geboortepost.nl

Origineel geboortekaartje nodig? Geboortepost.nl! *

geboortepost.nl

Geboortepost.nl

Ik zou niet kunnen vertellen hoeveel websites ik heb afgezocht naar hét perfecte geboortekaartje, inmiddels ruim een jaar geleden. Werkelijk niks voldeed aan mijn smaak en eisen en twee weken voor de geboorte gaf ik de hoop op. We zouden zelf een foto maken en die laten afdrukken.

Uiteindelijk ben ik nog steeds heel blij met het eindresultaat, maar vond het jammer dat veel zo van hetzelfde is. En toen kreeg ik contact met de website Geboortepost, waar dezelfde mogelijkheden waren als voor onze eigen kaartjes en voor een lagere prijs! Had ik het maar eerder geweten. Samen met mijn zusje, die dit jaar een kindje verwacht, ging ik eens op onderzoek uit op Geboortepost.nl. Vandaag een review van deze website.

Lees ook: Op zoek naar een originele zwangerschapsaankondiging? Zo pakten deze 10 moeders het aan

Opvallende kaartjes

We vonden vooral de kaarten in sprookjesthema echt fantastisch! Ze hebben een hoog Anne Geddesgehalte, toch een beetje jeugdsentiment. Ook de andere themakaarten met foto zijn erg schattig. Het leek me echter een extra kostenpost om de foto van je eigen kindje daar mooi passend in te krijgen. Hoe fijn was het dus om te lezen dat geboortepost.nl dat gratis voor jou doet. Je kan bovendien eerst voor niks een proefdruk bestellen, om te zien hoe dit er in werkelijkheid uit komt te zien. (In het geval van de sprookjeskaarten kost dit eenmalig € 14,95)

Niet van toepassing, maar wel erg mooi: ook aan geadopteerde kinderen is gedacht. Deze kaarten vind je niet overal terug, maar als kersverse ouders wil je toch ook je geadopteerde zoon of dochter in het zonnetje zetten met een eigen kaartje? Iets anders waar we blij mee waren om te zien, is dat je ook je eigen ontwerp kan uploaden en laten afdrukken. Dit zal mijn zusje gaan doen. Dus ook zij kan dus terecht op deze website.

Kosten

Waar andere sites nog weleens verborgen kosten hebben, weet je hier waar je aan toe bent. Het formaat bepaalt de prijs en Geboortepost.nl is goedkoper dan veel andere aanbieders. Als je kiest voor verzending door geboortepost.nl dan betaal je alleen het aantal zegels dat je nodig hebt (à €0,73 per stuk). Je kunt natuurlijk ook het pakket met kaarten thuis laten bezorgen en de enveloppen met de hand schrijven. En heel handig is de tool aan de zijkant. Hier vul je het aantal gewenste kaarten in en je ziet direct wat je kwijt bent. Zo betaal je nooit te veel.

Hoe werkt de site?

Wij zochten een mooi kaartje uit, bestelden een proefdruk en hadden hem al een dag later in handen (zowel mat als glans), geen verzendkosten. Bij onze kaartjes betaalden we daarvoor zelf een paar euro, dus ook dit vond ik een pluspunt. Nu heeft mijn zusje nog even de tijd, maar hoe prettig is zo’n snelle service als je vrij laat bent met je bestelling (zoals wij destijds, na de geboorte van onze jongste)? En gelukkig stond op de achterkant geen reclame, zoals bij ons destijds. Dat vond ik toch eigenlijk niet zo mooi, maar ik dacht dat het erbij hoorde.

Als het kaartje naar volle tevredenheid is, zoals in ons geval, kun je de kaarten vervolgens met een druk op de knop bestellen.

Tip!

Als je weinig inspiratie hebt voor de tekst, kun je via de website zelf ook korte gedichtjes vinden. Ook met de tekst voor bezoek blijk je alle kanten op te kunnen.

Conclusie

Ik ben helemaal om. Wat een klantvriendelijke website, onder meer dankzij de gratis proefdruk en het heldere overzicht van wat je kwijt bent, zonder verborgen (druk)kosten. Achteraf baal ik ervan dat we dit niet eerder wisten, maar hopelijk kun jij je voordeel hiermee doen.

Ik kreeg na afloop ontzettend leuke terugkoppeling van de gelukkige winnaars. De kersverse ouders bestelden hun geboortekaartjes via Geboortepost.nl. Het contact met de klantenservice verliep heel soepel: volgens de (inmiddels) moeder zaten er vakkundige mensen en ze reageerden snel op haar vragen. Met de € 50,00 tegoed die ze wonnen, hoefden ze niet veel meer bij te betalen. ‘Een opluchting, omdat de komst van een kind natuurlijk al genoeg kosten met zich meebrengt en we het bespaarde geld nu kunnen besteden aan de draagzak die ik al zolang wil.’

Dit blog is een samenwerking met Geboortepost.nl

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Author: Redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

2 Replies to “Origineel geboortekaartje nodig? Geboortepost.nl! *

  1. Wauw eindelijk!!! Zo blij met deze tip… Begin juli verwachten wij ons derde kindje. Bij de oudste had ik zo een kaartje gevonden. Bij de tweede kreeg ik het in m’n hoofd om zelf wat te ontwerpen. Dit was een regelrechte flop, en dus nu absoluut niet aan de orde. Ben dus al een hele tijd opzoek naar een leuke, stoere kaart. En jawel…. Nu eindelijk gevonden. BEDANKT!

    1. Wat ontzettend leuk om te horen!
      Is zo vervelend als je maar niet kan vinden wat je in je hoofd hebt, dus ben blij dat het gelukt is.

      Voorspoedige bevalling vast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *