blogbattle makeup

Battle 3 | Shop een complete outfit onder de € 25,00

BLOG BATTLE 3 – Shoppen onder de vijfentwintig euro? Charlotte en ik gingen de uitdaging aan!

Shoppen & ik 

Eigenlijk ben ik er dol op, maar zomaar shoppen voor mezelf? Nee, dat doe ik niet vaak. Ik ga toch sneller voor de kinderen – allemaal onder het mom van ‘ik moet nog een paar kilo kwijt, zonde van het geld’. En dus kunnen er gerust maanden (zo niet een jaar) voorbij gaan waarin ik geen nieuwe outfit koop. Best zonde, maar goed…

Battle 2: shop onder € 25,00

Deze battle kwam dus eigenlijk wel als geroepen: shop een nieuwe outfit onder de € 25,00. Alleen bleek dat wel gelijk een grote uitdaging. Want shoppen onder de vijfentwintig euro (zonder schoenen trouwens)? Een beetje leuk jurkje kost al snel € 20,00 en dan heb je verder nog niets. Het is niet bepaald blote-benen-weer op het moment. Een andere vraag die rees was: ga je voor basic met een eyecatcher of zo opvallend mogelijk?

In de praktijk bleek dat laatste niet mogelijk. Ik wilde namelijk geen jurkje halen dat ik binnen no time weer zou weggooien en besloot bij de H&M te shoppen: zwart basic jurkje voor € 9,99 met opvallende oorbellen (€ 9,99). Het enige dat ik nu nog moest hebben was een goedkope panty. Lang leve Hema: € 4,00 voor een exemplaar van 40 denier. En hoewel ik eigenlijk niet van een panty hou, zit deze best ok. 

Gelukt? 

Toch een outfit bij elkaar voor € 23,98 én dus  € 1,02 ‘bespaard’. Bovendien zou ik dit daadwerkelijk aan doen met Kerstmis of Sinterklaas, omdat het jurkje erg lekker zit. De panty misschien iets minder snel met de feestdagen, zeker met oog op het eten haha, maar daar kan ik tegen die tijd vast wel een alternatief voor vinden. Bovendien is het altijd handig om een donkerkleurige panty in huis te hebben.

Het resultaat?

Even ter info: ik paste niet staand op de foto, daarom zit ik. Maar zo zie je het eindresultaat ook toch?

Blog battle

Uitslag blog battle 2

Charlotte kwam overduidelijk (en terecht, als je het mij vraagt) als winnaar uit de bus met 90 stemmen tegenover 14 voor mij. Geen twijfel over mogelijk dus 😉 Maar goed, haar pompoen crumble zag er dan ook heerlijk uit! 

Battle 4: Extreme Make-Up? 

De komende week gaan Charlotte en ik in het geheim hard werken aan een compleet andere make-up look dan we normaal dragen. Ik weet nog helemaal niet hoe het eruit moet komen te zien, dus zal wel lekker gaan zoeken op Pinterest

Hier vind je Charlottes uitvoering van de tweede battle

Wil je stemmen? Klik dan hier voor de poll op Facebook of laat een berichtje achter onder de blog! 

Liefs, 
Merel

In deze serie verschenen:
Project Blog Battle: Lotus Writings vs …
Battle 1: Fotografeer een originele optische illusie
Battle 2: Maak een lekker winters gerecht
Battle 3: Shop een complete outfit onder de € 25,00
Battle 4: Out of the box make-up
Battle 5: Bedenk een leuke Sinterklaas DIY
Battle 6: Verzin een tof kerstkapsel

Author: Merel

Merel (38) is zeven jaar samen met Ro, haar grote liefde, en eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2013 studeerde ze af als historica, drie jaar later startte ze een goedlopende mamablog: Lotus Writings. Voor nuchtere ouders die houden van hun kinderen, maar ook (steeds meer) van zichzelf. Die weten dat je best doen soms belangrijker is dan de uitkomst.

2 Replies to “Battle 3 | Shop een complete outfit onder de € 25,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *