Home » Persoonlijke ontwikkeling » Privé » 10 things that make me happy tag

10 things that make me happy tag

De 10 things that make me happy tag draait om, zoals de titel al verraad, 10 dingen die je gelukkig maken. Heel vrolijk en positief dus! Vul jij hem ook in?

10 things that make me happy tag

Na mijn klaagblog van gisteren kan dit natuurlijk niet achterblijven: een lijstje met tien dingen waarvan ik juist heel vrolijk kan worden, oftewel een heuse 10 things that make me happy tag. En 10 things that make me happy zijn er meer dan genoeg! Mede in vervolg daarop bedacht ik ooit de Geluksmomenten tag (die weliswaar best wat werk vergt, maar zo fijn is om te doen: je wordt er echt vrolijk van)

10 things that make me happy

Ro en de kinderen

Lijkt me logisch! Daarna komen andere familieleden en goede vrienden.

Zwangerschapsaankondigingen en pasgeboren baby’s

Ik ben tegen alle voornemens in ook zo’n mens geworden dat begint te kirren zodra iemand aankondigt in verwachting te zijn. Sorry! Maar vind het zo mooi allemaal, nieuw leven en blije aanstaande ouders! En een fijne bijkomstigheid vind ik toch dat het je vriendschap een andere dimensie geeft. Niet per se beter, maar wel anders.

Cadeautjes

Waar je me echt blij mee kan maken? Een cadeautje dat met liefde is gemaakt of uitgezocht. Iets dat ik altijd al had willen hebben – zelfs als ik het niet wist.

Liefde

I’m a sucker for love – een zin die vaak bezongen en gerapt is. Gaat zeker voor mij op! Het is dé reden waarom ik al in tranen uitbarst bij de begintune van All you need is love. Nou ja, beetje overdreven, maar ik kan oprecht heel erg blij worden wanneer ik mensen zie die overlopen van de liefde voor elkaar en/of hun kinderen. Bruiloften staan trouwens ook gelijk aan huilen van ontroering. De blik van de bruidegom zodra hij zijn aanstaande ziet… Priceless!

Zo’n dag dat alles lukt

Dat je in de ochtend glimlachend opstaat, je huis spic en span is, de kinderen zich voorbeeldig gedragen – zelfs tijdens het bakken van appeltaart, dat ze elkaar de tent niet uitvechten – op straat iedereen is even gezellig, aardig en complimenteus en de zon schijnt… De pareltjes in je bestaan!

De zon

Heerlijk! In de tuin zitten lezen terwijl de zonnestralen je gezicht verwarmen, lekker op het strand wandelen in de branding om af te koelen, een wereld vol sneeuw maar mét zon – heerlijk!

Gezelligheid met vrienden

Regelmatig organiseren we een spelletjesavond. Perfect is Jongens tegen de meisjes. We zijn allemaal redelijk competitief en dat spel versterkt ons fanatieke gedrag enorm! Hilarisch 😀 Ook lol gegarandeerd: Party & Co (vooral Show & Co is geweldig), 30 Seconds en Risk. Vooral als ik win natuurlijk.

Ijskoud bier op een zomers terras

Of wijn, maakt mij het uit! Door de borstvoeding drink ik nauwelijks alcohol en mis het niet direct, maar kijk hier wel naar uit!

Lente

Ik vulde hier laatst de Lentekriebels Tag over in. Het mooist vind ik de allereerste lentedag waarop je zonder jas rondloopt. En dat je dan zo’n moedereend voorbij ziet komen met allemaal pluizenbolletjes er achteraan. Of de eerste lammetjes in de wei, krokussen en narcissen die openbloeien en mensen die gewoon een stuk vrolijker zijn dan tijdens de winter.

Lekker eten

Heerlijk! Pasta met rode saus of spinazie en spekjes, pannenkoeken, pizza, patat… Wat dat betreft ben ik eigenlijk net een kind.

Wat maakt jou intens gelukkig?

Volg je Lotus Writings al op Pinterest?

De foto bij dit blog is afkomstig van Shutterstock

Merel

Merel (39) is eindeloos trots op haar vier dochters en zoon: June, Rose, May, Nova* (2020) en zoon Sean. Ze is gek op Van Dobben kroketten en chocola en daardoor eeuwig aan de lijn. In 2015 startte ze een goedlopende lifestyleblog: Lotus Writings voor dertigplussers: boordevol handige tips en nuchtere ervaringsverhalen met humor.

Een gedachte over “10 things that make me happy tag”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven

Welkom op Lotus Writings! Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruiken van cookies. In de footer van deze website vind je mijn privacyverklaring. Hierin leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel op Lotuswritings.nl en wat ik hiermee doe. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten