Casper en Emma op jacht naar de schat

Review Casper en Emma – Op jacht naar de schat (2019)

Casper en Emma op jacht naar de schat

Casper en Emma gaan in deze nieuwste film (uit 2019) tijdens hun vakantie op zoek naar een bijzondere schat. Een mooie film in de bekende reeks over vriendschap en samenwerken.

Casper en Emma op jacht naar de schat

Het verhaal

*** Spoiler alert ***

Casper en Emma gaan op zomervakantie naar de kust. Emma’s opa heeft daar namelijk een huisje en met beide gezinnen gaan ze hier lekker ontspannen. Uiteraard nemen ze Welpje en Mevrouw Konijn mee. Ze genieten van het strand, bouwen zandkastelen, graven papa in, zwemmen in de zee en gaan vissen vangen.

Maar dan vinden ze een klein metalen kistje, begraven in het zand. Opa maakt het open en het blijkt het kistje te zijn dat hij lang geleden met zijn beste vriend Alfred heeft begraven. In het kistje zit een rebus die hen naar de schat leidt. De vriendjes gaan op zoek naar de bijzondere schat. Uiteindelijk vinden ze niet alleen; ze ontdekken ook dat vriendschap de mooiste schat is van allemaal!

Trailer

Acteurs

 • Casper (Oliver Dahl)
 • Emma (Alba Ørbech-Nilssen)
 • Esther (Sigrun Enge) – vriendin opa Emma
 • Harald (Markus Tønseth) – vader Casper
 • Hilde (Hilde Lyrån) – moeder Casper
 • Maria (Janne Formoe) – moeder Emma
 • Morfar (Ivar Nørve) – opa Emma
 • Siri (Anna Celine Bredal) – zus Casper

De film Casper en Emma, Op jacht naar de schat is nu te zien in de bioscoop. Hij duurt 74 minuten. Oorspronkelijk komt de film uit Noorwegen (2018)

Lees ook: Review: Casper en Emma maken theater (2018)

Wat we van Casper en Emma, Op jacht naar de schat vonden

‘Wel een beetje spannend’

We lieten onze dochters Rose (4) en May (3) samen kijken naar Casper en Emma, Op jacht naar de schat. Toen ik ze vroeg of ze de film leuk vonden, kreeg ik te horen dat hij wel een beetje spannend was. Dat verbaasde me eigenlijk, want meestal is Casper en Emma redelijk luchtig. Bij navraag bleek dat ze gewoon de hele film hebben uitgekeken.

Heel erg leuk

Zoals alle films van Casper en Emma is ook deze leuk. Ik vind zelf de belangrijkste boodschap (dat vriendschap de grootste schat is) heel mooi. Uiteindelijk kan je alle rijkdom in de wereld hebben; zolang je dat met niemand kunt delen, ben je nergens. Bovendien gebeurt er van alles en hield de film de aandacht van onze dochters echt vast. Dat zegt voor mij genoeg!

Winactie Casper en Emma

Wat kan je winnen?

We mogen twee lezeressen blij maken met:

 • DVD Casper en Emma op zoek naar de schat
 • Casper en Emma 3 in 1 puzzelbox

Hoe maak je kans?

 1. Laat in een reactie onder deze blog achter dat je meedoet
 2. Volg Lotus Writings op Instagram

Op al onze winacties zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. In dit overzicht met winacties kan je vinden op Lotus Writings.

Wat is de favoriete Casper en Emma film van jullie kinderen?

Volg je Lotus Writings al op Facebook en Pinterest?
Lees je liever over ouderschap en lifestyle? Kijk dan eens op De Mamagids!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Casper en Emma - Op jacht naar de schat (oorspr. Noorwegen, 2018)
Author Rating
51star1star1star1star1star

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

10 Replies to “Review Casper en Emma – Op jacht naar de schat (2019)

 1. Ik doe héél graag mee voor mijn jongste dochter. Zij vind Casper en Emma helemaal geweldig. En zou het liefste ook een pratende knuffel hebben. Deze dvd zal grijs gedraaid gaan worden.🍀😍

 2. Jaaa, ik doe graag mee voor onze kinderen. Ze vinden hier de kerstfilm van casper en Emma altijd erg leuk

 3. Mijn dochter van 2 jaar is dol op Casper en Emma! Het slaapliedje is favoriet voor als ze naar bed gaat! En ze is gek op puzzelen… 2 vliegen in 1 klap dus!

 4. Zo leuk! Mijn dochtertjes zijn groot fan van Casper en Emma. De andere films kijken ze ook nog iedere dag. Deze nieuwe film willen ze ook zo graag zien maar helaas niet de mogelijkheid gehad om naar de bioscoop te gaan. Superleuk dat de dvd er nu is. Ik doe heel graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *