hoesjes-outlet

Shoptip | € 20,00 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet én inspiratie voor je Huawei

Vorige week vertelde ik het al: omdat Lotus Writings de 1000 blogs heeft gehaald, ben ik meerdere samenwerkingen aangegaan om jullie te kunnen trakteren tijdens deze winweek. Vanaf vandaag stelt Hoesjes-Outlet € 20,00 shoptegoed beschikbaar voor de gelukkige winnaar! Zodat die net als onze oudste dochter op zoek kan gaan naar mooie nieuwe hoesjes. 

June’s favorite: smartphonehoesjes

Sinds June een smartphone heeft, fantaseert ze al over haar toekomstige mobieltje. Zal ze gaan voor een Samsung, iPhone of Huawei? En wat voor hoesje moet daarbij? Soms kijkt ze weleens op internet hoe duur dat allemaal is, zodat ze een beetje een beeld heeft voor welk bedrag ze moet sparen met haar heitjes voor karweitjes. Zo’n hoesje kan ze eventueel van ons krijgen, zeker omdat ik al eerder zag bij Hoesjes-Outlet wat je tegenwoordig allemaal kan kopen.

Inspiratie voor je Huawei

Dit Chinese merk doet inmiddels qua populariteit niet meer onder voor de Samsungs en iPhones. Daar speelt Hoesjes-Outlet heel handig op in met hun ruime aanbod.

Telefoonhoesjes voor de nieuwste Huaweis

Cases voor de Huawei P10

Mijn oog viel meteen op deze booklets, die je bovendien horizontaal kan neerzetten. Ideaal, toch? Extra handig voor pubers die eindeloos YouTube filmpjes willen kijken 😉

Cases voor de Huawei P10 Lite

Mijn favorieten zijn deze twee bookcases en één softcase met veren. Zoals ik vorige keer ook al schreef hou ik gewoon van die veertjes en Ibiza-achtige stijl. Beetje dromerig en helemaal van nu!

Waar ik persoonlijk ook heel erg van hou, is de Aziatische/mandalastijl. Sowieso in dit geval omdat er veel blauw en roze in zit (mijn lievelingskleuren), maar ook door de vormen. Heel fijn is dat je in de bookcases ook je pasjes kwijt kan. Zo hoef je niets meer thuis te vergeten (handig, aangezien June ietwat van mijn slordige genen heeft meegekregen).

Hoesjes-Outlet

De Rotterdamse Hoesjes Outlet is een succesvolle online web-shop waar je een onderscheidende smartphonehoesjes kunt kopen. Service en snelle levering staan hoog in het vaandel. Ik heb al meerdere keren contact gehad per e-mail met de klantenservice en zonder uitzondering verliep dat heel soepel. Ik ben dan ook heel blij dat ze deze samenwerking met me aangingen en ik één van jullie heel blij mag maken.

Voorwaarden winactie

 1. Laat in een reactie achter dat je meedoet
 2. Like mijn Facebookpagina en die van Hoesjes-Outlet natuurlijk ook, zodat je altijd op de hoogte blijft van de leukste nieuwe telefoonhoesjes
 3. Optioneel: tag anderen die ook wel toe zijn aan een nieuw hoesje en dit shoptegoed dus kunnen gebruiken en/of deel het bericht 🙂
Wat is jouw favoriete hoesje?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

12 Replies to “Shoptip | € 20,00 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet én inspiratie voor je Huawei

 1. mijn vrouwtje kan wel een nieuw hoesje gebruiken en denk dat ze kiest voor de mandelastijl omdat ze daar ook haar kaartjes in kwijt kan

 2. doe graag mee voor mijn dochter die een nieuw hoesje kan gebruiken, hoesje mandelastijl is ook handig omdat je er je kaartjes in kwijt kan

 3. Ik doe graag mee
  Voor een hoesje met leuke tekst mijn mobiel heeft nog steeds geen hoesje en is ondanks dat hij af en toe valt nog steeds heel maar eens zal de eerste keer zijn dat hij stuk gaat

 4. Dat zou leuk zijn voor mijn dochter en.mij! We hebben nog geen leuk hoesje voor onze nieuwe telefoons. Dus dat zou leuk zijn om shoptegoed te winnen!

 5. Mijn telefoon geeft bijna de geest, dus ik moet binnenkort een nieuwe… Dan komt zo’n gaaf nieuw hoesje wel van pas!

 6. Zelf heb ik net een nieuw hoesje maar mijn vriend en moeder zouden er ook wel eentje willen, daarom probeer ik het een voor hen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge