle mamablog.

Facebook
Instagram

 

2. Wat zijn je plannen voor deze herfst?

Binnenkort hebben mijn meiden herfstvakantie. Deze herfstvakantie hebben we geen plannen om weg tegaan. Mijn man werkt  gewoon door. Zo’n weekje vrij is meestal lekker relax thuis met wat dagjes en rondom het huis. Knutselen, bioscoopje, koekjes bakken etc. Lekker kneuterig. Heerlijk ik hou ervan!

3. Welke feestdag(en) vind jij het leukst van de herfst? En hoe geef je daar invulling aan?

Ik vind Sint- en Kersttijd altijd het gezelligst. Sinterklaas, vaak met pieten en sint. Olivia van 6 gelooft er nog in, dus vieren we dit altijd uitgebreid. Kerst vieren we altijd met familie, heel gezellig met lekker eten en een hoop cadeautjes onder de boom. Halloween vind ik minder, maar mijn meiden vinden dit heel leuk, dus doen we mee met de optocht in onze wijk.

4. Wat is de beste vakantiebestemming in de herfstmaanden?

Een tropische bestemming, waar de zon altijd schijnt.

5. Binnen- of buitenmens in de herfst?

Als het droog is;) buiten, boswandeling, daarna gezellig wat drinken. Regen en wind lekker binnen, kaarsjes. Dus allebei.

6. Hoe vul jij de herfstvakantie het liefst in?

Lekker thuis met mijn gezin. Gezellige dingen thuis doen.

7. Waar moeten we deze maanden zeker naartoe?

Naar het bos.

8. Wat is je beste herfstherinnering?

Op een zondag, lekker een mooie boswandeling. Een hoop mooie blaadjes en kastanjes meenemen en daarna pannenkoeken eten in het bos

9. Wat is volgens jou de beste manier om lekker op te warmen?

Lekker op zondag binnen blijven, joggingpak aan, grote kop thee erbij, dekentje en vloerverwarming aan. Dan mag het buiten lekker regenen en waaien.

10. Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?

Rommelen in huis. Lekker wat koken. Spelletjes doen, filmpje kijken, knutselen.

11. Als ik zeg herfst, dan zeg jij?

Kaarsjes, warme chocolademelk

Wat doe jij het liefst op een regenachtige dag?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

One Reply to “De herfst van… Dewi (Firmamama) over boswandelingen en warme chocomel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge