celebrity crush

30dayblogchallenge 20 | Alles over mijn celebrity crushes

In de maand september verschijnt dagelijks een blog, omdat ik meedoe aan de #30dayblogchallengeNL. Deze veelzijdige lijst is bedacht door Maris van HareMaristeit.nl. Vandaag: mijn celebrity crush.

Het welbekende beschuitje

Dit vind ik eigenlijk de lastigste van allemaal. Want een celebrity crush, heb ik die? Natuurlijk zijn er wel wat beroemdheden die ik appetijtelijk genoeg vind om twee keer naar te kijken (lees: Dennis Storm, Columbus Short, Trey Songz en Channing Tatum), maar van een crush is zeker geen sprake. Waarom? Ze halen het bij lange na niet bij Ro. Beschuitje eten gaat hem dus zeker niet worden. Geef mijn rol maar aan een ander

Wie dan wel?

Daarom ga ik terug in de tijd, naar de periode waarin ik wel een crush had. Ro plaagt me er soms mee, maar dat mag. Het is toch een beetje mijn guilty pleasure, waar slechts een handvol mensen vanaf weet. Om wie het gaat? (Echt, beloof me dat je niet gaat lachen) Brian Harvey en John Hendy van East 17. WIE?! Eh ja, kijk zelf maar…

Mijn crush in perspectief

Verschrikkelijk, achteraf gezien dus haha. Maar ik vind de liedjes nog steeds leuk. En ik denk dat ik wel een kleine kanttekening bij deze crush mag plaatsen. Echt verder dan de bekendste hits kom ik niet, ik had destijds geen cd’s (of bandjes), ben nooit naar een concert geweest en ik moest de namen van beide heren even via Google zoeken, dus zo diep zat de liefde kennelijk niet.

Best of the best

Als afsluiter van mijn blog wil ik jullie nog graag deze hit meegeven. Geniet ervan 😉

En deze, omdat ik het niet laten kan, nog een van mijn absolute favorieten. Een pareltje als je van foute boybandmuziek houdt. Let vooral ook even op het knappe staaltje acteerwerk dat ze hier neerzetten. Multigetalenteerde jongens, zonder twijfel!

Wie is jouw celebrity crush?

Lees ook 30dayblogchallenge 19 over het liefste cadeau: ‘Ben je gek geworden’ riep ik tegen hem

Author: Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (12), Rose (4) en May (3).

11 Replies to “30dayblogchallenge 20 | Alles over mijn celebrity crushes

    1. Echt? Waren ze live goed? En a1 ken ik wel, ze hadden Take on me gecovered toch? Vond ze leuk, jammer dat ze maar 2 bekende hits hadden. Die drie cd’s wist ik niet trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge