Facebook bucketlist tag | Over kamelen en appelbaard

Facebook Bucketlist tag

Ik kwam deze Facebook Bucketlist tag tegen bij de Mama’s met thee. En hoewel ik even niet helemaal meer kan plaatsen hoe het destijds ook alweer zat met de Facebook bucketlist, vond ik het een grappige tag om over te nemen. Bij deze dus!聽Neem je hem ook over? Vergeet dan Hanneke en Marijke niet te vermelden als bedenkers 馃槈

Facebook Bucketlist tag Q&A

Trouwen met mijn grote liefde

Nee, nog niet. Betekent niet dat ik er niet over nagedacht heb hoe het is om te trouwen. Maar deze staat dus nog op mijn bucketlist. Benieuwd of dat ook voor Ro geldt 馃槈

Verliefd geweest

鉂わ笍

Een blind date gehad

鉂わ笍聽Althans, ik heb een paar keer afgesproken met andere bloggers die ik echt nog nooit gezien heb聽 (waaronder, ja ja daar is hij weer, in Zuid-Limburg). Dat vind ik ook wel gelden als blind date. Verder聽niet trouwens, vond daten sowieso verschrikkelijk.

Gespijbeld

鉂わ笍聽Maar geloof maar 茅茅n uurtje op zes jaar school.

Iemand live zien bevallen

Nog niet, lijkt me heel mooi om mee te maken (mits alles goed gaat).

Iemand zien sterven

鉂わ笍聽Ja. En hoe moeilijk dat moment ook was, het voelde tegelijkertijd heel erg mooi omdat ze omringd was door de mensen die het meest van haar gehouden hebben.

Facebook Bucketlist
Prachtig stukje Griekenland – Shutterstock

Binnen Europa op vakantie geweest

鉂わ笍聽Belgi毛, Duitsland, Engeland, Itali毛, Griekenland, Spanje, Portugal

In een ambulance meegereden

鉂わ笍聽Althans, niet direct meegereden. Ik werd zelf vervoerd.

Naar de VS geweest

Staat nog op de bucketlist.

Naar Azi毛 geweest

鉂わ笍聽In het Aziatische deel van Turkije.

Naar Afrika geweest

Nee, de Canarische Eilanden kwamen het dichtst bij Afrika

Naar Zuid-Amerika geweest

鉂わ笍聽Suriname

Facebook Bucketlist
Noorderlicht in Canada: magisch! – Shutterstock

Het noorderlicht gezien

Nee, wil ik wel heel graag!

Naar Disneyland Parijs /Orlando /LA geweest聽

??

Naar Legoland geweest

??

De Grand Canyon gezien

??

In een helikopter gevlogen

Nee, maar dit zie ik eigenlijk ook nooit gebeuren. Hoogstens in een echte noodsituatie. Lijkt me verschrikkelijk, om heel eerlijk te zijn.

Een cruise gemaakt

Nee, al ben ik natuurlijk wel met de boot naar Engeland gegaan. Dus een mini-cruise wel.

Facebook Bucketlist
Cruise – Shutterstock

Gebungeejumpt

Nee, maar zie helikopter: gaat ook nooit gebeuren. Lijkt me een aanslag op je lichaam en schijnt slecht te zijn voor je ogen. En los daarvan heb ik natuurlijk gewoon enorme hoogtevrees.

Naar Amsterdam geweest

鉂わ笍聽Ja, wel vaker. Vind het een fijne stad om te winkelen en familie woont in Amsterdam.

Naar Den Haag geweest

鉂わ笍聽Wat een ramp! Vind de stad leuk hoor, maar ik verdwaal altijd. Een keer heb ik met een vriendin samen zo’n anderhalf uur rondgereden. Zelfs de TomTom hielp ons niet/was onduidelijk. We hebben enorm gelachen in de auto gelukkig, maar als ik alleen had moeten rijden, dan was ik weer omgekeerd.

In een band gespeeld

Nee en ik denk dat ik daar iedereen een plezier mee heb gedaan 馃槈

Karaoke gezongen

鉂わ笍

Prank calls gedaan

鉂わ笍聽Vooral vroeger met vriendinnetjes. Dan belden we een willekeurig nummer en verzonnen wat. Een keer staat me nog zo bij. Ik moest vragen of Jan thuis was. Even bleef het stil en vervolgens zei een zware mannenstem: ‘Met Jan?’ Ik moest zo hard lachen, we hebben gelijk de hoorn op de haak gegooid. Heel onschuldig eigenlijk, hoewel ongetwijfeld irritant voor de mensen die we aan de lijn kregen.

Facebook Bucketlist
Laughing out loud – Shutterstock

Moeten huilen van het lachen

鉂わ笍聽Ja, laatst nog. Ro en ik waren uit eten en ik bestelde appelbaard in plaats van appeltaart. Of het de wijn was of gewoon de gezellige avond… De tranen rolden over onze wangen van het lachen.

Een sneeuwvlokje opgevangen met je tong

鉂わ笍

Bevallen

鉂わ笍鉂わ笍鉂わ笍

Een huisdier gehad

鉂わ笍聽(Helaas nu niet meer…)

Van een grote heuvel af gesleed

鉂わ笍

Gaan skieen

鉂わ笍聽Althans, snowboarden, maar ik vind het tellen!

In actie!

Op een jetski gezeten

??

Op een motor gereden

??

In een bus en een trein gereisd

鉂わ笍

Uit een vliegtuig gesprongen

??聽Zie: helikopter.

Op een kameel gereden

鉂わ笍

Op een ezel gereden

??

Facebook Bucketlist
Deze vrouw is iets stoerder dan ik – Shutterstock

Een slang vastgehouden

鉂わ笍

Op TV geweest

鉂わ笍聽Ja en toevallig drie keer niet op mijn best. Mijn beste vriendin en ik zagen een keer de camera van TV Rijnmond staan. We kwamen net terug uit de stad en hebben staan zwaaien naar de camera tot de metro kwam. Hadden zelf de grootste lol natuurlijk, omdat het zo fout is. Maar vervolgens eigenlijk dat hele incident vergeten, tot meerdere mensen naar ons toekwamen tijdens het uitgaan: ‘Jullie waren laatst op tv!’ Oeps 馃榾

In de krant gestaan

鉂わ笍

In het ziekenhuis moeten blijven

鉂わ笍

Bloed gedoneerd

Nee, staat wel op聽mijn to do lijst voor als ik iets meer rust in mijn leven heb.

Een piercing gehad

鉂わ笍聽Hier schreef ik ooit een blog over, omdat piercings zetten zo verslavend is.

Facebook Bucketlist
Tot een paar jaar geleden had ik deze ook – Shutterstock

Sneller dan 130 km/u gereden

鉂わ笍聽Lijkt me ook leuk om een keer te gaan racen op een circuit. Hoewel ik geen idee heb hoe hard ik durf, ben nogal voorzichtig aangelegd haha.

Gaan duiken

Niet verder dan naar een ringetje op de bodem van het zwembad

Gaan snorkelen

鉂わ笍聽Tenminste, als聽je snorkelen in het zwembad meetelt…

In je eentje gewoond

鉂わ笍聽Niet helemaal trouwens, want ik woonde samen met June. Maar ik was wel聽de enige volwassene in huis.

Achter in een politieauto gezeten

鉂わ笍聽In Veiligheidsmuseum PIT

Een snelheidsboete gehad

鉂わ笍聽Ja, meerdere keren. Iets met altijd te laat zijn

Iets gebroken

??聽Ook niet direct iets waarvan ik denk: dat wil ik ooit nog meemaken trouwens.

Hechtingen gehad

鉂わ笍

Alleen gereisd

鉂わ笍聽Naar Zuid-Limburg. En aangezien dat meer dan twee uur reizen was 茅n ik een tussenstop maakte halverwege, vind ik dat ook wel vallen onder de noemer alleen reizen.

Dat was hem! Wil je de Facebook Bucketlist tag overnemen, vergeet de Mama’s met thee dan niet de credits te geven.聽En als je hier een linkje achterlaat, kom ik snel even lezen.

Wanneer heb jij voor het laatst gehuild van het lachen?

Bucketlist – Shutterstock

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (13), Rose (5) en May (4).

6 thoughts on “Facebook bucketlist tag | Over kamelen en appelbaard

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten