de emoji film winactie

Toffe gadgets van de film De Emoji film – WINACTIE!

Volgende week gaat De Emoji film (Emoji Movie in het Engels) in première. En ik mag een paar toffe gadgets weggeven! Lees hier alles over het verhaal, bekijk de trailer én zie verderop in mijn blog hoe je kan meedoen aan deze leuke winactie. 

De Emoji Film/Emoji Movie

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik vooraf een beetje cynisch was. Hoe konden ze nu van die emoji’s op je telefoon een goedlopend verhaal maken? Laat staan een grappige film… Maar wat had ik het mis! Bij het zien van de trailer, voorafgaand aan Verschrikkelijke Ikke 3, wist ik meteen dat ik hem heel graag zou willen zien en June was minstens zoals enthousiast.

Het verhaal van De Emoji film

In je smartphone bevindt zich Textopolis: een stad waar emoji’s werken en leven. Maar er is één emoji anders dan de rest: Gene. Hij heeft geen vaste gezichtsuitdrukking zoals de rest en raakt daardoor in de problemen. Samen met zijn vriend Hi-5 en Hackie, de beruchte codekraker emoji, gaat hij op avontuur op hun wereld te redden.

Emoji Movie draait vanaf 9 augustus in de bioscoop, zowel in de originele als Nederlandstalige versie, 2D en 3D. In de Engelstalige film spreken o.a. T.J. Miller, James Corden en Sophía Vergara de stemmen in, in de Nederlandse Arjen Lubach (Gene), Jandino Asporaat (Hi-5) en Bracha van Doesburg (Hackie).

Trailer Emoji Movie

Winactie

Van Universal Pictures mag ik aan twee van jullie deze leuke prijzen weggeven:

 1. Emoji kleurpotloden
 2. Een Emoji gummenset
 3. Surprisegift

Wat moet je hiervoor doen?

 1. Laat in een reactie (inclusief je naam en geldig e-mailadres) onder dit bericht en/of op Facebook achter welke emoji bij jullie thuis favoriet is
 2. Like mijn Facebookpagina en die van de film
 3. Optioneel: tag andere Emoji-fans op Facebook en deel het bericht
Gaan jullie ook naar De Emoji film?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

16 Replies to “Toffe gadgets van de film De Emoji film – WINACTIE!

  1. Ik heb even voor je gekeken, maar kan ze eigenlijk niet echt vinden. Is waarschijnlijk een exclusieve set, uitgebracht voor de film. Zag wel op Bol.com gummetjes met emoji’s.

 1. Mijn dochters favoriet is absoluut de 🦄. Maar de grappigste is 💩.
  De Emoji hype is hier al een tijdje gaande. We hebben een slaapzak, kussens en een aantal.shirts met emoji’s hier in huis. De film gaan kijken staat ook op ons vakantie te doen lijstje. Weet zeker dat ik.mijn dochter hier heel blij mee zou maken.

 2. Voor ons de emoti met de hartjes ogen😍 en de dikke duim 👍

  Wij gaan duimen 👍 👍 mijn dochter nora zou het geweldig vinden 😃😃🍀🍀

 3. Leuk setje! Alle emoticons zijn leuk, maar ice cream is favoriet omdat deze leuk en gewoon erg lekker is en helemaal bij de zomer past!

 4. Poop is binnen zoon favoriet. Als papa naar het buitenland moet krijgt hij de poop sleutelhanger.mee v jongste 💩😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge