1000 blogs? Tijd voor een winweek op Lotus Writings!

Volgende week vier ik samen met jullie dat ik inmiddels alweer 1000 blogs heb geschreven. Dat zijn er duizend meer dan ik twee jaar geleden had verwacht. Ik vond inspiratie vinden namelijk een complete ramp en had constant het gevoel dat ik niks boeiends te melden had. Maar vanaf het moment dat ik de knop wist om te zetten, kwam ik op dreef. Zo op dreef dat ik dus ruim een miljoen woorden heb geschreven op Lotus Writings.

Bedankt – Shutterstock

First of all, I would like to thank…

Het is een beetje Oscar-ish, maar ik vind dit een mooi moment om de mensen te bedanken die me steunden en dat zetje in de rug gaven wanneer nodig.

Ro

‘Ik zou je echt niet steunen als je onzin schreef of geen talent had in mijn ogen, dat weet je toch?’ Hij heeft het me meerdere keren moeten zeggen, tot ik er zelf ook in ging geloven. Ik kon dit. En misschien zou niemand het lezen, wie weet vond iedereen het onzin, maar ik wilde niet op mijn tachtigste terugkijken en balen dat ik nooit mijn droom had geprobeerd te volgen. Hij leest bijna elke blog en denkt mee als ik hem voor de zoveelste keer iets vraag. Ik kan je niet genoeg bedanken, dus bij deze nog een keer!

Mijn naaste familie en vrienden

Zelfs mijn opa van 91 is geabonneerd op mijn blog. Zonder familie ben je nergens, is mijn mening. Ze zijn je klankbord, kunnen je hard uitlachen als je het hebt over ‘gewone mensen’ – omdat je bijna alleen nog maar met bloggers praat – en steunen je op momenten dat je even niet goed weet welke kant je precies op moet. Dat geldt ook voor mijn naaste vrienden (en hun ouders) die oprecht interesse tonen in wat ik doe. Het is immers nogal een vaag gebied, dat hele bloggen, en dat interesseert niet iedereen. Maar als ze wel doorvragen, ook omdat ze gewoon willen weten hoe het met jou gaat, dan is dat echt heel fijn. Dus dank jullie wel!

Lezers van het eerste uur

Een van hen is Michelle. Zij las me al op Hyves en hoewel ze dat niet weet, is ze één van de mensen die me stimuleerden om toch weer te gaan schrijven. En dan is er nog Kim, die me een paar keer behoedde voor lelijke spelfouten, Angélika die inmiddels zelf ook schrijft, en een heleboel mensen die ik nu niet noem, maar zonder wie ik nooit was gekomen waar ik nu ben.

Andere bloggers

We spreken elkaar eigenlijk dagelijks. Soms over onze blogs, inhoudelijk over hoe je die ene review het best kan aanpakken, maar ook heel persoonlijk. We gingen een weekendje weg met elkaar en leerden elkaar in een paar dagen zo goed kennen. Iets dat faliekant mis had kunnen gaan met vrouwen die doorgaans beter op kunnen schieten met mannen, bleek een groot succes. Maar naast het vaste groepje zijn er nog een aantal met wie ik leuk contact heb dankzij Facebook of evenementen.

Jij

De lezer die hier nu is, af en toe komt of regelmatig meeleest, dank je wel! Want zonder lezers schrijf je toch een beetje in het niets. Voor jullie organiseer ik deze winweek.

Doe jij mee? – Shutterstock

Winweek

Wat kunnen jullie verwachten?

Ik ga nog niet alles verklappen, maar de doordeweekse dagen zijn opgedeeld in onze favorieten. Dus je krijgt op maandag Merels favorites, op dinsdag die van Ro, woensdag June, donderdag Rose en vrijdag May. Elke dag maak je dus kans op hele leuke, maar ook heel uiteenlopende prijzen. Doe je mee?

Voorwaarden

  1. Laat onder ieder item dat je zou willen winnen een reactie achter
  2. Like mijn Facebookpagina en die van het bedrijf dat de prijs beschikbaar stelt. Waarom vraag ik dat? Omdat ik op die manier nog vaker leuke winacties kan organiseren voor jullie en het bedrijf kan je op die manier een stukje waardering geven. Ik vind het daarnaast ook leuk om nieuwe volgers te verwelkomen op Instagram (@lotus_writings)
  3. Ik zou het heel leuk vinden als je anderen tagt onder het bericht op Facebook en wijst op de prijs. Als zij ook mijn pagina liken dan krijg je deze week van mij een extra kans.

Hoe verloot ik de prijzen?

Voor elke prijs staat een week. Na die week voer ik alle namen van Facebook en onder de blogs in op naamloten.nl en klik dan op ‘start het loten’. Van de winnaar maak ik een printscreen, ik neem contact op per mail en zorg op die manier dat de prijs zo snel mogelijk bij je terecht komt.

Doe jij mee met de winweek?

Stapel cadeaus – Shutterstock

About Merel

Merel is eigenaresse en hoofdredactrice van het veelgelezen mama- en lifestylemagazine Lotus Writings. Dol op (iets te veel) snoepen, muziek uit 'haar' tijd en haar passie schrijven, maar het allermeest op Ro en hun drie temperamentvolle dochters June (13), Rose (5) en May (4).

24 thoughts on “1000 blogs? Tijd voor een winweek op Lotus Writings!

  1. Proficiat! Dat zijn al heel wat blogs. Ik ben vaak een ‘stille lezer’: reageer niet vaak ivm gebrek aan tijd, maar lees wel regelmatig. Dus ook namens alle stille lezers zou ik willen zeggen: bedankt en op naar de volgende 1000! 😉

  2. Leuk Merel, ik zit op 911 en zat ook al te denken aan een winweek of speciale actie met de 1000e publicatie. Maar goed, ik ben er pas over een dag of 90 dus 3 maanden 🙂 Dan ben ik geen copycat meer toch? Gefeliciteerd en ik ben benieuwd wat je allemaal voor ons in petto hebt.

Laat me weten wat jij hiervan vindt!

%d bloggers liken dit:

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten