Dragen | Leg je mooiste momenten vast met Draagkaart

Tegenwoordig zie je vaak foto’s voorbij komen met mijlpaalkaarten: zo’n heerlijke baby met de 6 maandenkaart in zijn knuistjes of een foto van het eerste hapje. Waarom zijn er eigenlijk geen draagkaarten, dacht Mary-Lou (blogger op MamaLouBlogt). Zelf droeg ze alle kinderen en na de geboorte van haar eigen zoon besloot ze een sprong in het diepe te wagen. In samenwerking met Karin Rozenhart, die ook het logo van haar website ontwierp, bedacht ze een set van 22 kaarten. Allemaal in het thema dragen.

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. DE WINNAAR(S) HEBBEN HUN PRIJS ONTVANGEN.

Draagkaarten

Mary-Lou behoorde tot het groepje van zo’n tien bloggers die ik vanaf het begin lees. Met veel plezier. Ze schrijft over onderwerpen die me aanspreken: van de herkenbare columns tot informatieve blogs over dragen.

Dragen

Na de geboorte van June wist ik eigenlijk niet veel over dragen. We schaften een ergonomisch onverantwoorde zak aan. Weliswaar lekker zacht van binnen, maar het materiaal ademde niet en bovendien funest voor mijn rug. Na Rose kocht ik mijn eerste draagdoek: een donkerbruine tricot slen. Regelmatig lag ze lekker tegen me aan te slapen. Ik word nog steeds heel blij wanneer ik daaraan terugdenk: de lichaamswarmte van haar kleine lijfje tegen me aan, de mogelijkheid om te kussen en snuffelen aan haar haartjes wanneer ik maar wilde en het constante gevoel van knuffelen en geknuffeld worden.

En toen kwam May. Onze kraamverzorgster – tevens draagconsulente – leerde me hoe ik het best kon knopen, waar ik op moest letten en vertelde ons over de wondere wereld van draagzakken en doeken. Niet veel later schaften we een Tula draagzak aan en die heeft ons door heel wat uitdagingen gesleept – die onlosmakelijk samenhangen met twee kinderen die slechts elf maanden schelen. Vanaf dat moment was ik helemaal om! Ik vond en vind dragen fantastisch. En ook Ro snoerde de kinderen regelmatig op zijn rug.

MamaLouBlogt

Bij Mary-Lou vond ik herkenning en ik leerde van alles. In de categorie draag(dins)dag vind je alles dat je moet weten over Sleepy Dust, kleine cadeautjes voor iemand die dol is op dragen, de nieuwste trends, maar ook gewoon waarom dragen zo fijn is. De draagkaarten zijn daarom echt een toevoeging op de website.

Verschillende soorten draagkaarten

Binnen deze set van 22 vind je drie soorten draagkaarten:

 1. Voorbedrukt met tekeningen en (herkenbare) teksten
 2. Voorbedrukt met de mogelijkheid om de tekst aan te vullen naar eigen invulling
 3. Mooie quotes, zoals op deze foto

Winactie

Ben jij ook dol op dragen? En lijkt het je fantastisch om de draagkaarten te winnen voor jezelf of een vriendin die momenteel zwanger is? Dan zou ik je willen vragen om het volgende te doen:

 1. Laat in een reactie je naam, een geldig e-mailadres en de reden achter waarom je graag een set draagkaarten wint.
 2. Like mijn Facebookpagina en die van Draagkaart. Ook raad ik je aan de Facebookpagina van Mamaloublogt te liken als je dat nog niet deed. Als je namelijk helemaal gek bent op dragen, vind je hier zoveel interessante blogs! En dat is in blogland vrij uniek.
 3. Optioneel: laat een bericht achter op Facebook, tag dragende vriendinnen of anderen die wel zo’n set zouden willen winnen en share the love!
Alvast veel succes!
Over een week maak ik de winnaar bekend.

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

7 thoughts on “Dragen | Leg je mooiste momenten vast met Draagkaart

 1. Super leuke kaarten, toevallig ben ik eindelijk begonnen met het fotoalbum van mijn zoontje en deze kaarten zouden daarbij echt super van pas komen 😊

 2. Ik zou graag winnen want ik verwacht een tweeling in oktober die ik ga dragen. De draagdagen van mijn peuter zijn voorbij maar dan zullen er weer veel fijne momenten volgen die ik graag wil vastleggen. Enne…. dat kaartje van het dubbeldragen wordt bij ons dan ook gebruikt!

 3. Superleuk! Onze oudste dochter pas fanatiek gaan dragen toen ze 13 maanden oud was. Maar met nog een klein meisje onderweg ben ik nu van plan haar veel eerder te gaan dragen. Het is zo fijn! En dat worden geweldige foto’s met die draagkaarten er dan bij

 4. Dat zou superleuk zijn! Ons zoontje veel gedragen en nu is er een meisje op komst 🙂 ik gebruik nu tijdens de zwangerschap mijlpaalkaarten en als de uk er is ook. Met draagkaart wordt het nog leuker en uitgebreider 🙂 ik ken ook veel New mama’s dus ik kan de kaarten dan ook mooi rouleren!

 5. Wat leuk dat dit er is! Ik heb de oudste heel erg veel gedragen (en nog wel, als we een flink eind lopen) en moppie van nu 5 weken oud zit toch wel dagelijks in de doek of Tula. Ik ga binnenkort oefenen met dubbeldragen. Met de kaarten kan ik nóg meer leuke foto’s maken van deze fijne momenten.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten