Blooming zenner

Blooming! Dit kan je allemaal met de leukste Zenner collectie voor het najaar

Van Zenner mochten we de nieuwste collecties bekijken: Blooming en Handmade. Ik vertel in twee blogs wat je er allemaal mee kan doen en waarom de kinderen (en wij ook) zo enthousiast zijn! 

Nieuwe collecties

Zenner komt dit najaar met twee nieuwe collecties op de markt: Blooming en Handmade. Vandaag vertel ik jullie van alles over Blooming, Handmade is volgende week aan de beurt.

Blooming

De naam zegt het al: bloemen staan centraal in deze kleurrijke lijn van Zenner. Het haarmerk heeft gekozen voor warme herfsttinten als rood en geel – helemaal van nu dus. Daarnaast bevat de collectie blauw. Zenner zegt zelf:

Keep calm en blijf buitenspelen

En dat snap ik wel. De speldjes zijn stevig en blijven goed zitten, de haarbandjes zitten volgens de kinderen lekker. Ik besloot te kijken welke kapsels er allemaal te maken zijn en ging aan de slag.

Kapsels die je kan maken met Blooming

June

Omdat June al iets ouder is, past niet alles bij haar. Maar wat ik persoonlijk wel heel handig vind zijn de cable elastics. In de collectie zitten twee sets, in lichtroze en lichtgeel. Sinds we deze elastieken gebruiken, ben ik om. Ze zijn zo fijn én (nog belangrijker) voorkomen dat het haar gaat klitten in het elastiekje. Inmiddels gebruik ik ze dagelijks voor alle drie

Rose

Hoe geweldig is deze diadeem? Niet alleen leuk voor de herfst, maar straks met kerst en een rood jurkje…? Ik zie het al helemaal voor me!

Ook superschattig is dit leuke haarbandje:

May

En dan nog onze jongste. Ik gebruikte de elastiekjes met strikken om haar twee vlechtjes er nóg schattiger te laten uitzien. Een paar dagen later wilde ze wel model zitten, dus kan ik jullie de rest ook meteen laten zien. Schattig toch?

Schattig toch voor de feestdagen?

Mooi voor zowel het zonnige najaar (waar ik heel hard op hoop) of de feestdagen die er straks weer aankomen.

Het bekende palmboompje 😉

Ik weet niet of je het op de foto ook goed kan zien, maar de afwerking van de bloem is zo mooi! Eén van mijn persoonlijke favorieten uit de nieuwe collectie.

Wat is jouw favoriete item uit de nieuwe Zenner collectie Blooming?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

One Reply to “Blooming! Dit kan je allemaal met de leukste Zenner collectie voor het najaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge