IMG_20160318_161806 (1)

Welkom in mijn leven!

Mijn naam is Merel (33) – of ‘mama’ zoals ik minstens 20.934 keer per dag word genoemd door één van mijn drie dochters: June (10), Rose (2) en May (1). Dat zijn trouwens hun tweede namen; moet er niet aan denken dat ze me ooit vervloeken, omdat ik zo duidelijk met naam en toenaam online heb gezet dat ze erg ondeugend waren als kind 😉

Ik ben een dromer, levensgenieter en ontzettend ongeorganiseerd warhoofd. Desondanks lukt het me dagelijks te bloggen. Maar ik zou dit allemaal niet kunnen zonder mijn steun en toeverlaat, eerlijke ‘spiegel’ en fantastische wederhelft Ro. Hij vult me aan waar het mij aan ontbreekt: hij is namelijk gegarandeerd op tijd, heeft zijn zaken altijd goed op orde en leeft naar het motto business before pleasure.

In mijn blog vertel ik je over de hindernissen waar we soms als gezin tegenaan lopen, de twijfels die ik heb en probeer jou te voorzien van informatie. Uiteindelijk gaat het er volgens mij niet om welke keuzes je maakt, maar wel dat je die met de volle overtuiging doet. Bovendien geloof ik er niet in dat de puzzel van het ouderschap maar één oplossing kent. Elke situatie is anders, net zoals ieder mens dat is. Dus neem mee wat je hier vandaan wil meenemen en laat de rest voor wat het is, zou ik zeggen. Zo vullen wij ons ouderschap zelf ook in en dat bevalt prima.

Ik hoop je nog eens terug te mogen zien!

Liefs,

Merel
Blogger op Lotus Writings, online magazine voor mama’s en meer


Hoe ik aan de naam Lotus Writings kom, kun je hier lezen!

 

 

5 Replies to “Welkom in mijn leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge