Column | Mijn kerstwensen voor jou!

Lieve lezer(es),

Terwijl ik tik is het ‘nog maar’ 10 december. Met mijn hoofd ben ik echter allang in 2020: er moeten nieuwe blogs komen, ik heb een paar rubrieken bedacht waar ik ontzettend veel zin in heb en wil nog wat cursussen schrijven voor Bloggen Baart Kunst – mijn andere bedrijf waarmee ik (beginnende en gevorderde) bloggers wil helpen meer uit hun website te halen. Kortom, genoeg op de planning, maar deze blog wil ik ook graag schrijven.

Ironisch genoeg was het onderwerp van deze blog rust en ontspanning. Niet echt wat ik hierboven beschrijf, maar goed! Na afgelopen maanden is het tijd om tijd door te brengen met het gezin en onze naasten. Het waren de maanden wel. Eerst de mededeling dat ik een molazwangerschap had, daarna de (gek genoeg) verlossende woorden dat het een miskraam bleek en vervolgens werd mijn moeder met een hartinfarct opgenomen in het ziekenhuis.

Meer dan ooit voel ik de behoefte om samen te zijn. Lekker ontspannen met de kinderen, lachen met mijn ouders en onze gezinnen, pyjamadagen en kerstfilms. En meer heb je ook eigenlijk niet nodig, toch? Dit wil ik jullie ook wensen: veel liefde, samen zijn en genieten. Of je kerst nu alleen viert, met je man of vrouw of gewoon met een hele groep – maak er iets onvergetelijks van!

Ik wil jullie hierbij ook bedanken. Voor je reacties, het liken (en/of delen) van berichten, meelezen, meedoen aan de winacties, het (in)direct helpen om mijn site te verbeteren, lieve (privé)berichtjes, inspiratie voor nieuwe blogs, het aanbevelen van mijn site bij anderen en soms ook het durven delen van je eigen persoonlijke verhaal. Weet alsjeblieft dat ik, ook als ik niet direct reageer, ik niks voor lief neem en heel dankbaar ben voor alles wat je doet. Hoog missverkiezing-gehalte misschien, maar zeker niet minder waar 😉

Komende tijd zal het trouwens niet stil zijn op Lotus Writings. Bijna elke dag zullen er nieuwe artikelen verschijnen. En misschien niet zo vaak als nu, maar hoogstwaarschijnlijk wel dagelijks. Uiteindelijk komt er nog een jaarhoroscoop aan voor 2020, verschillende blogs over kerst en oud en nieuw en nog veel meer. Dus heb je tijd over en zin in leesvoer, kom vooral nog even langs.

Rest me nu je een hele fijne vakantie te wensen! Geniet ervan en hopelijk tot snel.

Liefs,
Merel

Volg je Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest? Like en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

Afbeelding, Valentina_G – Shutterstock

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten