canvas

Upgrade je interieur met muurstickers of mooi canvas van Pixers!

Wie mij op Instagram volgt, kon pas al zien dat we een schitterend nieuw canvas hebben aangeschaft bij Pixers. En dat werd tijd ook. Al eerder schreef ik dat we een vrij kaal huis hebben. Niet alleen omdat onze kleine dametjes alles aanraken wat ze kunnen, maar ook omdat we verhuisden tijdens mijn zwangerschap van Rose. Daarna kwam het interieur op de laatste plek. Inmiddels begint alles weer een beetje terug te keren naar het normale leven en daar hoort een gezelliger, warmer thuis ook bij. Daarom was ik echt heel blij een mooi canvas te kunnen vinden dat voldoet aan al onze (oké, voornamelijk mijn) eisen.

Meer dan alleen canvas

Ken je deze webshop al? Je kunt hier verschillende soorten fotobedrukking vinden om je interieur nog persoonlijker te maken. Zo is er het fotobehang, maar je kunt ook kiezen voor muurstickers van Pixers, canvasdoeken en posters. Alles wordt bovendien gedrukt op milieuvriendelijke materialen. De keuze is echt reuze: alleen al op ‘paardenbloem’ kun je kiezen uit 1887 varianten!

Je kunt bij je aankoop daarnaast nog een garantie kopen van 10 jaar voor slechts een tientje. Een week na betaling krijg je het door jou gekozen product thuis, waarvan Pixers een kwaliteitscontrole heeft gedaan voor verzending. Kortom, als je echt een mooie eyecatcher in huis wil hebben, krijg je hier waar voor je geld en weet je in elk geval dat je met dit product meewerkt aan een beter milieu.

De paardenbloem

Terug naar ons huis. Al een tijdje zoeken we een mooi doek voor onze bovenverdieping en al die tijd vonden we niets dat aan onze wensen voldeed. Ik heb eens rustig in het uitgebreide bestand van webshop Pixers zitten zoeken. Omdat het aanbod enorm is, duurde het even voor ik dé afbeelding had gevonden. Even twijfelden we ook nog om een canvasdoek te laten bedrukken met één van onze eigen foto’s, wat uiteraard ook kan. Maar nadat ik bovenstaande afbeelding had gezien, bleef hij echter toch in gedachten hangen. En mijn ervaring is, dat je dan maar beter je gevoel kunt volgen.

Waarom een paardenbloem?

Kijk, als ze in de tuin staan, vind ik het helemaal niet zo’n leuke bloem. Met een beetje pech (en een peuterdochter die enthousiast alle witte pluisjes van de uitgebloeide bloem blaast) staat al snel je hele tuin vol, maar de uitgebloeide paardenbloem vind ik heel mooi. Noem het bijgeloof, maar wanneer ik in de vrije natuur een bloem uitblaas, doe ik altijd een kleine wens. De uitgebloeide paardenbloem staat bovendien symbool voor gematigdheid. En ik vind dat persoonlijk een mooie deugd: matig zijn, behalve met liefde en plezier natuurlijk!

Binnen een week hadden we onze bestelling in huis

Heel even was ik bang met mijn onhandigheid tijdens het verwijderen van de stevige verpakking het canvas te beschadigen, maar gelukkig ging het allemaal goed. Onze nieuwe aanwinst ter waarde van € 87,00 meet 60 x 90 cm en heeft daarmee het perfecte formaat. De kleurrijke, haarscherpe foto komt helemaal tot zijn recht. We gaan hopelijk zo snel mogelijk die muur schilderen en het canvas ophangen; zodra dit gebeurd is, krijgen jullie dat natuurlijk de primeur op Instagram.


Dit blog betreft een samenwerking met Pixers.
Voor meer informatie omtrent samenwerkingen verwijs ik je graag naar mijn disclaimer

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge