babycadeauset zeeman

Shoptip | Babycadeauset van Zeeman voor slechts € 7,99

BABYCADEAUSET ZEEMAN – Een zwangere zus, collega of vriendin? Verras haar eens met de 3-delige babycadeauset van Zeeman. Dit setje bestaande uit een romper, muts en broekje is vanaf nu verkrijgbaar in de Zeeman winkels voor maar € 7,99.

Newborn babycadeauset Zeeman

Ga je voor trendy zwart/wit of toch liever voor grijs? De newborn cadeauset is verkrijgbaar in drie leuke uitvoeringen. Uitgevoerd in unisex kleuren waardoor ze ideaal zijn voor wanneer het geslacht nog niet bekend is.  De setjes zijn mooi verpakt in een cadeaudoos en daardoor bij uitstek geschikt als kraamcadeau of als cadeau tijdens een zwangerschap.

First Essentials

Ook aan de first essentials heeft Zeeman gedacht. In dezelfde serie als het cadeausetje kun je er terecht voor heel veel praktische items voor de babyuitzet. Allemaal uitgevoerd in zwart/wit & grijs. Een hele fijne basis om eventueel verder uit te breiden met een kleur naar keuze.
babycadeauset
Deze collectie met baby musthaves is exclusief verkrijgbaar in de XL winkels van Zeeman en bevat fijne, XL hydrofiel luiers (120×120) en hydrofiel washandjes. Die mogen natuurlijk niet ontbreken in de commode. Verder zijn in deze collectie verkrijgbaar een mooi boxkleed en voedingskussen met hoes. En in het schattige badjasje met berenprint blijft je kleintje heerlijk warm na het badderen of tijdens een bezoek aan het consultatiebureau.

Maak je babyuitzet compleet bij Zeeman

Om de uitzet helemaal compleet te maken heeft Zeeman in de XL winkels ook een doosje voor natte doekjes en een potje in het assortiment.
De newborn cadeauset en de accessoires zijn nu verkrijgbaar in de Zeeman winkels.
Wist jij al dat Zeeman zulke leuke artikelen heeft voor baby’s?

De foto’s bij dit persbericht mogen in geen geval zonder toestemming gekopieerd of gedupliceerd worden.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

3 Replies to “Shoptip | Babycadeauset van Zeeman voor slechts € 7,99

  1. Ik heb pas toevallig een super leuke kersttrui gekocht voor maar €3,99! Niet eens een foute, maar echt een leuke ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge