Home » Persoonlijke ontwikkeling » Privé » De laatste keer TAG | Wanneer ik voor de laatste keer dronken was?

De laatste keer TAG | Wanneer ik voor de laatste keer dronken was?

Wat was de allerlaatste keer dat jij dronken was? Of dat de mascara in je nek hing? De laatste keer tag geeft je antwoorden op alle vragen. Lees je mee? 

De laatste keer tag

Ik zag De laatste keer tag bij Sofie van Our Happily Ever After (origineel afkomstig van Fantastic Moms). Mijn voornemen (ooit) om tags te laten voor wat het is, heb ik al een paar blogs geleden uit het raam gegooid. Want eigenlijk vind ik het dus heel erg leuk om lijstjes in te vullen. Zie hier dus mijn antwoorden op de laatste keer tag!

De laatste keer tag Q&A

De laatste keer dat ik…

Uitgebreid heb gekookt…

Eerlijk gezegd vind ik pannenkoeken bakken best uitgebreid en die heb ik toevallig vorige week dinsdag nog gemaakt. De keer daarvoor zal vast een lasagne zijn geweest met sla en stokbrood. Maar verder dan dat ga ik niet echt. Ik kook het liefst gewoon lekker makkelijk en snel: een simpele pasta, goede biefstuk met patat of wraps. Misschien verandert dat nog eens als de kinderen iets ouder zijn en ze enorm genieten van hetgeen we ze voorzetten.

Dacht ik wil nog een baby

Een paar maanden terug was ik met wat vriendinnen op een kraamfeest. Op een gegeven moment liep de trotse moeder met haar kleine meisje voorbij en toen ik dat zag, smolt ik. Daarna was het mijn kleine neefje die mijn eierstokken deed klapperen. Maar goed, voorlopig eerst deze drie maar eens fatsoenlijk in ‘t gareel krijgen.

Zo hard hebt gelachen dat je mascara in je nek hing

We lachen hier regelmatig en ook vaak hard. Dat eeuwige slaaptekort maakt ons (extra) onhandig, waardoor er altijd wel iemand met zijn hoofd tegen het keukenkastje aanloopt of struikelt over zijn eigen voeten. De oudste maakt bovendien met grote regelmaat opmerkingen die werkelijk hilarisch zijn.

Huilde…

Tegenwoordig lijk ik wel een vergiet. Iemand hoeft maar wat moois te zingen en daar gaan we weer. De laatste keer weet ik niet precies, maar het zal ongetwijfeld om iets kleins zijn gegaan.

Veel te veel geld hebt uitgegeven…

De grootste uitgaaf van de afgelopen tijd was voor de surpriseparty van de oudste. Ze werd tien en we wilden haar eens goed verrassen. Dat is meer dan gelukt! Veel te veel geld was het niet trouwens, maar het was wel een grotere uitgave dan gemiddeld.

Je kind je ontroerde…

Toen ik hoorde dat June bij de selectie van acro (dans) mocht komen kijken, barstte ik bijna uit elkaar van trots. De juf vertrouwde me toe dat ze normaal gesproken alle kinderen laat starten bij de beginners, maar ze is erg goed in wat ze doet en kon die stap overslaan. Het ontroerde me ook, gewoon omdat ik weet dat ze een fantastische juf heeft die haar talent ziet en haar heel goed begeleid. Een ander moment was de binnenkomst tijdens haar surpriseparty.

Dronken was..

Back in the days! We vierden oud en nieuw hier in het centrum en de biertjes vloeiden rijkelijk. Het gevaar is alleen dat je dan halverwege pas doorkrijgt dat je die laatste twee misschien beter had kunnen laten staan. Ik tolde op mijn benen en werd zelfs misselijk als we de bocht om gingen (even ter illustratie: we waren lopend!) Dit was meteen de laatste keer! Inmiddels drink ik zo weinig dat ik de twee jaar (op 1 glaasje champagne) geen druppel meer heb gedronken.

Heel hard hebt gezongen…

Tijdens de laatste avond van de vierdaagse moest ik na afloop de oudste nog afzetten in een vakantiepark, op zo’n anderhalf uur rijden van ons. Op de terugweg zong ik de longen uit mijn lijf, heel bevrijdend aangezien verder niemand mijn stem op waarde weet te schatten.

Gesport hebt…

Ga tegenwoordig regelmatig fietsen, zo’n anderhalf uur lang. En wie dat niet ziet als écht sporten daag ik bij deze uit met 22 kilo extra rond te gaan rijden, heuvel op, heuvel af met tegenwind en regen 🙂

Hebt gelogen…

Laatst (om bestwil). Onze middelste slaapt niet graag als ze het idee heeft dat de rest van het huis nog wakker is (heeft ze natuurlijk ook gelijk in). Daarom heb ik haar heel pedagogisch onverantwoord voorgelogen dat we allemaal gaan slapen zodra zij op bed ligt. Werkt als een trein!

Neem je De laatste keer tag over, vergeet je dan niet Fantastic Moms te noemen? En stuur je me een linkje, dan kom ik snel even kijken!

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

Merel

Merel (39) is eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en zoon Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2015 startte ze een goedlopende lifestyleblog: Lotus Writings voor dertigplussers: boordevol handige tips en nuchtere ervaringsverhalen met humor.

2 gedachten over “De laatste keer TAG | Wanneer ik voor de laatste keer dronken was?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten