Home » Disclaimer Lotus Writings

Disclaimer Lotus Writings

In mijn Disclaimer vertel ik meer over bijvoorbeeld copyright op de artikelen die ik publiceer en de foto’s die ik daarbij gebruik. Je mag mijn Disclaimer uiteraard als sjabloon gebruiken voor je eigen website, maar ik zou het fijn vinden als je deze pagina en/of die van The Travel Tester (link onderaan) daarbij benoemt.

Disclaimer

Gebruikersvoorwaarden

Een ieder die op mijn website komt, is hier uit vrije wil. Mijn teksten zijn puur bedoeld ter vermaak en soms als advies, maar altijd vrijblijvend. Ik verwacht van mijn lezers respect naar anderen, ook als deze een mening hebben die niet aansluit op je eigen visie. Ik behoud me het recht voor om reacties van lezers die zich hier niet aan houden te weigeren en verwijderen.

Copyright

Alle teksten en afbeeldingen op deze site zijn, tenzij anders vermeld, mijn eigendom. Herpublicatie en herprint mogen alleen na mijn schriftelijke toestemming. Daarnaast gebruik ik rechtenvrije foto’s uit de database van Pixabay en betaalde afbeeldingen van Shutterstock. De laatste mogen in geen enkel geval worden overgenomen. Wanneer ik foto’s van een andere website haal, vermeld ik dit. Ook deze afbeeldingen mogen niet zonder toestemming van de rechthebbende eigenaar worden gekopieerd of gepubliceerd op eigen mediakanalen.

Vrijwaring

Lotus Writings streeft ernaar dat alle informatie die je hier kunt lezen juist is en up-to-date. Mocht ik desondanks onjuistheden verkondigen, dan stel ik een persoonlijke reactie zeker op prijs, ik zal de originele tekst dan herzien. Ik geef hier geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en ben niet verantwoordelijk voor schade die direct of indirect ontstaat door bezit of gebruik van deze informatie. Bij lichamelijke of psychische klachten is het belangrijk een deskundige te raadplegen.

Privacy Statement

Persoonlijke of contactgegevens zullen niet worden doorverkocht aan derden. Tevens zal deze informatie niet op spamlijsten worden geplaatst. Ik ben echter ook niet verantwoordelijk voor privacypraktijken van mijn adverteerders.

Meer informatie lees je in mijn AVG

Reserverechten

Ik behoud mij het recht voor om de focus van mijn blog te veranderen, blog te sluiten of verkopen of de gebruikersvoorwaarden te veranderen op eigen discretie.

Adverteerders, affiliate marketing en sponsors

Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties van mijn adverteerders en/of sponsors. Deelname aan winacties is op eigen risico. Bij klachten en/of andere problemen dien je zelf contact op te nemen met de aanbiedende partij.

Ik werk met het partnerprogramma van Bol.com. Indien ik hier gebruik van maak, zal ik dit altijd vermelden onder het betreffende blog met verwijzing naar deze disclaimer.

Ik kies voor samenwerkingen waar ik achter sta. Als ik niet achter het product sta, zal ik hier over het algemeen geen review van publiceren. Dit is een bewuste keus: slechte reclame is immers ook reclame en ik wil vooral graag informatie verschaffen aan mijn lezers over producten en diensten die ik echt graag in het zonnetje wil zetten. Overigens blijf ik hierin altijd eerlijk. Wanneer er iets op aan te merken valt, zal ik dit ook vermelden.

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Ter volledigheid: ik heb deze disclaimer opgesteld met behulp van deze blog van The Travel Tester.

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten