Wat als je moet kiezen

Wat als je moet kiezen TAG: schoenen of blote voeten?

Wat als je moet kiezen tag

Via deze Wat als je moet kiezen tag, bedacht doorΒ Tips voor papa’s, leren jullie mij een beetje beter kennen. De essentie is vrij duidelijk: elke vraag is een ‘wat als je moet kiezen’ vraag. Lees je mee?

Wat als je moet kiezen tag Q&A

Vakantie in buitenland of eigen land?

Vroeger zat ik het liefst in een zonnig oord, maar nu we drie kinderen hebben, kies ik liever voor de laatste optie. Lijkt me vooral veel gedoe om de hele mikmak mee te sjouwen. Laat staan op de bestemming zelf: je komt waarschijnlijk ogen te kort met een peuter en baby die langzamerhand steeds verder gaat in haar ontdekkingsreizen. Waarschijnlijk kost het je achteraf nog een paar weken om daarvan bij te komen. Nee, dan liever in Nederland, thuis of in een bungalow.

Was in de droger of aan een rek?

Heeft beide voordelen. Door je beddengoed buiten te laten hangen, is het ’s avonds extra fris. Maar t-shirts en hemdjes doe ik veel liever in de droger; scheelt een strijkbeurt. Met drie grootverbruikers van kleding is dat geen overbodige luxe.

Tattoos of piercings?

Inmiddels ben ik vrij beschaafd: de bovenkant van mijn oor en neus zijn gepiercet. Daarnaast draag ik alleen in mijn onderste gaatjes (had er ooit drie) nog oorbellen en staan vlakbij mijn hart twee Japanse tekens getattoeerd: de naam van onze oudste met daaronder het teken voor liefde. Ik zou graag meer willen, maar moet nog even sparen.

Bier/wijn of whiskey?

Drink het alledrie even niet. Zolang ik borstvoeding geef, geen alcohol voor mij. Maar ’s zomers een ijskoud biertje kan heerlijk zijn. Ook Southern Comfort met 7up (ongetwijfeld vloeken in de kerk van whiskey-drinkers) is echt een aanrader!

Schoenen of blote voeten?

Hoewel ik die van een ander niet perse graag zie, loop ik het liefst op blote voeten. Ook heerlijk op het strand in de branding!

Bungeejumpen of parachutespringen?

Geen van beide, ik heb onwijze hoogtevrees en moet er niet aan denken om die sprong te maken. Indoor skydiven is trouwens wel fantastisch, een aanrader voor iedereen die het vliegtuig niet uitdurft!

Vul jij de Wat als je moet kiezen tag ook in?
Vergeet dan niet te linken naar Niels πŸ˜‰

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

6 Replies to “Wat als je moet kiezen TAG: schoenen of blote voeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge