Shoptip | Collector’s item Harm Hippiebus van VTech

Ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum brengt VTech een speciaal collector’s item op de markt voor de Toet Toet Autoserie: Harm Hippiebus. En ik heb goed nieuws! Want ik mag zo’n geweldige bus weggeven aan één van jullie. Lees snel verder! 

VTech bestaat 25 jaar

Binnen de Benelux bestaat VTech inmiddels alweer vijfentwintig jaar. Ze ontwikkelen educatief speelgoed dat kan spreken en je kind ondersteunt in de fases die ze doorlopen. Ze sluiten hiermee aan op de technologische ontwikkelingen die ook in ons eigen leven centraal staan. Zo zijn er speelgoedsmartphones, camera’s en laptops verkrijgbaar. Maar ook de – onder ouders met jonge kinderen – bekende Zoef Zoef Dierenvriendjes, Toet Toet Auto’s en Blub Blub Bad-speeltjes.

Wie jarig is, trakteert!

Het 25-jarig jubileum staat dus voor meer dan alleen zakelijk succes. En dat viert het bedrijf wel heel bijzonder! Begin dit jaar kreeg je al 25% korting op de Toet Toet Auto’s. In juni kreeg je diezelfde korting op de Kidizoom en in het najaar zullen nog meer aantrekkelijke kortingen volgen. Ook komt dan een tweede limited edition op de markt, waarover tegen die tijd meer. Maar nu eerst over het huidige collector’s item van de Toet Toet Auto’s: Harm Hippiebus!

Harm Hippiebus

Misschien heb je hem al voorbij zien komen? De nieuwste aanwinst voor de Toet Toet auto’s is de limited edition Harm Hippiebus. Natuurlijk compleet met flowerpowerbloemen aan de zijkant. Aan de voorzijde van het autootje zit een gele knop die je kan indrukken. De bus begint dan vrolijk te zingen en kletsen. Goed voor de woordenschat van je kindje, maar ook om enkele verkeersregels te leren. De hippiebus sluit aan op de Toet Toet Auto en Zoef Zoef Dierenvriendjes speelsets.

Gouden ticket

In 150 verpakkingen van Harm Hippiebus heeft VTech een gouden ticket verstopt. Vind je zo’n ticket? Dan maak je kans op een verrassingsbox van Toet Toet Auto’s, t.w.v. € 50,00!

Algemene informatie

Harm Hippiebus is te koop bij speelgoedwinkels en online shops vanaf juni 2017. Hij kost € 8,95 en is gelimiteerd verkrijgbaar. Op is dus ook echt op!

Goed nieuws!

Iets minder voor mijn kinderen natuurlijk, want ik heb besloten de bus niet te houden voor een review. Daarentegen heb jij wel geluk! Want ik mag wel één van jullie blij maken met zo’n geweldige Harm Hippiebus. En wie weet vind jij wel één van de honderdvijftig gouden tickets?

Wat moet je daarvoor doen?

Eigenlijk het standaardrijtje:

 1. Vertel in de reactie voor wie je deze stoere hippiebus wil winnen!
 2. Like mijn Facebookpagina en die van VTech
 3. Optioneel: tag vrienden op Facebook wiens kinderen ook graag zo’n toffe bus aan hun collectie willen toevoegen en deel het bericht. Dit geeft geen extra winkans, maar zou mij wel heel erg helpen.
Wat vind jij van deze limited edition?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

62 Replies to “Shoptip | Collector’s item Harm Hippiebus van VTech

 1. Jaaaaa leuk. Mijn zoontje is een echte fan! Sinds kort leert hij het verschil tussen een bus en een trein en harm de hippiebus zou het nog meer stimuleren. Hij is trouwens 2 jaar

 2. Superleuk voor mijn snoetje. Laatst heeft ze bij een vriendje met autootjes gespeeld en ze vond het prachtig. Zo’n mooie Vtech hippie busje zou echt superleuk voor haar zijn! (En mama vindt em ook heel cool!😉)

 3. zou super graag winnen voor onze dochter van bijna 2 . ze is gek op alles met wielen in tegen stelling tot onze twee zoons 😛
  hele dag hoeren we autooooo toet toettttt 😀

 4. Ik wil de bus graag winnen voor mijn zoontje Yoran(4) die al een eindje met de toet toet auto’s speelt en voor mijn dochtertje Fiona (2) die ze net begint te ontdekken.

 5. Onze kleindochters vinden auto’s al heel erg leuk maar deze ziet er natuurlijk ook nog eens veeeeel leuker uit dat de oude autootjes die oma nog heeft liggen 😉

 6. Wat leuk hij doet me denken aan het busje van Scooby Doo , ik zou graag winnen voor de tweeling van mijn vriendin . En Vtech like ik al ; ik woon in de stad waar Vtech is 😉

 7. Wauw ik doe graag mee voor ons binkie! Zijn grote zus is nu 3 en heeft alle zoefzoef dieren en straks als onze bink 1 jr word staat Toettoet autos op het progamma ! Daar mag deze bus zeker niet in ontbreken!

 8. Ik zou die stoere hippiebus willen winnen voor mijn zoontje die net 1 is geworden. Met zijn verjaarfag heeft hij wat toettoet auto dingetes gehad en deze past er mooi bij!

 9. Ik zou deze heel erg graag willen winnen voor mijn zoontje. Hij heeft zo goed als alles vab Toet Toet auto’s en zou Harm graag willen verwelkomen bij zijn andere toet toet auto’s. Er is in de garage of parkeertoren echt wel een plekje vrij. Misschien durft hij een race op het race circuit ook wel aan, of misschien een stunt op het stuntpark. We maken het Harm graag naar zijn zin en zich alleen voelen hoeft zeker niet.

 10. Mama heeft deze al voor je gekocht. Zou leuk zijn als de hippie bus ook bij opa en oma is.
  Laten we duimen Jayden 👍

 11. Ik zou hem willen winnen voor mijn dochtertje nog net iets te klein maar ze vind alles geweldig wat muziek maakt hebben al veel van toet toet auto’s deze maakt hem compleet

 12. Oh voor mijn zoontje mason van 3 jaar. Deze kan bij zijn verzameling. Aangezien nu wat vaker naar het ziekenhuis moet, heeft hij deze dubbel en dik verdiend.

 13. Wat super gaaf! Heel graag voor ons zoontje van 1,5 die gek is op de toettoet auto’s <3 En stiekem ook voor zijn grote zus van 3 die het maar al te leuk vindt om met haar broertje te spelen <3

 14. Ik zou deze bus heel graag willen winnen voor mijn zoontje Tim die in juni 2 is geworden. Hij is dol op Toet Toet Auto’s en zijn favoriete kleur op dit moment is groen. Hij blijft maar zeggen dat hij een groene auto wil!
  Deze zou dan natuurlijk geweldig zijn!

 15. Super leuk voor mijn jongste boef! Hij heeft al een heel assortiment Toet Toet, waar hij graag en vaak mee speelt. Harm de Hippiebus zou een mooie verrassing voor hem zijn!

 16. Ik zou deze graag winnen voor mijn 2 zoontjes Jasper (3jr) en Bas (3 dagen oud). Jasper is helemaal gek op de Toet Toet auto’s en zingt en danst met alle muziekjes mee. Deze hippiebus zal hij heel leuk vinden.

 17. Super leuke bus voor mijn kids. Mijn oudste dochtertje zou dit zelfs erg leuk vinden. Ik doe mee voor mijn zoontje. Maar hier in huis gaat het met al het speelgoed dat er door iedereen mee gespeeld wordt. Dus ook zijn tweelingzusje zou dit super leuk vinden. 3 kindjes blij dus dan ook mama blij 🙂

 18. Hiepie busje!!! Mijn kleine meisje wordt 20 juli 1 is gek op dit autootje!
  Helaas heb mama ongeluk met de auto gehad waardoor helaas geen kadotjr kan aanschaffen. Door torenhoge kosten aan de auto.

  Nu duim ik voor mijn kleine op dit kadotjr #hiepiebus I love hou!❤

 19. Superleuk voor mijn twee jongetjes van 2 en bijna 1 jaar oud:) Ze kunnen super leuk samen spelen en toet toet is erg populair!

 20. Voor mijn zoontje die heel binnenkort grote broer wordt. Heeft hij iets nieuws te spelen als mama in het kraambed ligt ☺️

 21. Leuk voor mijn neefje Puck. (een jongetje ja, sommige mensen vinden het meer een meisjes naam). Hij wordt dit jaar alweer 4 jaar. En is gek op toet toet auto’s. En ik ben gek op hem. Dus gun hem zo’n leuke bus.

 22. Wat een superleuk ding is dit. Voor mijn kleinzoon Duuk zou dit helemaal geweldig zijn. Hij staat vooraan aan de ontdekkingsreis van zijn leven. Het begint allemaal met Vtech. Superleuk speelgoed en al 25 jaar, dat wist ik niet. Geweldig voor de ontwikkeling van kinderen en Duuk zal spelen met het busje en later laten zien aan zijn zusje, hopen we 😀

 23. Dit zou ik graag voor mijn zoontje willen winnen die erg gek op geluidjes maar ook op leuke busjes en auto’s is.

 24. Wat een fijne bus voor mijn kleine zoon!
  Hij past precies bij onze Toon!
  Een echte bus om mee te spelen
  en om zijn hart voorgoed te stelen!
  V-Tech staat voor goed en superfijn!
  Wat zou het winnen van deze bus geweldig zijn!

 25. Ik zou deze heel graag voor mijn zoontje Bram willen winnen. Hij is erg gek op de Toet Toet-collectie en kan zich er tijden mee vermaken. Heel zoet!

 26. Voor kleinzoon Tom. Deze vind ik echt te gek voor hem en V-tech………….geweldig speelgoed. Geen wonder dat jullie 25 jaar bestaan. Er komen vast nog minimaal 25 jaar bij. Succes en gefeliciteerd.

 27. Leuk leuk! Fenna heeft een B-merk speeltje en daar is ze al dol op. Dus hoe zal ze reageren op Harm Hippiebus? Tof toch om met zo’n collector’s item je verzameling te beginnen!?
  Deze mama is in ieder geval al fan!

 28. Ooooh, I love it! Wij hebben al een aardige verzameling en daar hoort Harm natuurlijk ook helemaal bij. Ik zou heel graag mee willen doen, maar ik heb geen Facebook

 29. Heel gaaf voor zoontje jarno; wat een vrolijke bus en mooie aanvulling op de toet toet garage die hij van sinterklaas gekregen had!

 30. Deze super leuke bus zou ik heel graag willen winnen voor ons klein prinsesje dat binnenkort (september) 1 jaar gaat worden.

 31. De Harm Hippiebus is inderdaad echt leuk, ook ik word er vrolijk van 😉 De Toet Toet garage is hier heel populair, mijn zoontje speelt er nog steeds veel mee en de jongste begint het nu ook te ontdekken. Wat een leuke verrassing zou dat zijn. Zeker omdat een vriendje ook Harm heet.

 32. Deze is inderdaad heel erg leuk! Snap dat je m het liefst zelf zou willen houden, haha!
  Ik doe mee voor mijn jongste dochter Lucy, helemaal gek op auto’s. Haar oudste zus vond de diertjes leuker, dus we hebben niet zoveel auto’s in onze collectie!

 33. Ik win deze graag voor mijn dochtertje Yara! Zij is gek op de toet toet auto’s en zoef zoef dieren. Over 2,5 maand krijgt ze een broertje, kunnen ze er leuk samen mee spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge