Disney on Ice | Betoverend avondje uit met het hele gezin!

De sprookjesachtige decembermaand komt weer langzaam dichterbij. En wat past daar nu beter bij dan een onvergetelijke avond bij Disney on Ice? Dit jaar vieren we Mickeys 90e verjaardag. Daar wil je toch bij zijn? 

Disney on Ice is nostalgie 

Werken in Ahoy

Mijn opa en oma werkten vroeger in Ahoy bij de horeca. Ik ging graag met ze mee: samen met mijn opa popcorn maken, vond ik fantastisch. Nou ja, en het snoepen was natuurlijk minstens zo leuk. Maar misschien nog wel het allermooiste moment was dat ik in de zaal mocht gaan zitten tijdens Disney on Ice. Ik zie het nog zo voor me: ik wilde niets missen, het was sprookjesachtig mooi. En alles klopte: de lichten, de magie, alle Disneyfiguren en de sfeer; één van die momenten die je gewoon best nog weleens opnieuw zou willen beleven.

Binnenkort mogen we weer

Inmiddels zijn we bijna dertig jaar en heel wat edities van Disney on Ice verder. Mickey Mouse en Donald Duck schaatsen tegenwoordig samen met Anna, Elsa en Cars. Vorig jaar gingen we voor het eerst naar Disney on Ice. En binnenkort mogen we weer: genieten van Nemo, Frozen, Rapunzel, Sneeuwwitje, Lion King, Toy Story, Aladdin en de prinsessen. Klinkt toch als de ingrediënten voor een meer dan geslaagd recept?!

Disney on Ice betoverende werelden

Disney on Ice: Mickey 90 jaar

Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn. Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar. Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd. Geef je familie herinneringen om nooit te vergeten!Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van je hele familie komen tot leven in Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden

Voorproefje 

Omdat beelden uiteindelijk soms meer kunnen zeggen dan woorden, geef ik hier vast een voorproefje. Dompel jezelf vast onder in de Disney magie en geniet!

Wil jij ook graag naar Disney on Ice?

Zin om ook te gaan dit jaar en gast te zijn tijdens Mickeys 90e verjaardagfeestje?

Waar? 

In Rotterdam en Utrecht vinden meerdere shows plaats.

Wanneer?

Van 12 t/m 16 december in Rotterdam en 22 t/m 30 december in Utrecht.

Welke taal wordt gesproken tijdens Disney on Ice? 

De show is Nederlands gesproken.

Hoe duur?

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 18,00. Je kunt losse tickets kopen of familietickets en hebt de keuze uit drie ringen: goud, zilver en brons. Klik hier om jouw tickets vast te bestellen.

Waar vind ik meer informatie? 

Ga naar DisneyonIce.nl en vind daar antwoorden op al je vragen omtrent de show en allerlei leuke achtergrondinformatie.

Winactie

Disney on Ice geeft dit jaar twee pakketten weg: 

 • 1 x 4 tickets en een Meet & Greet op 14 december 2018 om 19.00 uur in Rotterdam
 • 1 x 4 tickets en een Meet & Greet op 22 december 2018 om 15.30 uur in Utrecht

Wat je daarvoor moet doen? Ga naar deze website, bekijk de video en post zelf daarna een openbare dansvideo op Facebook met #ikwilnaarDisneyOnIce!

Ben jij weleens naar Disney on Ice geweest?

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (13), Rose (5) en May (4).

67 thoughts on “Disney on Ice | Betoverend avondje uit met het hele gezin!

 1. ik wil graag meenemen mijn neefje Jesse (4) en nichtje Kim (12) en dan natuurlijk ik zelf en ome Tim. We maken er dan een superleuk logeerweekend van. Wat zullen ze verrast zijn.

 2. Lijkt me geweldig. Ben helemaal disney gek. Ik zou graag gaan met mijn lieve man rich van walsum mijn stoere zoon rj van walsum ( die disney stiekem toch nog steeds heel leuk vind) en mijn lieve kleine meid jade van walsum net 1 jaar maar nu al helemaal gek van elsa.

 3. Leuk voor mijn kleinkinderen om hen de dag van hun leven te bezorgen.
  Ze zijn nog nooit naar zo’n mooie show geweest.
  Leuke herinnering voor later.
  Dit zullen ze nooit vergeten.
  Om privéredenen heb ik geen Facebook meer, maar zou graag meedoen.

 4. Oooooh wat leuk zeg ! Daar zou ik wel erggggg graag naar toe willen met mn prachtige gezinnetje! Helaas al 2 jaar geen zomervakantie voor ons omdat we druk waren met het nieuwe huis, mn kleine meisje heeft me zo onwijs goed geholpen wat zou dit een superverrassing voor haar zijn en stiekem voor ons ook😁🍀🍀🍀 wat zou ze genieten!

 5. Dat zou echt super zijn. Wij hebben hier in huis nogal lastig van het Disney virus. Ik denk dat dit is begonnen toen mijn grote neef ons neefjes en nichtje meenam naar Disneyland. En ieder jaar kregen we een Disney Classic voor onze verjaardag. En nu krijgt mijn dochter de Disney Classic’s voor haar verjaardag. Dus ik zou het super vinden als ik en mijn dochter mijn grote neef en zijn partner mee kunnen nemen. Dat zou toch geweldig zijn.

 6. Ik zou heel graag met mijn Dochter en 2 kleindochtertjes van 7 en 5 gaan. Zou een enorme verassing zijn voor ze, zijn helemaal dol op disney en musicals. Dus deze show zou geweldig zijn, En natuurlijk heel bijzonder een speciaal “meiden” uitje. Ik ga duimen😆

 7. Mijn jongste dochter zou dit super leuk vinden. Dan mag ze haar beste vriendinnetje meenemen met haaruim mama natuurlijk 😀

 8. Geweldige prijs! Onze kleintjes zouden zielsgelukkig zijn… samen met mijn man. ik ging er zelf als kind ook naartoe, dus zou te gek zijn als ik de traditie door kon geven!

 9. Hier doe ik heel graag aan mee, want het lijkt mij een geweldig uitstapje voor ons gezin! We zijn alle vier enorme Disneyfans. Welk kind wil nu niet zijn favoriete Disneyfiguren in actie zien op de schaats? Dan wordt je toch zelf ook weer een beetje kind 🙂 😉 Dus ik zou graag meenemen: Mijn man Peet, onze zoon Gijs en dochter Kim

 10. Wij zijn nog nooit bij Disney on ice geweest maar wel allemaal fan van Disney. Ja ook papa en mama. En als gezin zullen we heerlijk genieten van deze show mochten wij de kaartjes winnen

 11. Jaaaaaa, zo gaaf dit!! Ik waag graag een kansje voor lieve buuf Manon en haar dochters Nikki en Saar. Ze zijn dol op alles wat met Disney te maken heeft en hebben al heel lang de wens eens naar deze show te gaan. Wat een verrassing zou dit zijn!!

 12. wat een supergave actie! En wat is je verhaal herkenbaar. ook wij gingen vroeger naar Disney on Ice, meestal met opa en oma. Wat een feest! Het licht, de muziek, de geweldige schaatsers, de disney figuren, alles klopte gewoon.

  Maar wat zou het gaaf zijn om onze 2 kleine disney fans nu eens mee te mogen nemen naar Disney on Ice. Ik weet zeker dat ze het geweldig zouden vinden. onze jongste is echt enorm fan van Buzz en onze oudste van Ariel. Dit zou puur genieten zijn voor ze, en daarmee ook voor ons. Want die lach op het gezicht van de kids is toch echt onbetaalbaar.

  Ik doe dan ook supergraag mee met deze te gekke actie en ga heel hard duimen.

 13. Dit is echt helemaal TOP zeg!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven! Je zou ‘t maar winnen, WOW  😀 zou te gek zijn zeg voor mijn kleine meid, hopelijk mag ik haar onwijs verrassen   🙂 !!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend! Nu maar heeeeel hard duimen 

 14. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk zeg <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven, WAUW <3 Whaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op 4 tickets voor deze GEWELDIGE show, WAUW <3 Ohhh dochterlief gaat echt helemaal GEK worden.. ze is helemaal weg van Frozen.. hoe gaaf zou het zijn om haar hiermee te mogen verrassen, super SPANNEND! Wij zetten alvast een DIKKE, VETTE streep door onze agenda op 15 december 🙂 Je zou dit maar mogen winnen… zou mijn geluk niet op kunnen 🙂 ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍 😍 😍 😍 😍 MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor & heb alle stapjes gevolgd…

  ☑️ Geliked
  ☑️ Openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

 15. Dat zou geweldig zijn, ik zou graag meenemen mijn 4 kleindochters en mijn kleinzoon, wat een feest zou dat zijn

 16. Wat geweldig dat je deze prijs weg mag geven,
  Zodat de winnaar een fantastische dag kan beleven.
  Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  Aladdin, Olaf en misschien zelfs Winnie de Poeh,
  Ze schaatsen wat af en worden nooit moe.
  Ze zwieren over het ijs; zie ze eens glijden,
  Ze draaien rondjes, maar vallen…dat moeten ze maar vermijden.
  Straks vallen ze op de grond,
  Dan hebben ze nog een zere kont 😉
  Belle en het beest, en Donald Duck,
  Hopelijk mogen wij gaan genieten en hebben we geluk.
  M’n zoontjes (Robin&Bas) zijn nog nooit bij zo’n spektakel geweest,
  Het is vast ’n fantastisch winterfeest.
  Laat het winterfeest maar beginnen,
  Hopelijk mogen wij deze kaartjes winnen…. 😉

 17. Dat is makkelijk! Dat zijn mijn man en twee dochters!!! Anders krijg ik ruzie als ik iemand anders mee zou nemen 🤣🤣 zijn allemaal gek op disney dus dit zou een heeeeel leuk gezinsuitje kunnen zijn😊

 18. Super graag met mijn vriendin en onze 2 dochters! Zal geweldig zijn hier bij aanwezig te mogen zijn dit jaar. Vorig jaar helaas op het laatst af moeten zeggen vanwege dochtertje dat ziek was. Super ervaring als we erbij mogen zijn

 19. Wauw! Dit zal echt een TEGEKGAAFFANTASTISCHE kerstverrassing voor mijn dochters zijn!
  Superleuk je recensie; en helemaal leuk dat er 4 kaartjes te winnen zijn!! Kunnen we dus met ons hele gezin!
  Ik waag graag een kans…
  Liefs van Saskia

 20. Ruim een jaar geleden vertrokken uit Rotterdam. Niet ver weg hoor… maar mijn dochter mist haar vriendinnen nog wel. Gelukkig ook nieuwe vrienden gemaakt
  Wat zou het gaaf zijn…avondje Disney in onze oude vertrouwde stad. Met een oude vriendin van mijn dochter. En dan kunnen we vooraf hapje eten, kunnen de mama’s ook bijkletsen. En daarna twee hartsvriendinnen hand in hand en stralend van oor tot oor! Ik doe graag mee.

 21. Ik zou heeeeel graag met mijn man en 2 oudste zoontjes gaan! Zou super leuk zijn voor hun! De oudste verdient t omdat hij zo zn best doet in groep 3.
  En de jongste is net begonnen op school en doet het ook echt heel goed allemaal! Super trots op mn kindjes!!

 22. Wat zou het geweldig zijn om met onze eigen Disney prinsesjes Sterre en Nikki naar Disney on Disney On Ice te mogen gaan! Natuurlijk mag hun broer Bo ook mee! En we regelen nog een extra kaartje voor papa. De Wereld van Disney zal hun helemaal betoveren! Hopelijk een droom die uit mag komen.

 23. Wij als Disney fans zouden hier graag naar toe gaan. Ik doe graag mee om samen met man en 2 oudste jongens hier naar toe te gaan.
  Ik ben hier eigenlijk nog nooit geweest, wel altijd plannen gehad maar er kwam steeds iets tussen

 24. Toodles dat is nog is mousetastisch! Wij als grote disney fans zouden dit geweldig vinden. Mijn 2 kids hebben het niet van een vreemde want zijn helemaal de weg kwijt van mickey en al ze Disney vrienden. Drnaast nemen we oma mee dit omdat ze het dubbel en dwars verdiend. Gewoonweg een top mama en oma en dat mag wel gevierd worden met een magische avond aan het ijs.

 25. Wauw wat gaaf! Ik wil heel graag met mijn 3 kinderen naar Disney on ice. Wat zullen ze dat fantastisch vinden!

 26. Oh woooww hier zou ik echt mega graag naar toe willen gaan samen met mijn man en onze dochers !!! Dat zullen ze zoooooo gaaf vinden 🙂

 27. Wauww!! Elke kindje verdient dit! Gun het mijn 2 kindjes en mijn man om de betoverende ervaringen te proeven en te ontdekken. En de genieten!♡♡

 28. Ik doe graag mee voor ons buurjongetje jason om hem en zijn ouders natuurlijk de avond van hun leven te bezorgen 😃

 29. Super leuk!! Ik zou graag mijn oudste zoon en middelste dochter willen verassen met deze kaartjes. En dan mag papa ook mee. Kleinste man is nog te jong. Even een uitjes met de oudste 2!!!

 30. Ik zou graag met mijn man onze twee jongens verrassen. Ze zijn 5 en 7 en beide bijna jarig!

  Ze weten niet zo goed wat te vragen, en dit lijkt me een erg tof cadeau! Ik weet zeker dat ze het GE-WEL-DIG zouden vinden ♡♡♡

 31. Er wordt nederlands gesproken.
  Wie neem ik mee?
  Pauline mijn dochter
  Elise de bbf van pauline
  Dorine de moeder van elise.
  Nu maar duimen! Wij willen mee.

 32. Wanneer ik een avond in sprookjesachtige sferen,zou mogen beleven,zou dit samen met mijn vrouw en onze zoon en dochter zijn.! En dan niks vertellen en dubbelop genieten!

 33. Super gaaf voor mijn ventje die afgelopen weekend grote broer is geworden en een geweldige grote broer is voor zijn zusje. Door complicaties moesten wij 4 dagen in het ziekenhuis blijven en logeerde hij bij opa en oma. Best gek voor hem. Daarom verdient hij een leuk uitje. Hij is dol op Disney dus gaat dit helemaal geweldig vinden. Vooral cars en frozen gaan het goed doen. En daarbij vinden papa en mama het ook erg leuk. 🙂

 34. Dat zou ikzelf onwijs leuk vinden omdat ik vroeger met mijn moeder en zusje een paar keer daar naar toe was geweest en nu ik zelf kinderen heb lijkt het mij geweldig om hun ook die kans te mogen geven!

 35. Ik neem mijn twee vriendinnetjes mee om ze te verrassen en mijn moeder! Dit gaan we alle 4 helemaal geweldig vinden

 36. Ik zou mijn vriend Jordy meenemen en de kids: Bruce (bijna 8 jaar), Suus (net 6 jaar) en Lucas (2 jaar). Ja… dat zijn er 4 inderdaad… Dus dan moet ik nog 1 kaartje bijkopen (of mijn vriend buiten laten staan???) want ik kan slechts 1 van de 3 kids niet meenemen

 37. Ik ben toen ik een jaar of 10 (denk ik) naar Disney on Ice in de Rijnhal in Arnhem geweest. Ik vond het fantastisch. Nu 20 jaar later ben ik nog steeds een enorme Disneyfan.

  Hoewel ik graag zou willen gaan, laat ik deze winactie aan me voorbij gaan. Mijn zoontje (net 1) is denk ik nog net ietsje te jong om zo lang stil te zitten (of in de buurt te blijven. Ik denk dat hij het ijs op gaat kruipen of de boel bij elkaar gilt… haha). Hopelijk volgend jaar of het jaar erop.

  Ik hoop dat je kinderen er net zo van genieten als jij, maar ik denk van wel!

 38. Dat wordt een super verrassing voor mijn dochter van bijna 8, mijn zoon van 5 en mijn man. Een mega gezinsuitje dus!

 39. O dit lijkt me zo leuk voor mijn kindjes! Allebei zijn ze ontzettend gek van Disney, dus dit zou echt te gek zijn. Ik zou dus mijn man, dochter en zoontje meenemen

 40. Heel leuk ! Ik ben een jaar of 16 terug geweest .met mijn vriendje. Inmiddels is hij al jaren mijn man en samen hebben we twee kinderen. Ik zou er graag met hun naartoe gaan.

 41. Ohhh ik zou mijn zoontje en mijn ouders meenemen (mits er rolstoel/overstap plaatsen zijn). Ze verdienen dit zo!!!

 42. Het is jammer dat ik ook in december nog in Frankrijk ben, anders had ik graag meegedaan. Ben ook nog nooit geweest, maar het klinkt als een magische ervaring!

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten