Foto op Canvas | Maak kans op een waardebon t.w.v. € 40,00!

Ik ben dol op foto’s. Jij ook? Dan heb je misschien wel heel veel geluk. In samenwerking met webshop CanvasCompany mag ik iemand blij maken met een waardebon t.w.v. € 40,00. Doe je mee? 

Vastgelegde herinneringen

Een mens kan volgens mij nooit te veel foto’s maken. Dat besefte ik nog meer na het overlijden van mijn oma – een moment dat me intens raakte, vooral omdat ze Rose nooit zou meemaken. Ik wilde graag iets concreets doen, maar wist niet wat tot ik plots een gedachte kreeg die me niet meer losliet. Ik wilde een soort herinneringsboek kunnen maken vol foto’s van haar en teksten waarin wij als nabestaanden omschreven wat ze voor ons had betekend. Met hulp van mijn moeder ging ik aan de slag en zo ontstond een boek waar heel veel liefde in zit. Soms kijk ik erin, gewoon om weer even een glimp van haar te krijgen.

Wat was ik dankbaar dat mijn opa al op jonge leeftijd fervent hobbyfotograaf was. Zo kon ik haar door het boek heen laten ‘opgroeien’ van jong meisje tot volwassen vrouw en uiteindelijk ook tot oma. Het zijn stuk voor stuk vastgelegde herinneringen die je in elk geval een piepklein stukje laten zien van hoe het toen was.

Foto’s in huis

Het zit in de genen, vermoed ik. Zelf ben ik ook dol op foto’s en heb inmiddels een onbescheiden collectie opgebouwd van de kinderen. Alleen sorteren en afdrukken komt er niet altijd van. Jammer, want het staat zo mooi en maakt je huis meteen persoonlijk. Ik hou er ook van om een beetje te wisselen met materialen. Dus behalve de geijkte lijstjes, hangt hier in huis ook een mooi canvas doek. En toen Foto op Canvas een samenwerking voorstelde, twijfelde ik geen moment. Ik hou ervan!

Welke foto kies je dan?

Dat kan nog best een lastige zijn: ga je voor een mooie portretfoto van de kinderen of juist eentje waarop ze nietsvermoedend spelen? Of wellicht wil je graag een eigen kunstwerk laten afdrukken? Ook in dat laatste geval kan je bij Foto op Canvas terecht. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos: van foto’s met tekst en een meerluik tot panorama’s. Zelf gingen we trouwens voor een mooie foto van June, waarop ze vrij de camera inkijkt. Puur en ongekunsteld, prachtig zoals ze is.

Prachtig eindresultaat!

Binnen een paar dagen stond het nieuwe doek in onze huiskamer. De kleuren komen tot leven en zelfs de kleinste details zijn zichtbaar. Iedereen die langskomt en het canvas ziet, reageert enthousiast. We hadden het gelukkig snel in huis (ik vind het toch altijd fijn als je niet te lang hoeft te wachten) en de verpakking was lekker stevig (veel bubbeltjesplastic, dus de kinderen waren meteen weer een halfuurtje stil). Kortom, ik ben heel tevreden.

Winactie!

Het is weer tijd voor een leuke winactie en vandaag in samenwerking met Foto op Canvas. Ik mag een lezer gelukkig maken met een mooi doek van 50 x 50 cm. Of in elk geval met een waardebon van € 40,00 te besteden in de webshop. Ga je voor een mooi canvas van de (klein)kinderen of geef je hem juist cadeau?

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Like mijn Facebookpagina en die van Foto op Canvas
  2. Tag in je reactie op Facebook iemand die ook graag kans maakt. Ik ben benieuwd wat jij graag op je foto hebt staan!
  3. Optioneel: deel het bericht
Welke foto zou jij graag op canvas willen laten afdrukken?

Canvascompany.nl is onderdeel van Fotocadeau.nl

Foto – Shutterstock

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

15 thoughts on “Foto op Canvas | Maak kans op een waardebon t.w.v. € 40,00!

  1. Onze familie is pas uitgebreid met een lief klein nichtje. Nu zou ik opa en oma voor de Kerst heel graag verrassen met een mooi canvas van alle drie de kleinkinderen. Reken maar dat die een ereplek in de woonkamer zou krijgen!

  2. Altijd leuk een foto op canvas. Ik zou inderdaad gaan voor een foto waar mijn twee ondeugende schatten opstaan. Leuk omdat de jongste nu baby af is.

  3. Hoii,

    Wat een onwijs leuke actie!! Makkelijke vraag, ik zou een foto van mijn dochter laten afdrukken. Ik heb al een mooi canvas van Fenna als baby, maar ze is onlangs 1 jaar geworden, dus ik zou het erg leuk vinden om er een nieuw canvas naast te kunnen zetten 😀

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten