sokken

De beste sokken voor mannen vind je op hemdvoorhem.nl

Klein huishoudelijk leed: mannensokken

Volgens Merel is het uitzoeken van mijn sokken één van de vervelendste klusjes van het huishouden. Waarom? De enige afwisseling zit in het formaat: de ene sok heeft een langer randje, de ander is geschikt voor sneakers. Maar zonder uitzondering zijn ze zwart. En aangezien ze niet rust voordat ze identieke paren in de kast heeft liggen, zit ze geregeld te mopperen. Zelf heb ik er nooit zo bij stil gestaan. Sterker nog, ik vind het wel handig. Je kan twee willekeurige sokken uit de kast pakken en zolang ze een beetje van gelijke lengte zijn, ziet het er altijd prima uit. Niemand die het doorheeft.

sokken
Burlington Edinburgh sokken van wol, marine/groen/ bordeauxrood

Nieuwe sokken

Maar goed, aangezien van ons tweeën Merel het vaakst bezig is met de was, besloot ik eens te gaan zoeken naar een goed alternatief. En natuurlijk, mannensokken staan niet bepaald bol van de vrolijke prints. Maar afwisseling is er gelukkig wel. Op Hemdvoorhem.nl vond ik namelijk sokken in verschillende tinten, zoals blauw, bruin, grijs, wit en zelfs vrolijk rood. En met onderscheidende elementen zoals ruiten of een streepje.

Terwijl ik op de website rondkeek, viel mijn oog trouwens op de tekst naast de sokken. Het zette me aan het denken. Waarom besteden we eigenlijk zo weinig aandacht aan onze voeten, terwijl die ons toch dagelijks brengen waar we willen zijn? Ook ik verwaarloos mijn voeten soms. Tijd voor verandering!

sokken
Burlington Newcastle sokken van wol, blauw-rood geruit

Hemdvoorhem.nl

Bij deze website verkopen ze twee kwalitatief goede merken: namelijk Falke en Burlington. Die laatste hebben een opvallend ruitmotief waarvan ik zeker weet dat Merel er heel blij van wordt. Wat ik zelf een heel positief punt vind, is dat de sokken er erg netjes uit zien. Ze kunnen zowel op mijn werk prima gedragen worden, maar evengoed onder een pak of spijkerbroek. Je hebt keuze uit katoen en wol, maat 40-46. En als extraatje denk ik dat ik deze huissokken ga halen voor mezelf: ze zijn een alternatief voor pantoffels, die ik meestal nogal onhandig vind. Deze zijn verkrijgbaar in maat 43-46. Met deze kwaliteit doe je bovendien gelijk een investering: ze blijven lang mooi en zorgen beter voor je voeten door de ademende stof.

 

sokken
Burlington Rib Homepads, grijs gemeleerde huissokken met blauw randje

Als je dus op zoek bent naar kwaliteitssokken, dan raad ik je dus zeker aan eens te gaan kijken bij Hemdvoorhem.nl, waar ze naast deze sokken van alles hebben voor een goed gevulde kledingkast.

Waar haalt jouw man zijn sokken?

Dit blog is een advertorial voor Hemdvoorhem.nl. Voor meer informatie over advertorials verwijs ik je graag door naar mijn Disclaimer.

Author: Ro

Ik ben Ro (33), vriend van Merel en (stief)vader van June (11), Rose (3) en May (2). In het dagelijks leven werk ik als uitvoerder voor een grote energiemaatschappij, behalve vrijdag: die dag is voor de kinderen. Zo nu en dan schrijf ik een blog met mijn vaderlijke kijk op opvoeden.

2 Replies to “De beste sokken voor mannen vind je op hemdvoorhem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge