Squiz

Squiz knijpzakjes: herbruikbaar én altijd verse hapjes – review!

Squiz knijpzakjes

Knijpfruitjes zijn handig, maar natuurlijk niet de gezondste keus voor je kleintje. Aan de andere kant is het ook niet altijd ideaal om bord en lepel mee te nemen. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een heel handige oplossing: Squiz! Deze knijpzakjes zijn namelijk niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook goed voor het milieu. Hoe dat zit, kun je hieronder lezen! (En voor de liefhebber: deze hele week maak je kans op een 3-pack Squiz, lees onderaan wat je daarvoor moet doen)

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. DE WINNAAR(S) HEBBEN HUN PRIJS ONTVANGEN.

Altijd en overal verse groente- en fruithapjes

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vond het eigenlijk best een gedoe om altijd maar met groenten, bordjes en lepels te sjouwen. Zeker bij May maakte ik vrijwel alle hapjes zelf en dat is niet zo praktisch om buitenshuis te doen. Het idee achter Squiz vind ik daarom fantastisch: lekker makkelijk in gebruik, geen geknoei en na afloop spoel je het zakje uit of stopt hem in de vaatwasser. Je bent dus niet alleen goed bezig voor je kindje, maar het is ook milieuvriendelijker dan normale knijpfruitzakjes.

De belangrijkste informatie op een rijtje

 • Aan de onderkant zit een grote opening waardoor je ze kunt vullen met groente, smoothies of fruit.
 • Een dubbele zippersluiting voorkomt lekken en houdt ze goed dicht.
 • Behalve in de koelkast, kan je de knijpzakjes ook invriezen.
 • Je kunt de Squiz zakjes schoonmaken onder de kraan of in de vaatwasser.
 • Squiz gaat zo’n 50 beurten mee.
 • De zakjes zijn gemaakt van 100% Europese materialen en gegarandeerd vrij van BPA, PVC en ftalaten.
 • Er zijn twee maten op de markt: 90 ml. voor baby’s en 130 ml. voor peuters. Voor de allerkleinsten kun je een siliconen top aanschaffen waarmee ze de inhoud makkelijker kunnen opzuigen.
 • Behalve de dierenprint (die ik mag weggeven in deze winactie!) kan je ook deze geweldige Squiz zakjes aanschaffen van Sophie la girafe.

Squiz

Onze ervaring met Squiz

We hebben onze Squiz afgelopen week voor het eerst gebruikt en er is geen woord gelogen aan de beloftes die het product maakt: de sluiting is zo makkelijk en de knijpzakjes lekken niet! Doordat het een vrij groot zakje is, kan je deze makkelijk vullen – met vers fruit in ons geval. Verder werken ze natuurlijk precies zoals andere knijpzakjes, dus de kinderen slobberden snel en tevreden hun hapjes naar binnen. Behalve vanwege het gebruiksgemak, raad ik ze ook aan omwille van het milieu. Als je dan toch knijpfruit wil geven, dan toch liever vers én in een zakje dat je meerdere malen kan gebruiken?

Squiz

Kans op een 3-pack Squiz knijpzakjes

Je maakt deze hele week kans op een 3-pack Squiz knijpzakjes in dierendessin t.w.v. € 14,99. Op vrijdagmiddag 3 februari 2017 maak ik de winnaar via Facebook bekend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Mocht je niet kunnen wachten of onverhoopt niet in de prijzen vallen, klik dan hier om de zakjes zelf te kunnen bestellen! Handig is dat je hier ook kunt kiezen voor een enkel zakje of zelfs een set van 7 stuks. Tip: kijk eens op de website van De Kleine Giraf voor fantastisch must-haves voor baby’s, gemaakt van natuurlijke materialen!

Wat je moet doen voor deze winactie?

 • Laat onder dit bericht (of via Facebook) je naam én een geldig e-mailadres achter. Uitgebreide reacties vind ik leuk om te lezen, maar geven je niet meer kans.

Optioneel

 • Als je het leuk vind om vaker blogs te lezen over ouderschap, like dan mijn Facebookpagina
 • Delen van het bericht vind ik lief, maar is niet noodzakelijk om te kunnen winnen
 • Heb je (online) vrienden waarvan je weet dat die het ook leuk vinden over hier te komen meelezen, nodig ze dan vooral uit via Facebook met de button ‘vrienden uitnodigen om deze pagina leuk te vinden’! Hoe meer leden, des te meer leuke winacties ik voor jullie kan organiseren 🙂
 • Als je op de hoogte wil worden gehouden van Squiz knijpzakjes of de Kleine Giraf, like dan ook hun Facebookpagina’s!
Veel succes!

De foto’s bij dit bericht mogen in geen geval zonder toestemming gekopieerd of gedupliceerd worden

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

42 Replies to “Squiz knijpzakjes: herbruikbaar én altijd verse hapjes – review!

 1. Leuk voor de smoothies die ik mee geef aan de kinderen. Heb nog geen handige verpakking en deze zien er wel heel leuk uit! worden vast ook de groentes opgegeten 😉

 2. Wat een handig product, daar maak ik graag kans op! Ik geef meestal een fruitje onderweg naar zwemmen, maar dat wil nog wel eens wat langer duren dan gepland… Dan is zo’n knijpzakje een stuk praktischer!

 3. Heel erg leul en makkelijk voor de kleinkinderen. Mn dochter maakt graag zelf verse fruit smooty of sap.

 4. Wat lijkt mij dit handig!
  Het lijkt mij erg leuk om zelf fruitmoesjes of smoothies mee te kunnen geven aan mijn kleuter op school.

 5. Super chill nu met 2 kids erg handig zal zeker geld besparen en niet onbelangrijk veel gezonder dan de knijpfruitjes uit de winkel!

 6. Heel handige knijpzakjes, maakte er veel gebruik van bij mijn dochter. En nu voor mijn zoontje ze nog niet in huis dus ik maak graag kans om ze te winnen!

  1. Leuk om te horen dat je ze al kende. Ja ze zijn echt heel erg handig! En ik zet je natuurlijk op de lijst, vrijdag maak ik op mijn Facebookpagina de winnaar bekend.

 7. Ik zie ze nu al een aantal keren voorbij komen, deze zakjes. En ik raak steeds meer overtuigd dat ik ze moet gaan gebruiken. Mijn kinderen zijn dol op knijpfruit en ik vind het weggooien van die zakjes doodzonde. Heb al vaker gedacht, daar moet toch wat op te verzinnen zijn? Ik doe graag mee met je winactie 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Help! Ik ben koopverslaafd… aan speelgoed!My Profile

  1. Ja dat vond ik dus ook. En dit is echt een ideale oplossing, zeker voor onderweg of op school. Vers én herbruikbaar. Ik zet je op de lijst!

 8. Een vriendin van mij heeft ze en is er erg over te spreken. Ben dus erg nieuwsgierig en laat deze kans niet schieten. Lijkt me namelijk wel wat voor mijn oudste en zijn zusje kan er over niet al te lange tijd dan ook van genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge