Swiss sense dekbedovertrek

Breng het hotelgevoel in je slaapkamer met een Swiss Sense dekbedovertrek

Laatst wonnen we bij Tips voor papa’s een Swiss Sense dekbedovertrek. In deze review vertel ik je hoe het bevalt en waarom het extra fijn is om een kwalitatief goed dekbed te hebben!

Tijd voor een verbeterde slaapplek

Toen Ro en ik gingen samenwonen, kozen we ervoor mijn oude bed mee te nemen. Lag prima, maar met veertig centimeter hoogte bleek het niet bestand tegen mij in zwangere toestand. Ik voelde me elke ochtend als een potvis die wordt teruggeduwd naar de Noordzee. Bovendien was ik topzwaar en het matras niet goed meer. Ro zag het een tijdje aan, tot hij er genoeg van had. ‘Laten we gewoon investeren in een nieuw bed. Een fatsoenlijke, waarbij je níet vergaat van de rugpijn als je opstaat.’ Hij had gelijk wist ik, hoewel ik eigenlijk liever geen grote uitgaven deed, moest dat nieuwe bed er komen. Tijd dus voor een betere slaapplek!

Lees ook: Gevolgen van slaaptekort in de praktijk

Zoektocht duurde kort

Het belangrijkste argument dat voor mij de doorslag gaf, was dat goed slapen ontzettend belangrijk is als je kinderen hebt. Zeker wanneer je het maandenlang moet doen met een paar uurtjes per nacht. Gelukkig waren we het snel met elkaar eens. Bij Ikea vonden we een bed dat niet alleen naar onze smaak was, maar ook verstelbaar op drie hoogten. Bij Beter Bed haalden we vervolgens een nieuw matras en met een totale beslissingsradius van zo’n vijftien minuten hadden we een compleet nieuwe slaapplek samengesteld.

Geen klossen

Dankzij het mechanisme dat ervoor zorgt dat ons bed in hoogte verstelbaar is, hoefden we geen klossen te huren. Alhoewel het eigenlijk niet veel uitmaakte: 90 centimeter betekent bijna een onmogelijkheid om je bed nog in te komen. Omdat ik ieder jaar naar het kraamzorghotel was gegaan na de bevalling, wist ik niet dat je bijna een keukentrap nodig had om je bed in te komen. Gelukkig was het maar voor een paar weken! En het belangrijkste van alles: lekker ligt hij sowieso.

Nieuw dekbedovertrek

Ik geef mijn geld eigenlijk liever aan andere dingen uit dan een dekbedovertrek, vooral omdat ik ze best prijzig vind. Neemt dus niet weg dat ik ontzettend geniet wanneer we een nieuw exemplaar hebben! Daarom was ik heel blij dat we laatst een nieuw exemplaar wonnen bij Tips voor Papa’s. Een Swiss Sense dekbedovertrek nog wel!

Swiss Sense dekbedovertrek

Het gewonnen Swiss Sense dekbedovertrek komt uit de collectie Dixxius. We kozen voor de kleur Creamy Cotton: een kleur die zich ophoudt tussen gebroken wit en beige. Omdat onze slaapkamer gedeeltelijk zeeblauw is en dit een beetje zandkleurig, vonden we het een mooie combinatie.

De kwaliteit is duidelijk voelbaar: zwaarder katoen, dat je echt dat luxe gevoel van een hotel geeft. De kussenslopen zijn groter dan onze kussens. Om dit een beetje te compenseren, sla ik de slopen om het kussen heen. Hierdoor valt het minder op en heb je hier ook geen last van. De kleur staat mooi bij de kamer. Kortom, we zijn ontzettend blij met ons nieuwe Swiss Sense dekbedovertrek en we gaan het merk zeker in gedachten houden wanneer we weer een nieuw overtrek moeten kopen.

Hoe zorg jij ervoor dat je slaapplek extra comfortabel is?

De foto bij dit blog is afkomstig van Shutterstock

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

6 Replies to “Breng het hotelgevoel in je slaapkamer met een Swiss Sense dekbedovertrek

  1. Wij hebben sinds kort nieuwe matrassen èn kussens. Het slaapt zó fijn, heerlijk. Ik heb nu geen last meer van nek en rug en word uitgerust wakker.

    1. Klinkt goed. Heb je die kussens in een speciaalzaak gekocht? Eigenlijk zouden we dat ook wel moeten hebben hier…

  2. Wij zijn er ook achter gekomen dat een goed bed inderdaad heel belangrijk is. We slapen echt stukken beter nu! En leuk om te horen dat je blij bent met je nieuwe dekbedovertrek; geniet ervan!

    1. Scheelt een hoop he? Ook overdag, je hebt zoveel meer energie, geduld en zin om erop uit te gaan. Voor iedereen voordelig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge