Shoplog | Quapi Kidswear in combinatie met de leukste Zenner items

SHOPLOG – Ik vond het wel weer tijd om jullie de OOTD van onze peuters te laten zien. We mochten bij Quapi Kidswear kiezen – al was het bijna een onmogelijke opgave, want de nieuwe lente- en zomercollecties zijn zo ontzettend leuk! Ik besloot hun karakters te volgen en koos voor Rose een stoerder setje, voor May iets meisjes-achtiger. En wat bleek? Ze combineerden perfect met de nieuwe collecties van Zenner! 

Twee karakters

Na de geboorte van May zagen we meteen hoe verschillend de twee zussen zijn. Rose werd geboren als donkerblond, terwijl May een licht tintje had en echt donker haar. Een (half)jaar later bleek dat het verschil zich niet alleen vertaalt naar hun uiterlijk. Ook qua karakter zijn ze soms elkaars tegenpolen. Terwijl onze bijna-kleuter ons regelmatig een hartverzakking bezorgde met haar overmoedige stunts, is May veel rustiger en afwachtender: die ging nog op handen en voeten de stoeprand af.

Zelfs qua kledingstijl verschillen ze. Nu al. Het past ook niet bij Rose’ karakter om haar te laten lopen in jurkjes met grote strikken of polkadots. Haar karakter schreeuwt om stoere kleding. Bij May is het dus weer precies andersom. Die zal ik niet snel laten lopen in bikerboots of leren jasje.

Quapi Kidswear

Eind vorig jaar mochten we langskomen in de showroom van Quapi – een kinderkledingmerk dat mijn hart gestolen heeft. Niet alleen doneerden ze genereus voor onze Christmas Spirit Giveaway, maar ze hebben zoveel leuke items. En waar ik ook heel blij van word, is dat de collectie onderling makkelijk gematcht kan worden. Ideaal toch? Zo kan je eindeloos nieuwe combinaties blijven maken. We mochten twee setjes uitkiezen. Weer wat later kregen we ook nieuwe items van Zenner. Wat bleek? De Revival collectie paste perfect bij de nieuwe outfits van Quapi!

OOTD van Rose

Rose draagt de sweater Kate Off White en tuinbroek Jeans KEA (grijs). Daarnaast heeft ze een mooie bloemenhaarband uit de Serenity collectie van Zenner in haar haren. 

Ook aan de details is gedacht. Op de rug van de sweater loopt een zilverkleurige baan met lichtblauwe accenten in het midden. Dit past bij het zakje met pailletten aan de voorkan, maar ook andere items uit de collectie (zoals Mays outfit).
Dit zie je terugkomen op de mouw.

OOTD van May

May draagt op de foto’s een grijs jurkje met roze en lichtblauwe accenten (Karen), een stoer roze jasje (Katja) en kniekousen (Kiana). Het leuke vind ik dat de kleuren uit het gevlochten touwtje aan de rits weer terugkomen in de kniekousen én het gevlochten riempje rondom haar middel. Bovendien zijn dit dezelfde tinten die ook terugkomen in de outfit van Rose. Je kan dus echt blijven combineren!

Schattig toch, zo’n parelelastiek? Helemaal haar stijl, maar ook passend bij haar kleding.
Hier zie je duidelijk de accenten: het gevlochten touwtje, maar ook de stoere zijkant van het jack.
Het zilverkleurige elastiekje uit de nieuwe collectie lijkt wel voor haar gemaakt!
Zoals ook al te zien was op Instagram, ligt May lekker te puzzelen. Zo zie je meteen de achterkant van haar jasje. Word je toch blij van?
Wat vind jij van de nieuwe setjes?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

8 Replies to “Shoplog | Quapi Kidswear in combinatie met de leukste Zenner items

  1. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt van je dochter. De setjes komen over van hoogwaardige kwaliteit. Ik heb zelf geen kinderen maar de stijl spreekt me zeker aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge