siliconen ketting

WINACTIE! Kleurrijke, siliconen ketting van Mimibeads

Eén van de mooiste dingen van het bloggen vind ik dat ik in contact kom met bijzondere mensen. Lezeressen en soms ook ondernemers. Jacqueline Looijenga, eigenaresse van Mimibeads, is zo iemand. Ze stelde een samenwerking voor en bij het zien van de prachtige siliconen kettingen die ze maakt, was ik gelijk enthousiast. Ik mag van haar een lezer(es) blij maken met een siliconen ketting. Waarom deze kettingen zo fijn zijn voor kinderen en hoe je kan meedoen, lees je natuurlijk in deze blog. 

Siliconen ketting

Een mooie ketting met siliconen kralen stond eigenlijk al vrij lang op mijn verlanglijstje. Maar zoals vaker met sommige dingen: het kwam er niet van me echt eens goed te verdiepen in deze sieraden. Per toeval kwam ik naar aanleiding van mijn blog over accessoires voor jongens in contact met Jacqueline Looijenga van Mimibeads. Zij stelde voor een ketting te maken voor May en er één beschikbaar te stellen voor een winactie. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Ze maakt echt prachtige kettingen en, als gezegd, deze stond al lang op mijn lijstje.

Voorbeelden van kettingen van Mimibeads

Meisje-meisje

May is echt een poppetje om te zien. En anders dan haar wat wildere zus Rose kan ze echt heel meisjesachtig doen. Ze vindt make-up fascinerend en speelt graag met de kwasten, ze is heel petit en wanneer ze begint te knipperen met haar grote ogen, smelten zelfs de stoerste mannen. Kortom, dat Jacqueline ons verraste met een wit-roze ketting was echt een schot in de roos! Trots paradeerde ze door de huiskamer met haar nieuwe ketting en wilde hem niet afdoen.

Waarom een siliconen (bijt)ketting?

Waar baby’s het bij doorkomende tandjes heerlijk vinden om op de kralen te knauwen, houden grotere kinderen van het spelen met de kralen. Ze kauwen erop of sabbelen, of laten ze lekker door hun handen rollen. Ook speelt mee dat ze het op latere leeftijd heerlijk vinden om net als papa of mama te zijn. Met ketting dus. Daarbij is het fijn om te weten dat siliconen vrij zijn van BPA, ftalaten en andere schadelijke chemische stoffen. Niet alleen leuk, maar dus ook veilig. Al moet je natuurlijk, zoals bij iedere kralenketting, altijd toezicht blijven houden! 

Over Mimibeads

Jacqueline Looijen maakt al langer siliconen speenkettingen en bijtringen voor baby’s, maar ze wilde ook wel eens iets leuks maken voor haar driejarige dochter. ‘En wat is er nou leuker dan een vrolijke ketting? Siliconen zijn veilig, supersterk en gemakkelijk schoon te maken onder de kraan. Allemaal eigenschappen die ik bij kleine kinderen vind passen. Zo ontstond dus het idee van een kinderketting, die natuurlijk zowel voor jongens als meisjes geschikt is.’ Persoonlijk vind ik het ook fijn dat de ketting een handige, veilige sluiting heeft.

Winactie: een siliconen ketting van Mimibeads (j/m)!

Wil jij ook graag een siliconen ketting van Mimibeads winnen?

Voorwaarden winactie

  1. Laat in een reactie achter of je graag een ketting zou willen winnen voor je zoon of dochter
  2. Like mijn Facebookpagina en die van Mimibeads
  3. Sharing is caring 😉 Deel het bericht en misschien ken je nog anderen die graag zo’n prachtige ketting zouden willen winnen? Tag ze dan onder mijn bericht via Facebook en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!
In welke kleur zou jij wel zo’n siliconen ketting willen winnen?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

10 Replies to “WINACTIE! Kleurrijke, siliconen ketting van Mimibeads

  1. Gaaaf voor mijn nichtje Merel! De ketting zou haar heel gaaf staan en dan kan ze ook lekker kauwen! Een ketting met paarse kraaltjes staat het mooiste bij haar rode haren

  2. Dit lijkt me ideaal voor mijn dochtertje. De kleur (licht) roze is haar favoriet. Ik denk dat een sterketting met de twee lichtere kleuren roze en de kleuren wit en lila haar erg zullen bekoren 😉

  3. Wat een ontzettend leuke kettingen. Ik zag ze van de week volgens mij ook al op je instagram voorbijkomen. Ja ik doe heel graag mee! Min dochtertje is gek op sieraden. Ze heeft er alleen nog niet zoveel dus pikt ze altijd mijn dure armbanden en kettingen dit zou echt een uitkomst zijn haha. De ketting met ster is haar favoriet.
    Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. #31My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge