Geshopt! 3 nieuwe outfits én zilveren statementoorbellen *

Afgelopen week hebben we wat nieuwe kleding ingeslagen voor onze oudste dochter. We haalden de lente in huis! Wat is jouw favoriete outfit? Laat het me weten in de comments!

Lente: tijd om te shoppen

Wat hebben we een geluk met het heerlijke weer, de afgelopen weken. Er is echter één klein nadeel: onze puber groeide deze winter behoorlijk en heeft nauwelijks nog iets in de kast hangen. Tijd om te shoppen dus, al gaat dat allang niet meer zoals vroeger. Ze weet goed wat ze wil en kent haar eigen stijl, dus wij zijn er eigenlijk alleen voor de gezelligheid bij. En in deze tijd, waarin we de deur niet uitgaan voor een uitgebreide shopsessie, gebeurt dat online. We gingen voor een paar mooie shirts, jurkje en sieraden en zijn meer dan geslaagd!

Geshopt!

Zwart shirt met bijpassende nieuwe oorbellen

June draagt eigenlijk alleen maar zilveren sieraden en wilde heel graag een iets minimalistische hanger hebben. Die vonden we bij My-Jewellery, waar ik vorige zomer ook heel fijn shopte. Op de foto draagt ze een zwart shirt waarop in lichtroze ‘Love’ geborduurd is. Past perfect bij haar favoriete Levi’s spijkerbroek die ze nu veel draagt en haar sneakers. Sportief maar ook netjes. Helaas wachten we nog op de oorbellen, omdat PostNL wat vertraging heeft. Maar zodra die binnen zijn volgt zeker een foto op socials!

Zomers shirt

Het voordeel van haar mooie bruine huid is dat onze oudste bijna alle kleuren kan dragen. Dit lichte shirt ‘Très Belle’ staat haar dan ook zo mooi en geeft echt een zomerse look. Omdat er een goudkleurige tint in het shirt zit, passen hier juist mooie gouden sieraden bij en haar nieuwe zonnebril. Je ziet het shirt op de uitgelichte afbeelding en hieronder in zijn geheel.

Cheetah jurkje

Voor hij binnen kwam, was deze eigenlijk al favoriet: het overslagjurkje met cheetah print – toevallig ook het lievelingsdier van onze oudste kleuter. Deze kon dus helemaal niet meer stuk! Ik vermoed dat deze het vaakst van allemaal gedragen gaat worden. Dankzij een drukknoop blijft hij trouwens goed dichtzitten aan de bovenkant.

Tip: als je hem ook wil, koop dan een maatje groter. Hij valt wat kleiner.

Welke outfit is jouw favoriet?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

One Reply to “Geshopt! 3 nieuwe outfits én zilveren statementoorbellen *”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *