Shoptip | Baby’s Eerste Dagboek van Sophie de Giraf

Misschien heb je op Facebook al gelezen dat ik inmiddels 500 volgers heb op mijn Facebook account. Zonder dat aantal te veel te willen bejubelen, is het natuurlijk wel een goede reden voor een leuke winactie. Om mijn persoonlijke mijlpaal te vieren, geef ik een heel bijzonder boek weg: Baby’s Eerste Dagboek van Sophie de Giraf. Meer weten?

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. DE WINNAAR(S) HEBBEN HUN PRIJS ONTVANGEN.

Waarom ik fan ben van Sophie de Giraf

Dat de bekendste giraffe van Nederland dezelfde naam heeft als mijn zusje, maakt haar voor mij nog leuker. Vanaf het moment dat we onze eerste bijtring kregen, ben ik fan. Waarom?

 • De bijtspeeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke rubber en daarmee vrij van schadelijke stoffen
 • Esthetisch gezien mooi speelgoed: de zachte kleuren passen perfect in elk interieur
 • Zacht maar stevig materiaal, waardoor je kindje urenlang speelplezier heeft

Meer dan bijtspeeltjes alleen

Sophie de Giraf heeft na vijftig jaar een uitgebreid assortiment. Naast het bekende bijtspeelgoed kan je ook milestone cards kopen, badspeelgoed, bestek, schattige speentjes en verschillende boekjes. Voor slechts € 7,50 heb je een geweldig kraamcadeau. En je kan alle kanten op: kartonnen boekjes, voelboekjes en sinds kort (speciaal voor de ouders) het fotoalbum van Sophie de Giraf en Baby’s Eerste Dagboek.

Sophie de Giraf

Baby’s Eerste Dagboek van Sophie de Giraf

Uitgevoerd in mint met witte stippen is dit Eerste Dagboek geschikt voor jongens én meisjes. Een magnetische Sophie houdt het boekje stevig dicht en zorgt ervoor dat eventuele losse foto’s en papiertjes niet uit je boek vallen. De vragen zijn ingedeeld aan de hand van twaalf categorieën: van emoties tot de eerste volle luier en de mijlpalen die je zal gaan meemaken. Het leukste van dit dagboek vind ik de uitgebreide hoeveelheid vragen. Zo kan je al die bijzondere momenten onthouden en nog eens teruglezen.

Win je helaas niet óf kan je niet wachten? Koop dan hier je eigen Dagboek voor € 14,99.

Exclusief distributeur: Kleine Giraf

Webwinkel Kleine Giraf is exclusief distributeur van Sophie de Giraf. Alle aankopen die je bij deze winkel doet, zijn gegarandeerd vrij zijn van PVC, BPA en ftalaten. Bovendien controleert het bedrijf ze of de producten wel worden gemaakt onder eerlijke omstandigheden en de productieprocessen duurzaam zijn. Behalve Sophie de Giraf vind je hier ook Lulujo, Zoocchini, Je porte mon Bébé, Miniroom, Pacapod, Natursutten, Pura en Squiz.

Tip: vergeet niet te kijken bij de sale

Voorwaarden winactie dagboek Sophie de Giraf

Wil je ook kans maken op Baby’s Eerste Dagboek? Lees dan hier hoe je kunt meedoen:

 1. Reageer onder deze blog óf het originele bericht op Facebook dat je meedoet.
 2. Like mijn Facebookpagina (als je dat nog niet deed natuurlijk)
 3. Like de Facebookpagina van Kleine Giraf (als je dat nog niet deed)
 4. Tag via Facebook vrienden of vriendinnen die je ook zo’n fantastisch dagboek gunt!
 5. De winactie loopt t/m zondag 23 april 2017
 6. Optioneel: als je het leuk vindt om me te volgen op Instagram, wees dan vooral welkom! Het geeft je geen extra winkans, maar wel een kijkje in ons leven en veel leuke quotes over ouderschap.

Veel succes allemaal!

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

20 Replies to “Shoptip | Baby’s Eerste Dagboek van Sophie de Giraf

 1. Mijn zus zou hier graag alles van haar dochtertje Tess in schrijven. Nu staat alles nog in een schrift, maar ze is dol op op Sophie 😀 ik zou dit voor haar eerste verjaardag willen geven zodat mijn zus het in kan vullen 😀

 2. Erg leuk! Die had ik zelf ook wel willen hebben 😉 maar dat is een beetje te laat. Doe nu graag mee voor een vriendin, iemand verassen is ook altijd leuk!

 3. Leuk boek! Ik heb er een van Kikker. Mijn zoontje is al 10. Dus zo’n boek is een beetje overbodig haha. Zo’n boek is trouwens wel heel erg leuk om bij te houden. Veel succes met de winactie.
  Rosita onlangs geplaatst…Mijn Stom! lijstjeMy Profile

 4. Ik vind Sophia de Giraf ook zo schattig! Wat leuk om een eerste babydagboek weg te geven. Er gebeurt zoveel in het eerste jaar dat het goed is om het op te schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge