Drs Leenarts | Droge Handen Crème en Herstellende Body Crème

dr leenarts herstellende body creme

Drs Leenarts presenteerde laatst een nieuwe lijn, speciaal ontwikkeld voor volwassenen met: Droge Handen Crème, Herstellende Body Crème, Droge Huidzalf+, Lip Care Sun SPF25 en Beschermende Barrière Crème. Ik mocht de Droge Handen Crème en Herstellende Body Crème testen én weggeven. Het perfecte cadeautje voor de feestdagen natuurlijk, want wie wil nu niet babyzacht de winter in? 

Droge huid in de herfst en winter

We leven weer toe naar de kortste dag van het jaar. Daarbij hoort onmiskenbaar de ijzige kou van de winter en mijn diepgewortelde verlangen naar sloten thee, mijn SOXS en dikke, wollen dekens. Met de jaren merk ik dat echter helaas mijn huid steeds meer te verduren heeft. Vooral mijn handen worden rood, pijnlijk en erg droog. Uiteindelijk blijf ik innerlijk misschien voor altijd 25, mijn lijf wordt wel ouder.

Drs Leenarts voor volwassenen

Dat we hier thuis al tijden fan zijn van de producten van Drs Leenarts mag misschien geen verrassing zijn. Alleen om nu elke keer de Droge Huid Zalf van Rose in te pikken… Ik was dus heel erg blij te horen dat Marjolein Leenarts heeft besloten ook een huidverzorgingslijn op te zetten voor volwassenen. Nu de dagen korter worden en de verwarming sinds een week of twee weer brandt, kwam het dus perfect uit dat ik Droge Handen Crème en Herstellende Body Crème mocht uitproberen.

Droge Handen Crème

Ingrediënten

Aqua, glycerin, C10-30 cholesterol/lanosterol esters, urea, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, butyrospermum parkii butter, isopropyl myristate, niacinamide, ceteareth-20, xantham gum, caprylyl glycol, triethyl citrate, benzoic acid, sodium hydroxide 

Droge Handen Crème van Drs Leenarts heeft het Huid Allergie Keurmerk.

Wat doet Droge Handen Crème van Drs Leenarts

De werkzame stof ureum hydrateert de huid en verwijdert overtollige huidschilfers. Daarnaast bevat de crème geen geurstoffen, smeert makkelijk uit en voelt zacht aan.

Hoe vaak mag je de Droge Handen Crème gebruiken?

Als je wil voorkomen dat je kloofjes krijgt of kleine wondjes, smeer dan het liefst een paar keer per dag met de crème. Vooral na het wassen van je handen is het belangrijk dat de huid niet uitdroogt. Smeer zeker op die momenten.

Mijn oordeel over de Droge Handen Crème

Eigenlijk gebruik ik doorgaans weinig handcrème, omdat ik het doorgaans niet zo praktisch vindt. Je handen blijven urenlang vettig aanvoelen of de crème tintelt een beetje. Dat vind ik dus heel fijn aan deze Droge Handen Crème: hij smeert snel uit, verzorgt en verzacht, maar ik heb er verder geen last van. Al gebruik ik hem niet elke keer na het handen wassen, want daar ben ik niet consequent genoeg voor, maar mijn handen zijn wel een stuk zachter geworden.

Algemene informatie over de Droge Handen Crème

Prijs € 7,95
Inhoud 50 ml.
Geschikt vanaf 1 jaar

Drs Leenarts is online te koop en in verschillende drogisterijen.

Herstellende Body Crème

Ingrediënten

Aqua, urea, caprylic/capric triglyceride, C12-15 alkyl benzoate, glycerin, glyceryl stearate, peg-100 stearate, butyrospermum parkii butter, C10-30 cholesterol/lanosterol esters, cetearyl alcohol,  isopropyl myristate, niacinamide, dimethicone, ceteareth-20, xantham gum, caprylyl glycol, triethyl citrate, benzoic acid, sodium hydroxide 

Herstellende Body Crème van Drs Leenarts heeft het Huid Allergie Keurmerk

Wat doet Herstellende Body Crème van Drs Leenarts

De werkzame stof ureum hydrateert de huid en verwijdert overtollige huidschilfers. Daarnaast bevat de crème geen geurstoffen, smeert makkelijk uit en voelt zacht aan.

Mijn oordeel over de Herstellende Body Crème

Tijdens de zwangerschappen van Rose en May kreeg ik last van zwangerschapsjeuk. Echt één van de irritantste kwaaltjes die ik heb meegemaakt: op een gegeven moment had ik standaard wondjes en blauwe plekken op mijn benen van het krabben. En lucky me: een paar keer per jaar steekt het weer de kop op. Reguliere producten helpen dan niet echt. De parfum die daarin zit, irriteert mijn huid. Gelukkig verzacht deze crème lekker en heb ik helemaal geen last meer van dat gekriebel. Ook niet als ik net heb geschoren.

Algemene informatie over de Herstellende Body Crème

Prijs € 14,95
Inhoud 150 ml.
Geschikt vanaf 1 jaar

Drs Leenarts is online te koop en in verschillende drogisterijen.

Volg Lotus Writings ook op Facebook, Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

12 thoughts on “Drs Leenarts | Droge Handen Crème en Herstellende Body Crème

  1. Wat een heerlijke handcrème , heb ik soms wel nodig. Heb vaak last van droge handen.
    Leuk dat ik het hier kan winnen.
    IK heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.

  2. Ik ben nog op zoek naar een giede creme voor mijn benen, maar geloof dat ik niet verder hoef te zoeken. En die handcreme zullen mijn handen ook wel prettig vinden denk ik. Morgen maar even naar de drogist, geloof ik ?

  3. Deze crème en bodycreme zou voor mij een uitkomst zijn! Ik heb heel droge handen . En op mijn werk heb ik wel 3 tubes handcreme staan omdat ik iedere keer wel eens smeer! Ik werk in een wasserij en dan met die droge handdoeken worden ze nog droger!! En ik heb ook nog winterhanden en dan komt een handcreme goed van pas! Ik doe dus heel erg graag mee ! Gr

  4. Fijne producten hebben ze! Een handcrème zonder geurstoffen (allergie) kan ik goed gebruiken want ik merk dat mijn handen al weer veel droger zijn geworden!

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten