batboy krystle

De zomer van… Krystle (Batboy.nl): over frikandellenland en lekker veel ijs

In ‘de zomer van…’ vertelt een blogger hoe hij of zij deze zomer gaat invullen. Vandaag vertelt Krystle van Batboy.nl. Ze koelt deze zomer het liefst af met een lekker ijsje en vindt dat de beste stranden toch wel in Frankrijk zitten. Lees je mee? 

De zomer van… Krystle

1. Wie ben je en waar ben je online te vinden?

Mijn naam is Krystle, moeder van 3 jongens en blogger op Batboy.nl.

Batboy online

Blog
Facebook

2. Hoe breng jij deze zomer door?

Sinds dat wij kinderen hebben zijn wij eigenlijk nog niet echt op vakantie geweest. Mijn man wil graag op een camping staan, maar ik ben niet echt een camping persoon. Het liefst zit ik in een huisje, maar voor de kinderen is het in een tent of caravan natuurlijk wel erg spannend! De jongste is nu 1 jaar en dan zit ik toch liever in een huisje, want een caravan lijkt mij gewoon niet handig. We hebben nog geen echte plannen, maar zou graag naar Frankrijk of Spanje willen. Wij zijn onlangs een lang weekend naar Ponypark City geweest en dat was echt heerlijk genieten! Voor dit jaar hebben wij verder niks besproken meestal gaan we dan dagjes uit.

3. Beschrijf je favoriete zomerdag

Heerlijk zonnetje; niet te warm en een zuchtje wind. Gezellig met het gezin een dagje weg en veel ijsjes eten. Of heerlijk genieten in de tuin met natuurlijk het zwembad. Die zetten we dan onderaan de glijbaan en roetsjen we van ervan af!

4. Wat is volgens jou de beste vakantiebestemming?

Ergens waar de kinderen zich kunnen vermaken en dat kan natuurlijk overal zijn. Persoonlijk zou ik er voor kiezen om naar een ander land te gaan zoals Frankrijk. Ik heb iets met Frankrijk en dat is ook nog te doen met de auto. Heerlijk langs het strand mooie schelpen zoeken en een duik nemen in de zee.

5. Welke zonnebrandcrème gebruik je?

Wij gebruiken zonnebrandcrème van Drs. Leenarts.

6. Waar zit het beste strand?

Wij zijn vroeger altijd naar Spanje en Frankrijk geweest. Met mijn ervaring van toen zou ik voor Frankrijk gaan.

7. Wat is volgens jou de beste manier om af te koelen?

Heerlijk pootje baden onder een parasol en in mijn andere (twee) hand(en) ijs(jes).

8. Hou je vakantie van het bloggen of loopt dat de hele zomer door?

Als we van huis weg zijn ga ik niet bloggen, maar als we gewoon thuis zijn ga ik lekker schrijven.

9. Waar moeten we deze zomer zeker naartoe?

Wij zijn echt van de parken. Ponypark City, Drouwenerzand (Frikandellenland), Kabouterland, Sprookjeshof heerlijk wanneer je een dagje weg wilt!

10. Wat is je allerbeste herinnering aan de zomer?

Elke dag buiten leven. ’s Morgens heerlijk buiten ontbijten. Broodjes gezond voor de lunch en ’s avonds uiteten of BBQ. Gewoon de hele dag buiten zijn en geen tv. Zo blijft de woonkamer ook nog eens netjes en schoon 😉.

11. Als ik zeg zomer, zeg jij?

IJSJES! En water, want dat is natuurlijk ook heerlijk verkoelend!

Wat is jouw beste herinnering aan de zomer?
En volg je Batboy al?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

2 Replies to “De zomer van… Krystle (Batboy.nl): over frikandellenland en lekker veel ijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge