De leukste Zenner collectie voor komend najaar

Blooming zenner

Van Zenner mochten we de nieuwste collecties bekijken: Blooming en Handmade. Ik vertel in twee blogs wat je er allemaal mee kan doen en waarom de kinderen (en wij ook) zo enthousiast zijn! 

Nieuwe collecties

Zenner komt dit najaar met twee nieuwe collecties op de markt: Blooming en Handmade. Vandaag vertel ik jullie van alles over Blooming, Handmade is volgende week aan de beurt.

Blooming

De naam zegt het al: bloemen staan centraal in deze kleurrijke lijn van Zenner. Het haarmerk heeft gekozen voor warme herfsttinten als rood en geel – helemaal van nu dus. Daarnaast bevat de collectie blauw. Zenner zegt zelf:

Keep calm en blijf buitenspelen

En dat snap ik wel. De speldjes zijn stevig en blijven goed zitten, de haarbandjes zitten volgens de kinderen lekker. Ik besloot te kijken welke kapsels er allemaal te maken zijn en ging aan de slag.

Blooming bij onze dochters

June

Omdat June al iets ouder is, past niet alles bij haar. Maar wat ik persoonlijk wel heel handig vind zijn de cable elastics. In de collectie zitten twee sets, in lichtroze en lichtgeel. Sinds we deze elastieken gebruiken, ben ik om. Ze zijn zo fijn én (nog belangrijker) voorkomen dat het haar gaat klitten in het elastiekje. Inmiddels gebruik ik ze dagelijks voor alle drie

Rose

Hoe geweldig is deze diadeem? Niet alleen leuk voor de herfst, maar straks met kerst en een rood jurkje…? Ik zie het al helemaal voor me!

Ook superschattig is dit leuke haarbandje:

May

En dan nog onze jongste. Ik gebruikte de elastiekjes met strikken om haar twee vlechtjes er nóg schattiger te laten uitzien. Een paar dagen later wilde ze wel model zitten, dus kan ik jullie de rest ook meteen laten zien. Schattig toch?

Schattig toch voor de feestdagen?

Mooi voor zowel het zonnige najaar (waar ik heel hard op hoop) of de feestdagen die er straks weer aankomen.

Het bekende palmboompje 😉

Ik weet niet of je het op de foto ook goed kan zien, maar de afwerking van de bloem is zo mooi! Eén van mijn persoonlijke favorieten uit de nieuwe collectie.

Wat is jouw favoriete item uit deze collectie?

Volg Lotus Writings ook op Facebook, Instagram en Pinterest en blijf op de hoogte van handige tips en grappige columns!

About Commerciële redactie

Onze commerciële redactie zoekt voor je uit wat je moet weten op het gebied van tof speelgoed, de leukste kledingtrends van het moment en bijvoorbeeld welke bioscoopfilms zeker de moeite waard zijn!

One thought on “De leukste Zenner collectie voor komend najaar

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten