Home » Persoonlijke ontwikkeling » Privé » Facebook bucketlist tag | Over kamelen en appelbaard

Facebook bucketlist tag | Over kamelen en appelbaard

Facebook Bucketlist tag

Ik kwam deze Facebook Bucketlist tag tegen bij de Mama’s met thee. En hoewel ik even niet helemaal meer kan plaatsen hoe het destijds ook alweer zat met de Facebook bucketlist, vond ik het een grappige tag om over te nemen. Bij deze dus! Neem je hem ook over? Vergeet dan Hanneke en Marijke niet te vermelden als bedenkers 😉

Facebook Bucketlist tag Q&A

Trouwen met mijn grote liefde

Nee, nog niet. Betekent niet dat ik er niet over nagedacht heb hoe het is om te trouwen. Maar deze staat dus nog op mijn bucketlist. Benieuwd of dat ook voor Ro geldt 😉

Verliefd geweest

❤️

Een blind date gehad

❤️ Althans, ik heb een paar keer afgesproken met andere bloggers die ik echt nog nooit gezien heb (waaronder, ja ja daar is hij weer, in Zuid-Limburg). Dat vind ik ook wel gelden als blind date. Verder niet trouwens, vond daten sowieso verschrikkelijk.

Gespijbeld

❤️ Maar geloof maar één uurtje op zes jaar school.

Iemand live zien bevallen

Nog niet, lijkt me heel mooi om mee te maken (mits alles goed gaat).

Iemand zien sterven

❤️ Ja. En hoe moeilijk dat moment ook was, het voelde tegelijkertijd heel erg mooi omdat ze omringd was door de mensen die het meest van haar gehouden hebben.

Facebook Bucketlist
Afbeelding – Shutterstock

Binnen Europa op vakantie geweest

❤️ België, Duitsland, Engeland, Italië, Griekenland, Spanje, Portugal

In een ambulance meegereden

❤️ Althans, niet direct meegereden. Ik werd zelf vervoerd.

Naar de VS geweest

Staat nog op de bucketlist.

Naar Azië geweest

❤️ In het Aziatische deel van Turkije.

Naar Afrika geweest

Nee, de Canarische Eilanden kwamen het dichtst bij Afrika

Naar Zuid-Amerika geweest

❤️ Suriname

Facebook Bucketlist
Afbeelding – Shutterstock

Het noorderlicht gezien

Nee, wil ik wel heel graag!

Naar Disneyland Parijs /Orlando /LA geweest 

Nog niet. Maar de hotels, zoals de Davy Crockett Ranch in Disneyland Parijs, lijken me al een feestje op zich. Staat dus hoog op de lijst!

Naar Legoland geweest

In Oberhausen, daar combineerden we ons bezoekje aan LEGOLAND met Sea World.

De Grand Canyon gezien

Nee

In een helikopter gevlogen

Nee, maar dit zie ik eigenlijk ook nooit gebeuren. Hoogstens in een echte noodsituatie. Lijkt me verschrikkelijk, om heel eerlijk te zijn.

Een cruise gemaakt

Nee, al ben ik natuurlijk wel met de boot naar Engeland gegaan. Dus een mini-cruise wel.

Facebook Bucketlist
Afbeelding – Shutterstock

Gebungeejumpt

Nee, maar zie helikopter: gaat ook nooit gebeuren. Lijkt me een aanslag op je lichaam en schijnt slecht te zijn voor je ogen. En los daarvan heb ik natuurlijk gewoon enorme hoogtevrees.

Naar Amsterdam geweest

❤️ Ja, wel vaker. Vind het een fijne stad om te winkelen en familie woont in Amsterdam.

Naar Den Haag geweest

❤️ Wat een ramp! Vind de stad leuk hoor, maar ik verdwaal altijd. Een keer heb ik met een vriendin samen zo’n anderhalf uur rondgereden. Zelfs de TomTom hielp ons niet/was onduidelijk. We hebben enorm gelachen in de auto gelukkig, maar als ik alleen had moeten rijden, dan was ik weer omgekeerd.

In een band gespeeld

Nee en ik denk dat ik daar iedereen een plezier mee heb gedaan 😉

Karaoke gezongen

❤️

Prank calls gedaan

❤️ Vooral vroeger met vriendinnetjes. Dan belden we een willekeurig nummer en verzonnen wat. Een keer staat me nog zo bij. Ik moest vragen of Jan thuis was. Even bleef het stil en vervolgens zei een zware mannenstem: ‘Met Jan?’ Ik moest zo hard lachen, we hebben gelijk de hoorn op de haak gegooid. Heel onschuldig eigenlijk, hoewel ongetwijfeld irritant voor de mensen die we aan de lijn kregen.

Facebook Bucketlist
Afbeelding – Shutterstock

Moeten huilen van het lachen

❤️ Ja, laatst nog. Ro en ik waren uit eten en ik bestelde appelbaard in plaats van appeltaart. Of het de wijn was of gewoon de gezellige avond… De tranen rolden over onze wangen van het lachen.

Een sneeuwvlokje opgevangen met je tong

❤️

Bevallen

❤️❤️❤️

Een huisdier gehad

❤️ (Helaas nu niet meer…)

Van een grote heuvel af gesleed

❤️

Gaan skieen

❤️ Althans, snowboarden, maar ik vind het tellen!

In actie!

Op een jetski gezeten

Nee

Op een motor gereden

Nee

In een bus en een trein gereisd

❤️

Uit een vliegtuig gesprongen

Nee, zie ik niet gebeuren. Zie ook: helikopter.

Op een kameel gereden

❤️

Op een ezel gereden

Nee

Facebook Bucketlist
Afbeelding – Shutterstock

Een slang vastgehouden

❤️

Op TV geweest

❤️ Ja en toevallig drie keer niet op mijn best. Mijn beste vriendin en ik zagen een keer de camera van TV Rijnmond staan. We kwamen net terug uit de stad en hebben staan zwaaien naar de camera tot de metro kwam. Hadden zelf de grootste lol natuurlijk, omdat het zo fout is. Maar vervolgens eigenlijk dat hele incident vergeten, tot meerdere mensen naar ons toekwamen tijdens het uitgaan: ‘Jullie waren laatst op tv!’ Oeps 😀

In de krant gestaan

❤️

In het ziekenhuis moeten blijven

❤️

Bloed gedoneerd

Nee, staat wel op mijn to do lijst voor als ik iets meer rust in mijn leven heb.

Een piercing gehad

❤️ Hier schreef ik ooit een blog over, omdat piercings zetten zo verslavend is.

Facebook Bucketlist
Afbeelding – Shutterstock

Sneller dan 130 km/u gereden

❤️ Lijkt me ook leuk om een keer te gaan racen op een circuit. Hoewel ik geen idee heb hoe hard ik durf, ben nogal voorzichtig aangelegd haha.

Gaan duiken

Niet verder dan naar een ringetje op de bodem van het zwembad

Gaan snorkelen

❤️ Tenminste, als je snorkelen in het zwembad meetelt…

In je eentje gewoond

❤️ Niet helemaal trouwens, want ik woonde samen met June. Maar ik was wel de enige volwassene in huis.

Achter in een politieauto gezeten

❤️ In Veiligheidsmuseum PIT

Een snelheidsboete gehad

❤️ Ja, meerdere keren. Iets met altijd te laat zijn

Iets gebroken

Nee. Is ook niet direct iets waarvan ik denk: dat wil ik ooit nog meemaken trouwens.

Hechtingen gehad

❤️

Alleen gereisd

❤️ Naar Zuid-Limburg. En aangezien dat meer dan twee uur reizen was én ik een tussenstop maakte halverwege, vind ik dat ook wel vallen onder de noemer alleen reizen.

Dat was hem! Wil je de Facebook Bucketlist tag overnemen, vergeet de Mama’s met thee dan niet de credits te geven. En als je hier een linkje achterlaat, kom ik snel even lezen.

Wanneer heb jij voor het laatst gehuild van het lachen?

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Afbeelding – Shutterstock

Merel

Merel (39) is eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en zoon Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2015 startte ze een goedlopende lifestyleblog: Lotus Writings voor dertigplussers: boordevol handige tips en nuchtere ervaringsverhalen met humor.

6 gedachten over “Facebook bucketlist tag | Over kamelen en appelbaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten