Column | De tijd vliegt! Plannen voor Lotus Writings

Met een kleine schok besef ik dat het komende week alweer herfstvakantie is. Niet zozeer omdat we daarna weer aan de playdates moeten 😉 maar ik had me even niet beseft dat de tijd zo hard voorbij gevlogen is. De eerste maanden van het nieuwe schooljaar zitten er gewoon alweer op. En ik vind het bijzonder hoe snel vooral May zich aanpaste aan het nieuwe ritme. Ze blijft inmiddels natuurlijk over, geniet zichtbaar van groep 1 en groeit enorm.

Afgelopen maanden stonden voor mij vooral in het teken van zoeken naar een nieuw ritme. Niet dat ik het nu helemaal gevonden heb: terwijl ik dit tik is het zondag en ik ben gewoon aan het werk. Al heeft dat in dit geval ook iets te maken met die op handen zijnde herfstvakantie die ik even was vergeten. Maar goed, de zoektocht naar balans tussen werk en gezin kost gewoon tijd.

Terug naar waar ik het eigenlijk met jullie over wilde hebben: dat de tijd zo enorm vliegt. De weken na de herfstvakantie, de ontwikkeling van de kinderen, maar ook het feit dat we bijna alweer in 2020 zitten. Nog maar tweeënhalve maand. Is toch gek? Ik zit in mijn hoofd alweer plannen te maken voor volgend jaar, schrijf enkele blogs vooruit en heb eigenlijk ook enorm veel zin in de jaarwisseling. Want zo’n nieuw jaar voelt altijd een beetje als een nieuw schrift: je mag hem nog helemaal gaan vullen. Zo fijn!

En omdat ik op social media af en toe een beetje afwezig ben, besloot ik ook een weer eens een ‘ouderwets’ kijkje achter de schermen te geven. Want waar ben ik eigenlijk dan zo druk mee?

  • Afgelopen jaar heb ik de website geüpdatet en oude blogs waar nodig herschreven/aangepast aan het standaard format. Daar ben ik godzijdank bijna mee klaar. In de basis althans, je blijft denk ik altijd wel enigszins schaven.
  • Het neerzetten van mijn andere website: Bloggen Baart Kunst, gericht op bloggers die meer uit hun site (en eventueel bedrijf) willen halen
  • Vooruit schrijven, verzinnen van nieuwe series en concepten
  • Een langer (romantisch) verhaal schrijven dat in korte delen op mijn site zal verschijnen

Kortom, genoeg te doen. Ik heb er zoveel zin in! Maar eerst maar even dit jaar afronden 😉

Hoe gaat het met jullie? Vind je de tijd ook zo ontzettend snel gaan?

Volg je Lotus Writings al op Facebook, Instagram en Pinterest? Like en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

Afbeelding, Romolo Tavani – Shutterstock

About Merel

Merel (35) is moeder van drie temperamentvolle dochters en zes jaar samen met Ro, haar grote liefde. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten