Goodiebag voor baby’s! Speciale winactie voor vaste lezers van Lotus Writings

Lieve lezers, een goodiebag voor één van jullie!

Laatst zag ik op Facebook dat ik de 575 volgers haalde. Met de 600 in het vooruitzicht leek me dat een mooi moment om weer een goodiebag weg te geven aan jullie. Ik vind het namelijk nog steeds niet vanzelfsprekend dat jullie hier komen om te lezen, me volgen en helpen met bepaalde onderwerpen (zoals de overstap van ledikant naar een peuterbed).

Daarom besloot ik deze week een goodiebag samen te stellen met verschillende producten. Hieronder vertel ik voor welke groep ouders het interessant is en wat je allemaal in de tas vindt!

Doelgroep

De inhoud van deze goodiebag is gericht op baby’s. Je mag natuurlijk ook meedoen voor iemand in je omgeving die in verwachting is.

Inhoud

Etos Bodylotion

Deze milde lotion bevat verschillende oliën (katoen, avocado en amandel). We gebruiken hier meerdere producten uit deze lijn en zijn erg tevreden.

LoffF waszakje

Ken je dat probleem van die enkele sokken? Met babysokjes is dat nog vele malen erger. Nog steeds hebben we een berg eenzame sokjes waarvan we de wederhelft nooit meer mochten vinden. Een waszakje is dan dé oplossing om ze nooit meer kwijt te raken.

goodiebag baby

Zeepje

Gewoon voor de aardigheid: een vlinderzeepje van Dille en Kamille.

goodiebag baby zeepje dille kamille

Slab

Echt, van slabbetjes kan je nooit genoeg hebben volgens mij. Ze beschermen de kleding, vangen een deel van menig fruit- en groentehapje op en ze zijn ideaal om het gezichtje van je baby mee schoon te poetsen. Deze is van het voedingscentrum, vol vrolijke groenten. Grappig toch?

Squitos

De Squitos zijn speciale mug-werende stickers. Je plakt ze op de kinderwagen, kleding of bij het bedje van je baby. Daarmee ben je 72 uur beschermd tegen muggen. De werkende ingrediënten zijn onder andere Eucalyptus en Citronella.

goodiebag baby

Babymutsje Babypark

Met dit speciale mutsje vroeg Difrax tijdens de Negenmaandenbeurs speciale aandacht voor Fonds Gezond Geboren. Dit fonds zamelt geld in dat speciaal medisch onderzoek verricht naar de oorzaken van overlijden voor, tijdens of kort na de bevalling (gemiddeld 3-4 per dag). Wil je zelf ook een bijdrage leveren of meer lezen? Ga dan naar fondsgezondgeboren.nl.

goodiebag babyVerzorging: Weleda en Petit & Jolie

Deze verpakking van 30 ml. Skin Food van Weleda is heerlijk voor de droge huid. Gegarandeerd vrij van kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen. Verrijkt met zoete amandelolie en verschillende bloemenextracten. Daarbij een proefverpakking Petit & Jolie, hair & body shampoo. Wil je weten hoe de Nourishing Cream van dit merk gastblogger Sophie beviel? Lees dan vooral ook even haar review.

Difrax knuffel

Het merk dat bekend staat om zijn flesjes, verkoopt ook heerlijk zachte knuffels. Zoals deze blauwe. Als je deze knuffeldoek voelt, wil je hem eigenlijk het liefst zelf ook knuffelen!

goodiebag baby difrax knuffel

Voorwaarden winactie

Dit keer zijn er niet heel veel voorwaarden. Behalve dan dat je vaker meeleest op Lotus Writings of dat gaat doen 🙂 (volg dan vooral mijn pagina)

En verder zou ik het fijn vinden als je hieronder en/of op Facebook een reactie achterlaat met geldige naam en evt. je e-mailadres. Als je wil, mag je me vertellen waarom je graag wint. Maar dat is geen must. Over een week maak ik de winnaar bekend.

Doe jij mee aan deze winactie voor de goodiebag?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

32 thoughts on “Goodiebag voor baby’s! Speciale winactie voor vaste lezers van Lotus Writings

 1. Leuke actie zeg! Mijn beste vriendin heeft net haar eerste kind gekregen en ik zou haar graag extra verwennen met dit leuke pakket!

 2. Ik doe graag mee voor mijn beste vriendin! Ze heeft zware 5 maanden achter de rug met alle zwangerschapskwalen die je kan bedenken. En wil haar graag hiermee blij maken! 😀

 3. Heel graag om mijn lieve zus mee te mogen verrassen ze gaat bijna bevallen van haar 1ste meid en dit heerlijke pakket zou een heel leuke verwennerij voor de kleine zijn daarom waag ik graag mijn kans en ga ik heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk onze kant op mag komen #DubbelSpannend fijne avond nog liefs wanda

 4. Lieve Merel,
  Wat een leuke winactie voor je volgers. Ik lees je blogs graag, en kan er veel inspiratie en herkenbaarheid in vinden. Volgens mij ben jij een hartstikke leuke, nuchtere mama voor je kids. Een voorbeeld wat ik graag volg :). Ik ben nog een stuk minder ervaren, maar ik leer elke dag.
  Ik zou graag een kansje maken op dit superleuke pakket! Je hebt het met zorg samengesteld.
  Ga zo door!

  Liefs Carmen

 5. Wat een lief en leuk, bruikbaar pakketje. Doe graag mee voor Rijk. 14-04-2017 nog zo klein en fijn. Lekker zacht voor hem

 6. Dit is nou eens een leuk en bewuste baby goodiebag!!!
  Weleda ben ik heel tevreden over en het difrax poppetje is de favoriet van mijn zoontje van ander half. Hij heeft nu de grote versie. In December verwachten wij ons tweede kindje en dit pakketje zou heel welkom zijn!

 7. Wat een lief pakketje! Ik word altijd zo blij van babyspulletjes. Ik doe graag mee voor mijn zwangere vriendin, en misschien houd ik toch nog iets voor mijn eigen meisje van ruim een half jaar 😉

 8. Ohh supee leuk!!! Ik heb een brper sie in augustus papa wordt van het tweede kindje. Het eerste is jammer genoeg op 18 weken al geboren maar nu loopt alles goed. Hij wil niet dat ik een cadeau koop omdat hij weet hoeveel kosten ik elke maand heb, maar ik wil sowieso iets geven. Dus ga ik nu zelf iets maken maar dit zou de perfecte aanvulling zijn!!! Super leuke actie Merel!

 9. Haihai, ik zou het heel leuk vinden om dit pakketje te winnen. Mijn beste vriendin is net bevallen, en ik zou dit een onwijs leuk kraamcadeautje voor haar vinden!!

 10. Wat een leuke actie!! Leuke spulletjes! Ik ben erg benieuwd naar de pleisters! Die zou ik heel graag uitproberen.
  Ik zou de rest van de spulletjes aan mijn zusje geven, zij verwacht haar eerste kindje in december. Fenna haar neefje of nichtje verdient zal vast blij zijn met het knuffeltje en mijn zusje met de rest 🙂

 11. Superleuk pakketje! Ik ben zwanger van ons 2e kindje, wat we in december verwachten, dus dit pakketje zou wel heel leuk zijn om te winnen!!

 12. Ik doe heel graag mee. Volg je al een tijd op facebook. Goede vriendin van me bevalt binnenkort en dit zou een geweldig cadeau zijn.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten