Uittip: Ladies Night bij Kinepolis

Vriendinnenavondje

Afgelopen woensdag ging ik samen met een hele lieve vriendin naar de Ladies Night bij Kinepolis (een beetje zoals de Bier, Burgers & Blockbusters avond voor mannen). We keken er allebei zo naar uit! Want hoewel we elkaar niet wekelijks zien, praten we altijd honderduit als het wel zo is. 

Die dag leek alles een beetje mis te gaan: ik had slecht geslapen, hoofdpijn, de kleintjes luisterden nergens naar.. Die hele situatie gaf tegelijkertijd nog meer redenen om echt uit te kijken naar de Ladies Night. Even tijd voor jezelf. Als moeder ben je toch regelmatig hard aan het werk, je doet bovendien veel voor je gezin en offert daarbij een stukje van jezelf op. Met liefde. Maar soms is het dus ook heel fijn om even wat liefde aan jezelf te geven

Wat een verwennerij! 

Bij binnenkomst zag alles er zo gezellig uit. Je krijgt een glas champagne bij de bar, boven stonden stands met accessoires op gebied van beauty en fashion en eenmaal in de zaal zagen we op elke stoel een goodiebag staan. In de tassen zat een heerlijke pot crème van Nivea (Q10), het tijdschrift Gooisch, limited edition chips van Lays (trouwens echt heel lekker), zakdoekjes, gezonde koeken en een blikje Drinklicious.

Daarmee hield het trouwens nog niet op. Na afloop vond de loterij plaats met allemaal leuke prijzen. En toen kwam er een travelcheque met rugzak, slippers en knuffelrendier. Voor mijn stoel! Wat een verrassing. Zeker trouwens omdat ik in eerste instantie in de oprechte veronderstelling was dat hij naar mijn vriendin ging en haar al enthousiast feliciteerde…

Feelgood voor kerst

De film die vanavond draaide was All you need is love – naar de gelijknamige televisieserie. Het verhaal ging natuurlijk om de kerstspecial. Je volgt allerlei verhalen naast elkaar die uiteindelijk leiden tot een geweldige ontknoping. All you need is love zit vol bekende acteurs en actrices, ontroert, laat je keihard lachen en is dus echt een feestje om naar te kijken: we zaten meteen in de kerststemming en liepen met een brede glimlach weg! 

Nog even iets drinken

Na afloop ploften we neer in het café dat in de bioscoop zelf zit. Ideaal, want nu konden we nog even napraten en verder kletsen. Dat alles maakte de beleving van onze avond echt af. 

Wat we van de Ladies Night vonden? 

Ik vroeg me voorheen weleens af of een Ladies Night wel echt iets toevoegt aan je bioscoopervaring. Uiteindelijk betaal je toch iets meer. Maar ja. We zaten toevallig naast twee hele gezellige dames die al voor de vijfde keer bij de Ladies Night aanwezig waren en er samen een traditie van hadden gemaakt. Dat willen wij ook doen. Je hebt meteen een datum en goede reden voor je vriendinnenuitje, het is ontzettend gezellig – zeker ook met de andere aanwezige vrouwen – en je krijgt nog een extraatje! Voelt echt als een verwenavondje. En even eerlijk: dat hebben we toch allemaal weleens nodig? 

De Ladies Night bij Kinepolis kost € 14,50 per ticket. Daarbij zijn een welkomstdrankje, goodiebag en eventuele prijzen tijdens de loterij inbegrepen. 

De volgende Ladies Night? 

Volgende keer (woensdag 13 februari) draait Verliefd op Cuba

Loes is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Eén telefoontje uit Cuba zet alles op z’n kop: Maartje, de twintigjarige dochter van Loes wil trouwen met de Cubaanse Carlos. Het is ware liefde, zegt haar dochter. Maar ware liefde, wat is dat eigenlijk? Loes gelooft er niet meer in. Daarnaast vindt Loes Maartje toch echt te jong om te trouwen en ze reist naar Cuba om haar dochter daarvan te overtuigen. Met als gevolg: een breuk tussen moeder en dochter. Maartje en Loes moeten zich op een nieuwe manier tot elkaar leren verhouden, een uitdaging voor elke moeder die haar dochter volwassen moet laten worden.

Intussen ontmoet Loes de charmante Juan… Een Nederlander die zich jaren geleden op Cuba heeft gevestigd. Hij laat Loes zien hoe te leven en leert haar opnieuw lief te hebben. Ex-man Alex en zijn vriendin Machteld zijn ook naar Cuba afgereisd. Als Loes en Alex na een avondje drinken weer met elkaar in bed belanden wordt het ingewikkeld. Is terug naar het verleden nou wel een goed idee?

Ben jij weleens bij een Ladies Night van Kinepolis geweest?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *